nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Melyik pecsétet választod? Ezt üzenik az angyalok

Melyik pecsétet választod? Ezt üzenik az angyalok

Az angyalok szimbólumokon keresztül üzennek. Hogy megérthesd, mi az, amit angyalod tudatni szeretne veled, válassz egyet a különleges pecsétek közül. A bolygók szimbólumai izgalmas információkat rejtenek. Vajon melyiket választod? Melyiken keresztül üzen az angyalod?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A szimbólumok mindenkor érdekes jelentést rejtenek. Ezúttal az angyalok üzennek a bolygókat szimbolizáló pecséteken keresztül. Hogy megtudhasd, vajon mi minden vár rád a közeli jövőben, vagy éppenséggel mire próbál figyelmeztetni angyalod a sorsutadon, csupán annyit kell tenned, hogy választasz egyet a szimbólumok közül. Mielőtt alaposan szemügyre vennéd a rajzokat, érdemes néhány mély lélegzetet venned, és a megérzésekre figyelve meghozni a döntést. Melyik szimbólumot választottad? Angyalod útmutatását lejjebb görgetve olvashatod el.

angyali útmutatás bolygó pecsétek

Az 1. angyali szimbólum: Jupiter pecsétje

jupiter bolygó pecsét angyali üzenetA Jupiter a gondolkodó ember bolygója. Energiájával a magasabb szintű tanulmányokat, a jogot, az erkölcsöt, a spirituális gondolkodás elsajátítását támogatja. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor inkább várnod kell, és semmi esetre sem érdemes fejest ugrani a vízbe anélkül, hogy előbb bele ne léptél volna. Angyalod szerint ez a mostani nem ez az időszak. Most bátorságra és cselekvőkészségre van a legnagyobb szükséged. Már letetted az alapokat, ideje hozzákezdeni az építkezéshez. Fölösleges hosszasan mérlegelni és várni a megfelelő pillanatot. Tedd meg az első lépést minél előbb nemcsak gondolatban, hanem fizikai szinten is.

A 2. angyali szimbólum: Plútó pecsétje

plútó bolygó angyali üzenetA Plútó az erő, a változás bolygója. Energiája az átalakulást, a megújulást, az újjászületést támogatja. Vesszen a régi, és helyébe érkezzen az új. A legjobb, ha máris készen állsz. Valójában hamarosan ünnepelhetsz is, a hála érzését, egy mosolyt, egy cselekedetet, bármit. Angyalod ugyanakkor most még azt kéri tőled, ünneplés helyett öleld magadhoz a pillanatot. Annak örülj, ami ebben a percben történik veled. Talán épp a mosást teregeted vagy épp letetted a tollat, mert határidőre elkészültél a munkahelyi feladatokkal. Teljesen mindegy, mit csinálsz, csak ismerd fel, a legtöbb eseményt természetesnek veszed. Pedig az életedben ajándék minden pillanat. Amikor rádöbbensz erre a különleges adományra, akkor érdemes ünnepelned.

A 3. angyali szimbólum: Uránusz pecsétje

uránusz bolygó pecsét angyali üzenetAz Uránusz a lázadás bolygója, amely új látásmódot vetít eléd. Energiájával felrúghatod az idejétmúlt dolgokat, a szükségtelen hagyományokat, helyette vadonatúj és üde ötletekből meríthetsz. Angyalod üzenete szerint figyelj arra a testrészedre, amelyiket a legkevésbé szereted. Tested igényli a rendszeres mozgást, a törődést. Az érzelmeid, a gondolataid erősen hatnak a testedre, melyek aztán testi tünetekben, elváltozásokban jelentkezhetnek. Az életedet képes vagy magad meggyógyítani, a sikerhez ugyanakkor figyelj a jelekre. Ne hagyd figyelmen kívül, amikor fájdalmat érzel tested valamelyik pontján. A fájdalom fontos üzenetet közvetít, arra világít rá, amivel most a legtöbb feladatod van.

(via awakening people)

Megosztás Facebookon