Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszexibb férfiak

Ezek a csillagjegyek a legszexibbek – a férfiak között mindenképpen. Esetükben nemcsak a külső számít, belső tulajdonságaikkal együtt válnak bámulatosan vonzóvá és sármossá. Hogy melyek a legvonzóbb csillagjegyek, a horoszkópból kiderül. A te párod a legszexibb csillagjegyek egyikében született?

A Skorpió férfi mágius erővel vonz

skorpió férfi horoszkópA Skopió férfi igazi szexmágnes. Nem lehet róla nem tudomást venni, pedig különösebben megerőltetnie sem kell magát ahhoz, hogy észrevegyék a nők. Bámulatos a vonzereje, amellyel persze tökéletesen tisztában is van. Pontosan tudja, hogyan nézzen rád, és hogyan csábítson el, és hogyan kerüljön közel hozzád anélkül, hogy valójában egyetlen lépést is tenne. A legszexibb csillagjegy, elképesztő szexuális energiák buzognak benne. Szédítő az ágyban, nem mellesleg rendkívül hűséges és kitartó típus. Nagyon tud szeretni, persze meglehetősen gyanakvó is. De ha viszonzod az érzéseit, páratlan partnerre találhatsz benne.

Az Oroszlán férfi szíve a legnagyobb

oroszlán férfi horoszkópKétségtelenül az Oroszlán férfi szíve a legforróbb és a leghatalmasabb valamennyi csillagjegy közül. Nagyon tud szeretni, nagyvonlú és igazi úriember, nem mellesleg rendkívül vonzó csillagjegy. Nagyon vágyik a figyelemre, akkor érzi magát a legjobban, amikor úgy érzi, mindennél és mindenkinél fontosabb a számodra. Rendkívül magabiztos típus, aki tökéletesen tisztában van az értékeivel és az erősségeivel. A hagyományos értékrend és párkapcsolat híve, aki ugyanakkor szórakoztató típus, kivételes humora van. Amíg érzi a feltétlen szeretetedet, mindent megtesz, hogy boldognak láthasson téged.

A Kos férfi lehengerlő típus

kos férfi horoszkópA Kos férfi mottója: egyszer élünk. Meg is tesz mindent a hódításért, meg azért is, hogy mielőbb ráleljen szíve hölgyére. A nők többsége szerint ő a „rossz fiú”, utólag többen is úgy gondolják, érdemesebb lett volna ezt a férfit inkább elkerülni. Nem könnyű ugyanakkor nemet mondani elbűvölő mosolyának, a lelkesedésének, lehengerlő stílusának. Veszélyesnek tűnhet, de éppen emiatt olyan vonzó és annyira izgalmas. Pontosan tudja, mit akar, rendkívül céltudatos és nagyon sikeres csillagjegy. Amikor igazán szerelmes, kifejezetten megbízható és nagyvonalú, mindent megad anyagilag, érzelmileg egyaránt, csak boldoggá tehessen téged.

Az Ikrek férfi szövege utánozhatatlan

ikrek férfi horoszkópAz Ikrek férfi rendkívül vidám és szórakoztató típus. Lehengerlő a szövege, pontosan tudja, hogyan udvaroljon, és hogyan vegyen le pillanatok alatt a lábadról. Mivel kettős csillagjegy, ezért a férfiasság épp annyira jellemző rá, mint a feminin vonások. Ezért is olyan izgalmas, mert egyszerre ízig-vérig férfi, ugyanakkor a női lelket is tökéletesen érti. Nagyon könnyen rabul ejti a szíved. A te dolgod valamivel nehezebb. De ha kellően szórakoztatónak, intelligensnek és vonzónak talál, kitartó és izgalmas társra találhatsz a személyében.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top