Horoszkóp

Melyik tarot kártyát húzod? Ez a jóslat vár rád

Ezúttal egészen különleges jóslat és jóslás vár rád. A kártyalapokat nem mutatjuk meg előre, így most mindenképpen az intuíciód segítségével kell választanod. Melyik tarot kártyát húzod? És vajon milyen jóslat vár rád? Mit jelez a tarot 2018-ra? Annyit máris elárulhatunk, hogy izgalmas lehetőségeket.

Ez a jóslás most abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a kártyákat lefordítva láthatod először. A négy lap közül a megérzésedre figyelve és hallgatva válassz egyet. Mielőtt hozzákezdenél, gyújthatsz gyertyát vagy füstölőt is. A legfontosabb, hogy lazítsd el magad, majd egyszerűen csak figyeld a kártyákat. A válasz pontosabb és személyesebb, ha felteszel egy kérdést. Kérdezhetsz bármit, de talán annyi is elég, hogy „Mit üzen számomra a tarot?, vagy Mit üzennek nekem az égiek?”. Ne siess a döntéssel, nézd meg alaposan valamennyi lapot, és amelyiket a legerősebbnek érzed, amellett dönts. Képzeletben fordítsd fel a kártyát, majd olvasd el, vajon mire számíthatsz a jövőben

tarot kártya jóslat jóslás

Az 1. tarot kártya: Kelyhek 8

tarot kártya jóslás jóslat 2018A tarot jóslata szerint nagyszerű időszak előtt állsz. Boldogságra, elégedettségre, sikerre számíthatsz ebben az évben. A lehető legjobb helyen vagy éppen, és most minden a reményeid szerint történik. Légy hálás mindenképpen az áldásért, amiben részesültél. A Kelyhek 8-as tarot kártya azt mutatja, a kemény munkáért végre megkaphatod a jutalmat, és ezútal nem marad el a várva várt siker. Az öröm érzése járja át a lelked, vonzóbbnak, energikusabbnak érezheted magad, sokkal pozitívabban állsz a világhoz, mint máskor. Kisugárzásoddal másokat is inspirálsz. Légy tehát bizakodó, hiszen minden okod megvan rá.

A 2. tarot kártya: Botok 3

tarot kártya jóslat 2018A tarot kártya jóslata szerint az elkövetkező időben nagyon gyorsan változhatnak körülötted az események. Sok mindent ugyan nem tudsz majd tenni, viszont mindenképpen tekints pozitívan a történésekre. A sorsod a jó irányba fordul, szerencsére számíthatsz, de ehhez mindenképpen bízz önmagadban, erősítsd és készítsd fel magad. Hidd el, amit teszel, az téged szolgál. Izgalmak várnak rád, és önmagadhoz képest lelkesebb is lehetsz majd. Ugyanakkor ne siettesd a dolgokat, amikor úgy tűnhet, lassabban történik minden, mint ahogy szeretnéd. Ne feledd, türelemmel haladhatsz előre. Több fontos döntést is meg kell hoznod 2018-ban. Az aggódás és a félelem helyett tekintsd kihívásnak majd ezeket a helyzeteket, gondod végig alaposan, és tervezd meg, mit és hogyan tennél. Ha szükséges, engedd el a múltat, és minden energiáddal a jelenre és a jövőre összpontosíts.

A 3. tarot kártya: A Diadalszekér

tarot kártya jóslás 2018A tarot Nagyarkánumok hetedik lapja A Diadalszekér elnevezést kapta. Üzenete szerint az elmúlt években érhettek téged változások, talán még veszteségek is, a lelki egyensúlyodból is kibillenhettél, és vélhetően az önbizalmad is megcsappant. 2018 minden bizonnyal különleges lehetőségeket vetít eléd, amelyek ismét önbizalommal, lelkesedéssel töltik fel a lelked. Meg kell tenned ugyanakkor az ehhez szükséges lépést. Engedd el a kétségeket, és indulj el, hiszen nincs mit veszítened. A lehetőségek az életed bármely területét érinthetik. A kérdés csupán az, nyitott vagy-e az újdonságokra? Pénzügyi kérdésekhez érdemes szakértő tanácsait kérned, és több utazás is vár majd rád. A Diadalszekér zöld lámpát ad neked, hogy valóban a kezedbe vehesd az életedet. A siker ott van a kezedben, csak rajtad múlik, mennyire élsz azzal, és mennyire bátran teszed meg a szükséges lépéseket. 

A 4. tarot kártya: Kardok 6

tarot kártya jóslás 2018A kártya jóslata szerint próbálod magad távol tartani a stresszes és rázós helyzetektől, miközben a lelki egyensúlyodra törekszel. Próbálsz a hullámoktól nyugodtabb vizek felé evezni, viszont csak lassan és nagyon körültekintően teheted, különben a hajód felborul. A lehető legjobb időben vagy ahhoz, hogy végre elhagyd és lezárd a múltat, begyógyítsd a fájdalmas sebeket. Már láthatod a fényt az alagút végén. A Kardok 6-os kártya támogat a törekvéseidben és új lehetőséget is megcsillant előtted. Ehhez először mindenképpen bíznod kell magadban, és új célokat kell kitűznöd. Nagyot fordulhat most az életed, ehhez viszont rád is szükség van. Ha kimerültél, előbb mindenképpen foglalkozz önmagaddal, tégy olyasmit, amit a szíved diktál, töltődj fel életerővel. Gondold végig, kik lehetnek azok az emberek, akik elszívják tőled az energiát, és ha teheted, mielőtt szakítsd meg velük a kapcsolatot. 2018 tökéletes év a lezáráshoz és az újrakezdéshez is.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top