nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezekben a csillagjegyjegyekben nem érdemes megbízni

Ezekben a csillagjegyjegyekben nem érdemes megbízni

Ebben a három csillagjegyben nem könnyű megbízni. Jó eséllyel törik össze a szíved, pedig eleinte azt ígérik, a csillagokat is lehoznák az égről neked. Vajon miért megbízhatatlanok? Miért viselkednek kiszámíthatatlanul a párkapcsolatban? A horoszkópból kiolvasható a válasz. Te is köztük vagy?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Halak szívesen ismerkedik

horoszkóp halak párkapcsolatA Halak könnyen köt kapcsolatokat, hiszen szívesen ismerkedik, beszélget, cseveg másokkal. Nagyon könnyen lesz szerelmes is, viszont a kíváncsisága újabb és újabb ismeretségek felé hajtja őt. Talán éppen ezért nem érdemes túlzottan mélyen megbízni benne. Időnként kiszámíthatatlan, mert a saját érzéseivel sincs tisztában, pedig nagyon vágyik a mély és tartós érzelmekre. Hiúság benne is lapul, és azt is nagyon szereti hallani, milyen nagyszerű és különleges csillagjegy. Talán nem is feltétlenül testileg csal meg, inkább érzelmileg teszi, ami még fájóbban érhet téged. Azért veszélyes, mert valójában fogalma sincs, hogy a szívére vagy az eszére kéne hallgatnia. A saját világában él, csak ritkán képes racionális döntést hozni.

A Nyilas a legszabadabb csillagjegy

horoszkóp nyilas párkapcsolatA Nyilas lelke szabadon szárnyal, akár a madarak. Őt nem egyszerű maradásra bírni, mert valójában nem különösebben ragaszkodik a tartós párkapcsolathoz. Akkor érzi jól magát, ha korlátok nélkül teheti mindazt, amit szeret. A szex ilyen nála, és egyetlen partnerrel ritkán éri be. Képes több vasat is a tűzben tartani egyszerre. Az izgalmat, a kalandot keresi, neki semmi kifogása az egyéjszakás kapcsolatok ellen. Imád flörtölni, lehengerlő a stílusa, szinte mindig eléri a célját. Úgy van vele – fiatalabb életéveiben mindenképpen –, hogy minek kötné le magát, amikor számtalan lehetőség vár még rá. Bármilyen megnyerő is, jobban teszed, ha nem bízol meg benne.

Az Ikrek nem tudja, mit akar

ikrek horoszkóp párkapcsolatAz Ikrek kettős csillagjegy, ezért két arcát mutatja. A párkapcsolatokban különösen igaz rá ez a kettősség. Valójában saját magával áll harcban. Nagyon tud szeretni, mélyen érez, csak nem mindig tudja, mit is akar. Tartós kapcsolatot szeretne, de közben függetlenségre is vágyik. Az unalmat a Nyilashoz hasonlóan nagyon rosszul tűri, izgalmakra, kihívásokra vágyik. Amikor szerelmes – és azt abban a pillanatban egészen biztosan úgy is gondolja –, megígérhet mindent, már a jövőt tervezgeti veled. Aztán maga sem tudja, mi történik, de az addig vonzó kapcsolatból elillan az izgalom. Ezért is kiszámíthatatlan, és ezért sem könnyű megbízni ebben az alapvetően nagyon kedves és szerethető csillagjegyben.

(via PQ)

Megosztás Facebookon