Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a leggyönyörűbb szerelmespárok

Ezek a csillagjegyek bámulatosan szépek. Ha együtt látod őket, ragyogóak és gyönyörűek. Nem véletlenül mondják róluk, ők a legszebb szerelmespárok. Vajon te és a kedvesed is köztük vagytok? A horoszkópból máris kiderül, de azt is megtudhatod, miben illenek még össze olyan tökéletesen.

A Bika és a Rák elbűvölő páros

bika szerelem horoszkóprák szerelem horoszkópSokan féltékenyen és irigyen figyelik a Bika és a Rák kapcsolatát, mert róluk valóban ki lehet mondani, tökéletes párost alkotnak. Hasonló értékeket képviselnek, mindketten nagyon hűségesek és kitartóak, gyengédek és nagyon figyelmesek. A hosszú távú párkapcsolat mindkettőjüknek nagyon fontos és mindent meg is tesznek azért, hogy boldoggá tegyék a szerelmüket. Az érzéseik mélyek és tartósak, és pontosan azt adják egymásnak, amire a párjuk vágyik. A Rák odaadást és gondoskodást, a Bika érzelmi és anyagi biztonságot. Ráadásul elbűvölőek együtt, ragyognak a másik társaságában.

Az Oroszlán egy másik Oroszlánnal minden figyelmet begyűjt

oroszlán horoszkóp szerelemoroszlán horoszkóp szerelemValójában szokatlan párost alkot az Oroszlán egy másik Oroszlánnal, mégis hihetetlenül boldogok együtt. A magabiztos, határozott és bátor csillagjegy valódi támaszt nyújt a párkapcsolatban. Párja pontosan tudja, mire vágyik, hiszen ugyanazt kapja, amit ő ad neki: figyelmet, szerelmet, tiszteletet, megértést. Persze az is igaz, akadnak problémás pillanataik, hiszen mindketten uralkodni szeretnének. Mégis a királyi pár lehetnek együtt, hiszen erőiket megduplázva bármit elérhetnek, amit csak szeretnének. Nem mellesleg varázslatos a megjelenésük, ahová belépnek, minden szem rájuk szegeződik. Ők pedig örömmel fürdőznek a figyelem tengerében.

Az Ikrek és a Vízöntő szavak nélkül értik egymást

ikrek szerelem horoszkópvízöntő horoszkóp szerelemA Vízöntő és az Ikrek nagyon önálló és független csillagjegy. Igazi egyéniségek, és talán éppen ezért illenek össze olyan bámulatosan. Elképesztően értik egymást szavak nélkül is. Persze imádnak beszélgetni és nagyon erősen inspirálják a szerelmüket. Igazi szellemi kapcsolat az övék amellett, hogy lelkileg is érettek és a hálószobában is kifogyhatatlanok az ötletekből. Nyitottak, társaságkedvelők, vidámak és hagyják élni egymást. Külső szemmel figyelve őket is azonnal feltűnik a tökéletes összhang és a megértés közöttük. Persze ezt a páros csöppet sem érdekli mások véleménye, csak a sajátjukkal törődnek.

A Skorpió és a Halak szerelme a legérzelmesebb

skorpió párkapcsolat szerelem horoszkóphalak párkapcsolat horoszópA legérzelmesebb és a legérzékibb is a Skorpió és a Halak párkapcsolata. Két lehengerlően vonzó ember találkozása ez a különleges és igaz szerelem. Mindketten vizes csillagjegyek, mélyen éreznek, pontosan tudják, mi lakozik a másik lelkében. Tisztelet, megértés és persze csupa romantika a kapcsolatuk. Kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen ez a páros. Órákon át képesek beszélgetni. Mindkettőjüket érdekli a szemmel nem látható, titkos világ, szívesen kutatják együtt a psziché rejtélyeit, és persze tudni akarják a legapróbb részleteket egymásról is. Mindent megosztanak a szerelmükkel, őket valóban semmi és senki sem választhatja el egymástól.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top