Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy az eszéről híres

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál okosabbak, intelligensebbek. A horoszkóp szerint ők azok, akik az eszükről híresek, és akiket éppen ez a különleges tulajdonságuk tesz másoknál sokkal vonzóbbá. Vajon mitől olyan okosak? Mindent részletezünk. Te is köztük vagy?

A Vízöntő a legintelligensebb csillagjegy

intelligens csillagjegy vízöntő horoszkópA Vízöntőt képtelenség megvezetni vagy becsapni. Ő nem követi a tömeget, független, szabad, azt teszi, amit jónak gondol. A gondolkodásában is egyedi, és teljesen eltér az átlagtól. Különlegesen kreatív gondolkodó, és legyen az bármilyen teszt, a legötletesebben biztosan ő fogja kitölteni. Nem véletlenül tartják a legintelligensebb csillagjegynek. Hajlamos lehet ugyanakkor mániákusan azért küzdeni, hogy több legyen másoknál. Ilyenkor a határait sem érzi, nincs nála lehetetlen, csak a cél lebeg a szeme előtt. Ő az, aki mer nagyot álmodni.

A Skorpióban sokkal több van, mint amit megmutat

okos csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió gyakran elsiklik a részletek fölött. Mindez ugyanakkor csupán látszat, titokzatos viselkedése mögött ugyanis jóval több rejlik, mint amit a külvilágnak megmutat. Szenvedélyesen tesz mindent, amit szívből szeret, és annak ellenére, hogy időnként hajlamos irracionális döntéseket hozni, mégis mindenkor rátalál a helyes útra. Karizmatikus, sármos, és rendkívül vonzó csillagjegy. Nagyon erősen inspirálja a többieket, így képtelenség figyelmen kívül hagyni a hatást, amit gyakorol. Öntudatos, határozott, nagyon okos. Szinte belelát mások lelkébe, így pontosan tudja azt is, milyen érzelmi játékokba érdemes belemásznia.

Az Ikrek a legnagyobb szónok

ikrek horoszkóp intelligens csillagjegyekAz Ikrek kommunikációs képessége verhetetlen. Nagyobb tömeg elé is bátran kiáll, és szónokol, ha úgy kívánja a feladat. Vidám, derűs és nagyon társaságkedvelő típus. Imád beszélni, szórakoztatni, akkor a legboldogabb, amikor a többiek figyelmesen hallgatják a mondanivalóját. Intelligenciája a logikájában nyilvánul meg. Bámulatosan gyorsan vág az esze, azonnal kapcsol, a problémákat pillanatok alatt átlátja. Rendkívüli nyelvérzéke van, több nyelvet is könnyedén megtanul. Ő az, aki a leggyorsabban és a legtöbb tudást képes elsajátítani. A memóriája kiváló, sosem felejti el a lényeget, nem véletlenül tartozik ő is a legokosabb csillagjegyek közé.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top