Horoszkóp

Senki sem tökéletes. Ezek a csillagjegyek legnagyobb hibái

Vajon mi lehet az egyes csillagjegyek legnagyobb hibája? Mi az a tulajdonság, amelyen kinek-kinek érdemes lenne javítania, amiben mindenképpen fejlődhet és változhat? A horoszkóp mindenkiről lerántja a leplet, hiszen senki sem tökéletes.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy hiba horoszkópA Kos legnagyobb hibája a türelmetlenség. Mindent és azonnal akar. A türelemben mindenképpen érdemes fejlődnie, hiszen sokkal sikeresebb is lehet, ha megérti, nem baj, ha nem mindent abban a pillanatban kap meg, amikor kigondolta azt.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy hiba horoszkópA Bika imádja a luxust, a fényűzést. Ami igazán hiányzik belőle, az a pénz iránti alázat. Kétségtelenül remekül bánik a pénzzel, viszont folyamatosan a hiányától retteg. Hajlamos a lustaságra és az elégedetlenségre. A legfontosabb, amit meg kell tanulnia, az elfogadás és az elégedettség érzése.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp hibaAz Ikrek legnagyobb hibája, hogy hiányzik belőle a tapintat és a megértés. Arra kéne rájönnie, hogy az embereket nem a tudásuk, hanem a jellemvonásaik alapján értékelje. A világ nem csupán fekete és fehér, számtalan árnyalat létezik a két véglet között. Érdemes megpróbálnia a dolgokat a másik ember nézőpontjából is megvizsgálni.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy hiba horoszkópA Rák gondoskodó, nagyon figyelmes és érzelmes típus. Legnagyobb hibája, hogy hiányzik belőle a kiegyensúlyozottság, a lelki nyugalom. Ahelyett, hogy mindig a többiek gondját próbálja megoldani, saját magával kellene inkább törődnie. Fontos, hogy pihenjen, és relaxáljon minél többet, olvasson, vagy hallgasson zenét, alkosson, ha épp ahhoz lenne kedve.

csillagjegy horoszkóp hiba tulajdonság

Ezek a tulajdonságok hiányoznak a csillagjegyekből (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán csillagjegy hiba horoszkópAz Oroszlán rendkívül büszke és magabiztos csillagjegy, viszont igencsak hajlamos a nagyképűségre. A szerénység csírája sincs meg benne, és sok esetben a pénz is kifolyik a kezéből. Amiben mindenképpen fejlődhet, hogy rádöbbenjen, nem ő a világ közepe, és nem körülötte zajlik az élet. A kapcsolatai sokat javulnak, amint erősödik benne az önzetlenség, és a pénzzel is megtanul bánni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp hibaA Szűz csillagjegynek azt kéne megértenie, hogy az élet nemcsak kötelesség és felelősségvállalás. A tanulás, a fejlődés fontos, de nem kéne másokat lenézni, alábecsülni csupán azért, mert nem éreznek különösebb vágyat a továbbképzésre. Legnagyobb hibája, hogy hajlamos a könyvet – és persze a többi embert – a „borítója alapján” megítélni, és a kritikája is igencsak fájdalmas lehet.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy horoszkóp hibaA Mérleg nagyon nehezen dönt. Így, ami igazán hiányzik belőle, az a határozottság, a gyorsaság és a pontosság. Hosszú ideig mérlegeli a döntéseit, közben meg kicsúszik a kezéből a boldogság. Mások megbecsülését és tiszteletét sem vívhatja ki, ha nem mondja meg egyenesen, amit gondol, ha a legfontosabb helyzetekben torkán akad a szó. Ezek azok a tulajdonságok, amelyekben a Mérlegnek van hová fejlődnie.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp csillagjegy hibaA Skorpió céltudatos és szenvedélyes csillagjegy. Ami igazán hiányzik belőle, az a türelem és a higgadtság. Legnagyobb hibája, hogy ha úgy érzi, valaki a terhére van, egyszerűen nem vesz az illetőről tudomást. Fordított esetben ugyanakkor pillanatok alatt dühbe gurul. Azt kellene megértenie, hogy mindenkinek és mindennek célja van az életben, ezért ha valamit vagy valakit, valamit nem kedvel, attól azt a dolgot vagy illetőt még nem kellene elpusztítania vagy teljesen leírnia.

hibák horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek legnagyobb hibái

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp csillagjegy hibaA Nyilas optimista, vidám és nagyon nyitott típus. Viszont hajlamos túlzottan könnyedén venni az életet. Nem véletlen, hiszen leginkább az érett gondolkodás képessége hiányzik belőle. Nem igazán érzi, melyek azok az információk, amelyeket nem kellene másokkal megosztania, olyan emberekben is megbízik, akik visszaélhetnek azzal. Gyakran értéktelen dolgokra fecsérli az energiáját, pedig a céljaira kellene összpontosítania inkább.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp hiba csillagjegyA Bak csillagjegynek mindenképpen meg kellene tanulnia jobban értékelni a saját és mások idejét. Ő az egyik legmegbízhatóbb és legőszintébb csillagjegy, ugyanakkor hajlamos csak önmagával, a saját céljaival foglalkozni. Nem azért teszi, mert nem értékelné a körülötte élőket, inkább csak magát helyezi előtérbe. Az alkalmazkodásban mindenképpen érdemes fejlődnie, és a döntéseit is jóval gyorsabban kellene meghoznia.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegy horoszkó hibaA Vízöntő intelligens csillagjegy, nagyon erős benne a szabadság, az önállóság vágya. Az is biztos, hogy a türelem nem tartozik az erősségei közé, ahogyan a higgadtság sem. Ugyanakkor talán túlzottan is önzetlen, előbb gondol másokra, mint saját magára. Ebben a tulajdonságában mindenképpen fejlődhet, így ő az, aki picivel önzőbb is lehet.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegy hiba horoszkópA Halak csillagjegyből a leginkább a szilárdság és a szervezettség hiányzik. Ha képes lenne fejlődni és változtatni a hiányosságain, a bőrében is sokkal jobban érezhetné magát. Határozottabban kellene a saját véleménye mellett kitartania, a negatív híreket pedig elengedhetné a füle mellett. Kevesebb problémával nézne szembe az életében, ha inkább a pozitív dolgokra koncentrálna.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top