Horoszkóp

Ezt a 10 tippet fogadd meg 2018-ban

Újévi fogadalmak helyett érdemesebb inkább ezeket a tippeket követned, hogy majd december végén 2018-at igazán sikeres és boldog évnek könyvelhesd el. Nos, készen állsz néhány hasznos és praktikus szokást az életedbe illeszteni? Akkor rajta, legyen ez az év más, mint a többi!

1. tipp: 2018-ban figyelj csak magadra

Próbáld ki a hála érzését. Légy hálás elsőként azért, aki vagy. Figyelj magadra. Amikor ugyanis arra fókuszálsz, mi vagy ki nem szeretnél lenni, sosem fogod magad jól érezni. Vedd észre a saját értékeidet, és figyelj mostantól arra, hogy te ki vagy, és hogy számodra mi a legfontosabb. Tudod már, ki szeretnél lenni?

2. tipp: 2018-ban a jelen a legfontosabb

Talán a múltban ragadtál, vagy éppenséggel az ismeretlen jövő miatt fog el az aggodalom. Ismerd fel, hogy amitől félsz, még be sem következett, vagyis nem létezik, amikor pedig a múlton rágódsz, az is elmúlt, ezért valójában az sincs már. Amiért tehetsz, amiért élhetsz, az a jelen pillanata. 2018 legfontosabb tippje, hogy éld meg a jelen boldogító pillanatait.

3. tipp: Légy őszinte – leginkább magaddal – 2018-ban

Az őszinteség az egyik legnemesebb tulajdonság. Önmagadat mégis becsaphatod, anélkül, hogy tudnál róla. Másokkal szemben természetes az őszinteség, magadat ugyanakkor könnyedén kicselezed. Kényelmesebb lehet a saját világodba kapaszkodni, mégis arra biztatunk, ismerd fel, így nem élsz igazán. Ismerd fel, mi az, amin érdemes változtatnod a mindennapok során, és meglátod, 180 fokot fordul az életed.

4. tipp: Oszd meg másokkal a tapasztalataidat

Próbáld csak ki. Magad is meglepődsz, mennyien fogják értékelni a hasznos tanácsokat, és mennyire osztják meg veled a saját tapasztalataikat cserébe. Ne kövesd el azt a hibát, amelyen mások már túlestek, a saját tapasztalataiddal pedig másoknak segíthetsz ugyanebben.

5. tipp: Találj egyensúlyt az önzőség és az önzetlenség között

Amikor mindenkit önmagad elé helyezel, azzal pontosan akkora hibát követsz el, mintha csak saját magad lenne a legfontosabb. Találd meg az egyensúlyt az önzetlenség és a saját igényeid között. Ez a boldogság egyik legfontosabb összetevője és az egyik legjobb tipp 2018-ra.

újévi fogadalom tippek

Érdemes ezeket a tippeket megfogadni 2018-ban

6. tipp: Légy pozitív

A pozitív gondolkodásról biztosan nagyon sokat olvastál. Légy hát pozitív, lény nyitott és optimista. Sokkal könnyebben juthatsz előre hittel, mint görcsös akarattal.

7. tipp: Találd ki, miben hiszel

A célokat mindenképpen érdemes kitűzni magad elé ahhoz, hogy tudd, merre haladj 2018-ban. Mi az, amiben igazán hiszel, amiről már most tudod, képes vagy megvalósítani? Ezzel az elszántsággal haladhatsz a siker felé.

8. tipp: Bízz magadban

Az önbizalom és a magabiztosság hiánya kétségeket szül benned. A vágyaid, a célok megvalósítása, a siker és a boldogság érdekében az önbizalom az egyik legfontosabb összetevő. Önmagadban bízz és higgy tehát. A legsikeresebb emberek is pontosan ezt tanácsolnák.

9. tipp: Élj a lehetőségekkel

Ragadd meg a lehetőségeket, 2018-ban ne hagyd kicsúszni a kezed közül mindazt, amit az univerzum küld neked. Ahogyan az egyik bölcs zen mondás tartja: „Az akadályok nem torlaszolják el az utadat, az maga az út, amelyen haladsz.” Érezd magadban a siker mámorító érzését minden reggel az ébredést követően, hamarosan az érzés belülről fakad majd.

10. tipp: Értsd meg a problémákat

Számos problémával találkozhatsz nap mint nap. Ne a nehézségeket lásd ezekben, hanem próbáld megérteni, vajon miért jelentkezik, mit taníthat neked az élet a problémákon keresztül. Amikor megérted, valójában át is lépsz rajtuk. 2018 kiváló év lesz a megértéshez.

(via I Release)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top