nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy a legfüggetlenebb nő

Ez a 3 csillagjegy a legfüggetlenebb nő

Ezek a csillagjegyek önállóak, magabiztosak, tudják, mit szeretnének elérni a munkában és a párkapcsolatban is. Szabadságot, függetlenséget mindenképpen. A horoszkóp az ezekben a csillagjegyekben született nőkről is lerántja a leplet. Te köztük vagy?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Kos nő a jelennek él

kos nő horoszkópA Kos nő a jelennek él, nem igazán foglalkoztatja a jövő, az pedig végképp nem, hogy lekösse magát – a fiatalabb éveiben legalábbis. Imádja a szabadságot, hogy korlátok nélkül azt teheti, amit igazán szeret, amikor szinte szó szerint röpködhet egyik helyről a másikra. Kedveli a társaságot, rendkívül diplomatikus típus, és nem igazán veszi komolyan az életet. Nyitott az új kapcsolatokra, de az ellenőrzést csöppet sem viseli. Mindez persze nem azt jelenti, hogy egész életében egyedül akar maradni, inkább csak azt, hogy ragaszkodik a függetlenségéhez, és az igaz szerelmet keresi.

A Skorpió nőt nem könnyű kezelni

skorpió nő horoszkópLeginkább azért, mert a hangulata meglehetősen gyakran változik. A Skorpió nő ugyanakkor bámulatosan vonzó, titokzatos, és vonzerejével szinte megbabonáz. Azt már kevésbé szereti, amikor szembesítik a hibáival, hajlamos lehet az első probléma jelentkezésekor menekülőre fogni. Nagyra értékeli a párkapcsolatot és a párját is, de a függetlenség talán még fontosabb a számára. Ha nem kapja meg, csapdában érzi magát. Finoman szólva sem lehet rá mondani, hogy született társalkodónő lenne, még akkor sem képes kötetlenül csevegni, ha egyébként nagyon jól érzi magát a kapcsolatban. Nagyon mélyen érez, de inkább elrejti az érzelmeit, mert attól tart, gyengének és sebezhetőnek tűnhet mások szemében.

A Nyilas nő a legfüggetlenebb

nyilas nő horoszkóp szabadságA Nyilasról úgy tartják, nagyon szeret utazni, és szinte küldetésének érzi, hogy egyedül járja be a világot. A Nyilas nő legtöbb problémáját az alkalmazkodás okozza, ezért sem könnyű neki gyökeret ereszteni és tartós párkapcsolatban élni. Hajlamos lehet megfeledkezni a másik ember érzéseiről, mert inkább magára figyel. Nem lehet azt mondani, hogy képtelen kapcsolatot kötni, vagy menekülne a házasságtól és a családalapítástól, de az biztos, az együttélés során is mindenképpen szeretné a függetlenségét megőrizni. Nem viseli a kötöttségeket, akkor pedig végképp rosszul érzi magát, szinte megfullad a kapcsolatban, ha érzelmileg vagy anyagilag függ a párjától. A szabadságra talán mindenki másnál jobban vágyik.

(via PQ)

Megosztás Facebookon