Horoszkóp

Ez a csillagjegy mindenkinél veszélyesebb

Mit gondolsz, melyik a legveszélyebb csillagjegy? És vajon miért jellemzi őt a horoszkóp ezzel a tulajdonsággal? Mit takar a veszélyes jelző? Minden részletre fény derül. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

Azt mondják róla, a szúrása halálos, ezért sokan félnek is tőle. A Skorpió méltán viseli a legveszélyesebb csillagjegy megnevezést. A valóság mégis merőben más. A Skorpió nő számos igazán pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Akit a bizalmába fogad, pontosan tudja, milyen csodálatra méltó típus.

A Skorpió nő a legmegbízhatóbb

Valójában a személyiségéhez éppen ez a kulcs vezet. Megbízható, kitartó és nagyon hűséges típus, de ugyanezt várja el mindenki mástól is. A szívéhez legközelebb állók azt is tudhatják róla, mennyire ki nem állhatja a hazugságot. Őszinte és egyenes jellem, a végsőkig kitart az elhatározása és a szerettei mellett is. Az őszinteség a lelkéből fakad, amit kimond, azt egészen biztosan úgy is gondolja. Az ígéreteit mindig megtartja.

A Skorpió nő független

Szereti a szabadságot, amikor azt tehet, amit és ahogyan gondol. Amit nagyon nem kedvel, ha valaki megmondja neki, mit csináljon. Önálló, független csillagjegy, aki megteremti magának az biztonságot, az anyagi javakat. Ha teheti önállóan, egyedül végzi a munkáját is, mert így a leghatékonyabb. Mindenkor alaposan végiggondolja és mérlegeli a dolgait, lehet, hogy megkérdez másokat, de senkit sem fog vakon követni, az életéről maga dönt.

skorpió nő horoszkóp

A Skorpió a legveszélyesebb csillagjegy

Bámulatos megfigyelő

Az biztos, az ő figyelmét a legapróbb részlet sem kerüli el. Mint egy nyomozó, úgy szimatolja ki az igazságot. Remek a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a hibát a gépezetben. Ő azt is észreveszi, ami fölött a legtöbb csillagjegy elsiklik. 

A Skorpió bölcs döntéseket hoz

Nagyon bölcs és céltudatos típus. Neki mindenkor van a zsebében egy B terv is. Nem véletlenül mondják rá, hogy ő az egyik legintelligensebb csillagjegy. A döntéseit mindenkor alaposan átgondolja, de nem rágódik hosszasan a megoldáson. Azt is pontosan tudja, hogyan óvja meg magát, rá nem lehet azt mondani, hogy nyitott könyv lenne. Épp ellenkezőleg, nagyon óvatosan adagolja az információkat, és azt is alaposan megválogatja, kinek mit mond el. A bölcsessége mellett ráadásul hihetetlenül vonzó, a legszexibb csillagjegy. És éppen ez a legveszélyesebb benne, hiszen nemcsak okos, de épp annyira gyönyörű és titokzatos csillagjegy is.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top