Horoszkóp

Hol folyik le a víz a leggyorsabban? Vétek kihagyni ezt a tesztet

Ezt a különleges tesztet csak kevesen képesek megoldani. Szerinted melyik csövön keresztül folyik le a víz a leggyorsabban? Válaszodból azonnal kiderül, vajon a legokosabb és legkreatívabb elmék közé tartozol-e. Ugye, valóban vétek kihagyni ezt a tesztet?

Ez az intellingeciateszt látszlólag nagyon egyszerű. A feladat mindössze annyi, hogy megtippeld, melyik csövön folyik le a víz a leggyorsabban. Amellett, hogy kiderül, a helyes választ csak nagyon kevesen találják meg, izgalmas részleteket is megtudhatsz magadról. Nos, te is a legintelligensebbek közé tartozol? Kérlek, ne csapd be magad, csak a végleges döntésedet követően görgess lejjebb a válaszokhoz. 

Ha felkészültél, kezdődhet a játék. Akkor hát, melyik vízcsapot választod? 

víz cső intelligencia teszt személyiség

Ha az 1. vízcsapot választottad

Sajnos tévedtél. A válaszod ugyanis helytelen, ha erre a képre esett a választásod. Hogy nem találtad meg a helyes választ, még nem jelenti azt, hogy nem lennél okos. Az intelligenciáddal minden a legnagyobb rendben van, éppen ezért sem kéne azt tenned, amit mások rád erőltetnek. A megfeleléssel inkább csak magadat akadályozod. Sokkal termékenyebb lehetnél, ha bevetnéd a kreativitásodat, és a magad útján, a magad elvárásai szerint haladnál. Csak a saját dolgaidra figyelj és a siker sem marad el.

Ha a 2. vízcsapot választottad

Nos, csalódást kell okozzunk, sajnos te is rossz válasz mellett döntöttél. Mégsem érdemes elkeseredned, hiszen számos nagyon pozitív tulajdonságot takar a személyiséged. Megérted és figyelembe veszed a körülötted élők igényeit, és azt is pontosan tudod, melyik a céljaid felé vezető helyes irány. Ha szükséges, okos trükköket vetsz be. Kiváló meglátásokkal rendelkezel, nagyon jó tanácsokat tudsz adni azoknak, akik a segítségedet kérik.

Ha a 3. vízcsapot választottad

Igazán kreatív típus lehetsz, ha erre a megoldásra esett a választásod, mégis azt kell mondjuk, tévedtél. Ennek ellenére elmondható a személyiségedről, hogy igazán különleges és egyedi a látásmódod. Sokan nem is igazán értenek téged, és könnyen lehet, az ötleteidet sem támogatják. Mindenképpen lényeges, hogy hatékonyabban képviseld magad, mert az ötleteit különlegesek, és érdemes elfogadtatnod azokat a többiekkel is. Légy valamivel határozottabb, mert támogatást, segítséget kaphatsz a céljaid megvalósításához.

Ha a 4. vízcsapot választottad

Zseniális gondolkodó lehetsz, és azon kevesek közé tartozol, akik meg tudják oldani ezt az intelligenciatesztet. A helyes választ találd meg ugyanis. A nehézséget az okozza, hogy a rajz kétdimenziós, és úgy tűnhet, a víz végig sem tud folyni rajta. A valóságban a vízcső hajlékony része felé meg sem indul a víz, mert szabadon és nagyon gyorsan futhat függőlegesen lefelé. Különleges intelligenciádat jobban ki kellene használnod, az esetek többségében sajnos a tehetségedet nem veted be kellően. A képességedet nem véletlenül kaptad, próbálj meg hatékonyabban élni a kínálkozó lehetőségekkel.

(via tapoos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top