Horoszkóp

Ezt jelentik az anyajegyek az arcodon

Az arcodon bárhol megjelenhetnek kisebb-nagyobb anyajegyek, sötétebb foltok, amelyek egyéniséget, egyediséget tükröznek. Jutott eszedbe valaha is, hogy vajon mit jelenthetnek? Az elhelyezkedésük szerint mást és mást! Pillants bele máris a tükörbe, nézd meg, hol található anyajegy az arcodon, majd ismerd meg a jelentését. Többet mesél rólad, mint sejtenéd.

Az anyajegyek lehetnek apróbbak, de olyanok is, amelyeket távolabbról is könnyen észrevenni. Előfordulhat, csöppet sem szereted ezeket a halvány vagy kevésbé halvány foltokat, ezért próbálod őket minél inkább eltakarni. Ne utáld mostantól az anyajegyeket, inkább ismerd meg a jelentésüket. Elsősorban az elhelyezkedésük számít, nem az, hogy az adott arcrészen több vagy kevesebb található belőlük. Nos, mit mesél a személyiségedről az arcodon látható anyajegy?

anyajegyek jelentése

Anyajegyed az 1-3 számokkal jelzett területen található

Gyermekként meglehetősen makacs és lázadó lehettél. Különleges kreativitás rejlik benned, amit leginkább akkor tudsz kihozni magadból, amikor szabad kezet kapsz. Önállóan szeretsz dolgozni, akkor vagy a leghatékonyabb, ha a saját magad főnöke lehetsz. 

Az anyajegy a 4-es pozícióban 

Feltűnő típus lehetsz, de meg is teszel mindent a figyelemért. Üdítő a személyiséged, de az is igaz, a túlzottan nagy nyomás agressziót, feszültséget vált ki belőled. Időnként szinte felrobbansz a méregtől. Talán érdemes lenne megszabadulnod az anyajegyedtől a nyugalmad érdekében.

Az anyajegy az 5-ös pozícióban

Szerencsés életet jelez anyajegyed elhelyezkedése, bár az is igaz, a sikerért talán keményebben meg kell dolgoznod, mint másoknak. A munkádért kapott jutalmat, a keresetedet ügyesen beosztod, ezért sosem szenvedsz hiányt és anyagi problémáid sincsenek. Többen is irigyek rád emiatt. Gazdagnak érezheted magad anyagilag és lelki értelemben is. Légy körültekintő és óvatos másokkal, intézd magad a pénzügyeidet, így biztosan nem csapnak be.

Az anyajegy a 6-os területen

Anyajegyed intelligenciáról, kreatív gondolkodásról, művészi tehetségről árulkodik. Kövesd a szíved hangját, hozd ki magadból a lehető legtöbbet, tehetségeddel gazdagságot, jólétet teremthetsz magadnak. Akkor lehetsz igazán sikeres, ha megvan benned ehhez a kellő bátorság is.

Anyajegyed a 7-es számmal jelzett területen található

Anyajegyed bizony konfliktusokat jelez leginkább a családodban, amit fájdalmasan élhetsz meg. Ez a családi probléma a munkádra, a karrieredre is kihat. Próbáld meg rendezni a vitákat, vagy szakítsd meg végleg a mérgező kapcsolatokat.

Anyajegyed a 8-as pozícióban

Hajlamos lehetsz a költekezésre, de az is előfordulhat, szenvedélyesen űzöd a szerencsejátékokat. Minél előbb fel kéne ismerned ezt a nagyon negatív szokást, és változtatni, amíg nem késő. A flört sem áll tőled távol, sőt szexuális kalandokba is túlzottan könnyen bonyolódsz bele. A jövőd érdekében sokkal óvatosabbnak kéne lenned.

Az anyajegy a 9-es területen

Mindenképpen érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy megszabadulj az anyajegyedtől. Számos probléma gyökere lehet ugyanis. A magánéletedre is rányomhatja a bélyegét, mert kellemetlen szexuális zavarokat okozhat.

Az anyajegy a 10-es pozícióban található

A család a legfontosabb érték a számodra, ha arcodnak ezen a részén található anyajegy. Szeretteid támogatnak, segítenek, mind anyagilag, mind lelkileg, amikor csak szükségét érzed. Szerencsésnek érezheted magad ezzel a családi háttérrel.

Az anyajegy a 11-es helyen található

Hajlamos lehetsz a különböző betegségekre. Érdemes lenne eltávolíttatnod az anyajegyedet, főként ha az nagyobb foltként jelenik meg az arcodon. Ha ezt nem vállalod, akkor legalább erősebb alapozóval takard el.

