Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2018. 01.16.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp
Ha van valaki, akiről azt gondolod, hogy megbántottad, ideje lenne bocsánatot kérned tőle. Ideje lenne megbeszélnetek a dolgokat. 

A nap mottója: „Az elejétől fogva tudtam, hogy nekem ő kell. Mert a boldogságom csak akkor igazi, ha vele oszthatom meg.”

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp
Ma szinte minden pillanatban vár rád egy aha-élmény. Szinte minden pillanatban megértesz valamit, amit eddig csak kapiskáltál, amit eddig nem tudtál megérteni, és aminek a feldolgozására eddig képtelen voltál. 

A nap mottója: „Az ifjúság rettenthetetlensége a tapasztalatlanságból következik.”


Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp
A mai nap alkalmas arra, hogy alkoss, hogy a két kezeddel hozz létre értékeket, és arra is, hogy kézzelfogható formába öntsd a terveidet és a vágyaidat. 

A nap mottója: „Az ember addig fiatal, ameddig céljai vannak.”

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp
Ne törődj semmivel. Tedd azt, amit elképzeltél. Hódítsd meg, akit kiszemeltél!

A nap mottója: „Mivel szükségem volt rá, hogy szeressek és szeressenek, azt hittem, szerelmes vagyok. Másként szólva ostoba voltam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top