Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek óriási változáson mennek keresztül 2018-ban

A változás valójában kétféle lehet. Jelenthet óriási örömet, pozitív dolgokat, és persze mindennek az ellenkezőjét is. Egy viszont biztos: a változás elkerülhetetlen. Éppen ezért jobban teszed, ha nem is próbálsz ellenállni, rugalmasan kezeled mindazt, ami veled történik. Ha ezekben a csillagjegyekben születtél, 2018-ban hatalmas változásra számíthatsz. Vajon mi mindenre érdemes felkészülnöd? A horoszkópból kiderül.

A Bikát nem teszi boldoggá a változás

bika csillagjegy 2018 horoszkópBika jegyűként köztudott rólad, mennyire gyűlölöd a változásokat, 2018-ban talán mégsem visel meg mindez olyan nagyon téged. Az a csillagjegy vagy, aki a nyugalmat, a kényelmet, a megszokottságot és a biztonságot kedveli a leginkább. Következetes, kiszámítható személyiséged okán sem örülsz annak, amikor valami vagy valaki felborítja a számításaidat. Idén mégis jobban teszed, ha máris felkészíted magad az előtted álló változásokra. A legjobb, ha kidobod a napirendet az ablakon, és megengedsz magadnak némi kockázatot és izgalmat. Szerencsére a rád váró változás csupa jó dolgot ígér. Az is igaz, ezt inkább csak utólag érzed majd, amíg áthaladsz a folyamaton, számíthatsz kellemetlen időszakra is. Próbálj optimistán tekinteni előre, akkor sokkal könnyebb lesz.

A Szűz lélekben változik 2018-ban

szűz horoszkóp 2018A személyiségedben számíthatsz nagyon jelentős változásra 2018-ban. Nem érdemes megijedned, mert igazán jó dolgokra számíthatsz. Szűz jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan kézben tartani és ellenőrizni az életedet, közben nem veszed észre, a legtöbb stresszt éppen ez okozza neked. A feladatokat, a Bikához hasonlóan, szereted te is a magad rendje és rendszere szerint végezni, és csöppet sem tesz boldoggá, amikor felborul a kiszámítható életed. Idén mégis fogadd örömmel a változásokat, üdvözöld mindazt, ami veled történik. Óriásit léphetsz előre a személyiséged fejlődésében, a munkádban. Mindehhez a legjobban teszed, ha máris nekifogsz, és szélnek ereszted a múlt félelmetes démonait.

A Bak megnyitja a szívét

bak 2018 horoszkópNem kell megijedned a változásoktól 2018-ban. Valójában okod sem lesz a félelemre, még akkor sem, ha elsőre mindez riasztónak tűnhet. Bak jegyűként ismeretlen terepen találhatod magad az idén. Tőled szokatlan módon kockázatot is hajlandó leszel vállalni. Mindenképpen tedd meg, mert kifizetődő lesz a számodra. Bízz magadban, és lépj ki végre a komfortzónádból. Rengeteg lehetőség vár rád, hogy növekedj és fejlődj mind anyagilag, mind a személyiségedben. Ez lesz az az év, amikor újra képes leszel megnyitni a szíved mások felé. Ne zárd be magad többé, a boldogságot te is megérdemled.

A Halak érzi a változást

halak horoszkóp 2018Talán máris érzed a szívedben, hogy milyen jelentős változás vár rád 2018-ban. A megérzéseid ezúttal sem csapnak be téged. Halak jegyűként te vagy az, aki mindenkor figyel az ösztöneire, a sugallatokra, az intuíciójára, ezért az sem véletlen, ha lelkileg máris felkészültél az életedben bekövetkező igencsak jelentős változásokra. Ebben az évben végre megszabadulhatsz a félelmektől és a határozatlanságodtól. Arra is képes leszel, hogy tőled szokatlan módon megküzdj mindazért, ami neked – és nem másoknak – fontos, a saját céljaidért. Többé nem leszel sem homokzsák, sem lábtörlő, a sarkadra állsz, és elindulsz a magad útján.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top