Anyajegy a 12-es területen

Sikeres és lelkileg kiegyensúlyozott az életed, de legalábbis erre számíthatsz, ha arcod ezen területén található anyajegy. Nemcsak gazdag, híres is lehetsz. Boldog család, szépség csillogó élet vár rád. Lehet ennél jobb hírt kapni mára?

anyajegy személyiség

Anyajegyed a személyiségedről árulkodik

Anyajegy a 13-as pozícióban

Leginkább gyermekeddel akadnak problémáid az életben. A kapcsolatotok sajnos később sem valószínű, hogy javulhat. Mindössze annyit tehetsz, hogy elfogadod a helyzetet, és megpróbálsz minél több türelmet gyakorolni.

A 14-es pozícióban látható anyajegy az arcodon

A gyenge pont nálad az étkezés. Érdemes kivizsgáltatni magad, mert könnyen lehet ételérzékenységtől szenvedsz, de az is lehetséges, hogy az életmódodon kell mielőbb változtatnod az egészséged érdekében.

A 15-ös területen látható anyagjegy az arcodon

Imádod a kalandokat, nagyon szeretsz utazni. A mozgás, a változás éltet. Idegessé, feszültté és boldogtalanná tesz, amikor hosszabb ideig egy helyben kell maradnod. Az életedben folyamatosan keresed a kihívásokat, az újdonságokat.

Anyajegy a 16-os pozícióban

Az élet örömeit hajszolod. Legyen szó evésről, ivásról avagy szexről, nem igazán ismered a határokat, a mértéket. Pedig jobban kéne vigyáznod magadra, hiszen nemcsak az elhízás okozat problémát, a magánéleted is meglehetősen viharos. Ha több vasat tartasz egyszerre a tűzben, ne lepődj meg, ha előbb-utóbb durván megégeted magad.

A 17-es pozícióban található az anyajegyed

A barátok, a társaság az életed. Szívesen jársz szórakozni, viszont időnként elszállhat veled a ló, és hajlamos lehetsz a nagyképűségre. Vedd észre a hibákat, és légy valamivel szerényebb. Meglátod, mennyivel kevesebb csalódás ér ezután az életedben.

A 18-as helyen található az anyajegyed

Az utazás megszállottja lehetsz. Imádod a vizeket, életed legnagyobb kalandja és kihívása, átszelni az óceánt. Folyton mozgásban vagy, egyszerűen képtelen vagy megpihenni és kikapcsolni. Pedig neked is szükséged lenne rá, hogy időnként otthonod nyugalmát élvezd.

Anyajegy a 19-es területen

Szerencsésnek érezheted magad, hiszen kellő mennyiségű pénzzel és barátokkal rendelkezel. A gyengéd a másik nem. Képtelen vagy a vonzerőnek, a csábításnak ellenállni. Előbb-utóbb mégis jobban teszed, ha lehűtöd magad, mert különben az élettől kapott pofonok mutatják meg neked a helyes irányt.

Anyajegyed a 20-as pozícióban található

Anyajegyed elhelyezkedés jelezhet szerencsét, de épp így szerencsétlenséget is, hírnevet és aljasságot. Intelligens és kreatív típus vagy, csakis rajtad múlik, hogy jóra vagy rosszra használod a tehetségedet. Az is biztos, nem felejtesz és nem bocsátasz meg egykönnyen

A 21-es pozícióban található az anyajegy

Hírnevet, megbecsülést, tiszteletet remélhetsz az életedtől. Az is lényeges, hogy figyelj tudatosan az életmódodra. Inkább kevesebbet és többször egyél, mint túlzottan megterheld a gyomrod.

Anyajegyed a 22-es területen található

Az életed alapvetően sínen van. Energikus, lelkes, szenvedélyes típus lehetsz, a sportban kiemelkedő eredményeket érhetsz el. Vezetőként is sikereket arathatsz, megbecsülést, tekintélyt érhetsz el.

Anyajegy a 23-as pozícióban

Kifejezetten magas intellektussal, IQ-val rendelkezel. Hosszú és sikeres életre számíthatsz mozgékonyságodnak, aktivitásodnak köszönhetően. A családra, a barátokra mindenkor támaszkodhatsz. Szóval, nincs miért panaszkodnod az életedben.

Anyajegyed a 24-es területen található

Már egészen fiatalon rád találhat a szerencse és a hírnév. Azért viszont tenned kell, hogy idősebb korodban is élvezhesd a munkád gyümölcsét. Légy előrelátó, mert a szerencse bizony forgandó.

A 25-ös pozícióban van anyajegy az arcodon

Az élet megadja számodra a lehetőségeket a sikerhez. Hogy megfelelően tudsz-e majd azzal élni, már rajtad múlik. Légy körültekintő, előrelátó, de leginkább légy hű önmagadhoz, akkor nem lesz miért aggódnod az életedben. 

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top