Horoszkóp

Ezt mesélik az előző életedről az ősi szimbólumok

Válassz egyet az ősi szimbólumok közül. Amellett, hogy izgalmas részletek villannak fel az előző életedből, azt is megtudhatod, vajon hogyan kapcsolódik az abból a korábbi életből hozott karma a mostanihoz. Talán te is olyan problémával nézel szembe jelenleg, amire nem találod a választ. Előfordulhat, hogy a gondjaid gyökerét a múltban kell keresned. Ez a teszt a megoldásra is rávilágíthat.

Ha olvasod ezt a cikket, minden bizonnyal elfogadod a reinkarnáció létezését. Egyetértesz a nézettel, amely szerint azért születünk újra és újra, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk, fejlődjünk lelkileg. Az előző életek tapasztalait magaddal hoztad a mostani életedbe is, ahogyan a múltad felvillanhat a párkapcsolataidban, a tudásodban, a képességeidben, a félelmekben és a szenvedéllyel végzett feladatokban is.

Ezúttal bepillanthatsz abba az előző életbe, amely a legerősebb karmikus szállal kapcsolódik a mostani életedhez. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy választasz egyet a szimbólumok közül. Ne siesd el a döntést. Nézd meg alaposan mindhárom képet, és amelyik a legerősebben vonzza a figyelmedet, azt válaszd. Ha felkészültél az izgalmas válaszra, végy néhány mély levegőt, lazítsd el magad és hozd meg a döntésedet. Érdemes meditáció közben a szimbólumra gondolnod, a tudattalanodból is érdekes válaszokat kaphatsz, talán még néhány kép is felvillan előtted az ősi múltból.

szimbólum előző élet reinkarnációEzt villantja fel az előző életedről az 1. szimbólum

ősi egyiptom szimbólum előző életDöntésed az ősi Egyiptomba kalauzol vissza téged. Az egyiptomi panteon mágiáját ismerted és használtad. Érezted Ozirisz, Izisz, Anubisz energiáját. Az élet igazságait fürkészted, az örök élet rejtélyeit kutattad. Mélyrehatóan ismerted a különböző illóolajak használatát, különösen a mirhát, a tömjént és a borostyánt kedvelted, amelyeket rendszeresen alkalmaztál a különböző spirituális gyakorlatokhoz. Használd a jelen életedben is ezeket az illóolajakat, hogy feloldhasd az előző életedből hozott blokkokat és karmát, emlékezhess az ősi spirituális tanításokra és megérthesd, hogyan kapcsolódik mindez a mostani élethez.

Ezt villantja fel az előző életedről a 2. szimbólum

előző élet szimbólum ősi amerikai indiánokAz ősi indián kolóniák egyikébe visz vissza téged a döntésed. Ebben az előző életedben erősen kapcsolódtál a természethez, az állatokhoz, a növényekhez, mélyen tisztelted a Föld Anyát. Hogy a mostani életedben is érezhesd ezt az egykori különleges erőt és energiát mindenképpen tölts minél több időt a természetben, a szabad levegőn. Lehetőség szerint minél csendesebb környéket válassz, ahol megérezheted a finom rezgéseket. A négy őselem, a föld (növények), a víz (folyók és tengerek), a levegő (szél) és a tűz (gyertya) segítenek a kapcsolódásban, ha kellőképpen el tudod magad lazítani. Hozd felszínre ezt az ősi tudást magadban, és bámulatos világ nyílik meg előtted.

Ezt villantja fel az előző életedből a 3. szimbólum

előző élet római harcosAz ősi Róma hívogat téged, ha ezt a képet választottad. A római légió katonáiról az járta, hogy nem ismerték a félelmet. Nemcsak az erejüket, bámulatos intelligenciájukat is bevetették az ellenségeikkel szemben. A római harcos felbukkanása többet jelent számodra mint önmagában egy előző életet. Olyan erőt és energiát, aminek köszönhetően semmi és senki nem állíthat meg téged, hogy megvalósítsd mindazt, amiben hiszel, ami fontos a számodra, amit igazán szeretsz. Légy biztos benne, nem haragból vagy dühből akarod a céljaidat megvalósítani, hanem képes vagy mérlegelni és intelligensen megküzdeni a sikerért, a dicsőségért.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top