Horoszkóp

Melyik koronát viselnéd? Ezt árulja el rólad

Melyik korona tetszik a legjobban? Melyikkel éreznéd magad, ha csupán néhány perce is, valódi hercegnőnek? Választásod nagyon izgalmas információkat mesél a személyiségedről. Nos, melyik koronát vagy tiarát viselnéd a legszívesebben? A gondolattal mindenképpen érdemes eljátszani.

Nézd meg ezeket a bámulatos koronaékszereket. Játszadozz el a gondolattal, hogy az egyiket a fejedre helyezheted. Melyikkel éreznéd magad valódi hercegnőnek? Melyik tetszik a legjobban? Választásod vajon mit árul el a személyiségedről? Izgalmas részletek következnek.

 

korona személyiség teszt

Ha az 1. koronát választottad

Ha ezt a csodaszép tiarát választottad, az ízlésed minden bizonnyal hibátlan. Tehetséges ember vagy, aki valódi csodákra lehet képes. Szerencsésnek mondhatod magad, még akkor is, ha nem mindenkor érzed így. Sikerre születtél, rajtad múlik, milyen vágyaidat váltod valóra. Elegáns és inkább visszafogott típus vagy. Nem szereted a túl harsány dolgokat, és szívesebben húzódsz meg a háttérben. A lelked mélyén pontosan tudod, ahhoz hogy valami jelentős dolgot tégy, nincs szükség reflektorfényre.

A 2. koronát viselnéd

Talán nem is sejted, micsoda erő rejlik benned, ha ezt az ékszert választottad. Romantikus alkatodnál fogva azt is tudod, hogy a szerelem és a szeretet erejével bármire képes lehetsz. Igaz szerelemre vágysz, és ha eddig nem találtad volna meg, akkor hamarosan számíthatsz a találkozásra. Nyisd meg a szívcsakrádat, nyílj meg a szeretetnek. Fogadd el és szeresd önmagad. Ez a kulcsa annak, hogy romantikus lelked elérje vágyott célját.

Ha a 3. koronát viselnéd

Minden bizonnyal harmóniára, szépségre és békére vágysz, ha ezt a gyönyörű tiarát választottad. Alapvetően pozitívan tekintesz önmagadra és a világra is, mégis hajlamos lehetsz beleragadni a múltba. Nehezen engedsz el, felejtened, megbocsátanod sem könnyű. Próbáld felismerni és megérteni, hogy magadat akadályozod, amikor a múlt fájdalmait idézed fel újra és újra. Ilyenkor nem jutsz előrébb, egy helyben topogsz. Érdemesebb a célokba fektetni az energiát, meglátod, mennyivel jobban érzed majd magad.

A 4. koronát választottad

Különleges célok vezérelhetnek téged, ha ezt a bámulatosan szép koronát választottad. Jól gondolod, az élet valóban egy fantasztikus utazás, ahol fontos a végállomás, de közben számtalan megállóban pihenhetsz, és inspirálódhatsz. Miközben a feladatokra koncentrálsz, hajlamos lehetsz túlhajszolni magad. Éppen ezért figyelj a saját igényeidre, az egészségedre, lazítsd és pihenj, amennyit csak lehet. A munka megvár, a lelked sokkal fontosabb. Kipihenten, feltöltődve ráadásul jóval hatékonyabban haladhatsz tovább a célok felé. 

(via the wild child)

Fotók: Getty/NLCafé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top