Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a leggyengédebb szerető

Ezek a csillagjegyek bámulatos szeretők. Figyelmesek, gyengédek, vagyis minden készséget megkaptak, amire csak szükség lehet, hogy a hálószobában romantikus élményben részesíthessenek. Nos, melyik a négy leggyengédebb csillagjegy? A horoszkópból természetesen most is minden titokra fény derül. Te is köztük vagy?

A Halak érzékien csókol

halak csillagjegy gyengéd szeretőA Halak ismert arról, hogy párkapcsolatában mennyire odaadó csillagjegy, és arra is igencsak büszke lehet, hogy milyen érzékien csókol. Nagyon érzékeny típus, aki sóvárog a szeretetért, nem mellesleg a testi érintések is rendkívül fontosak a számára. Nagyon különleges típus, valódi egyéniség, aki nagyon tud szeretni. Ha nem is hangoztatja, de kölcsönös érzéseket vár el tőled. Ha gyengéd és igazán figyelmes partnerre vársz, Halak szerelmed személyében a tökéletes társra találtál.

A Bika a leggyengédebb csillagjegy

bika horoszkóp gyendég szeretőA Bika a legérzékibb, a leggyengédebb partner, mondhatni művészi érzékkel tekint a testi szerelemre. Különleges minőséget képvisel a csillagjegyek között. Imádja a luxust, de ez nála a szexre éppúgy igaz, mint az élet más területeire. Elképesztően figyelmes az ágyban, harmóniára, tökéletességre törekszik. Akkor a legboldogabb, ha azt látja, önfeledten élvezed vele az együttlétet. Nagyon szereti az érintéseket, a finom simogatásokat, valamennyi csillagjegy közül a legintimebb kapcsolatod mindenképpen a Bikával lehet.

A Rák a legragaszkodóbb társ

rák horoszkóp gyengéd szeretőA Rák gyűlöli az egyedüllétet, neki van talán a legnagyobb szüksége párja közelségére. Annak ellenére, hogy könnyen szerelmes lesz, óvatlanul mégsem megy bele a párkapcsolatokba. Őszintén szeret, és természetesen ő is kitartó és nagyon gyengéd partner. Tisztában van azzal is, mennyire vonzó típus. A Rák nagyon érzékeny és érzelmes csillagjegy, ő az, aki nem fél kimutatni vagy beszélni az érzéseiről. Ehhez persze a te érzéseidben is biztos akar lenni. Szenvedélyes, mégis rendkívül gyengéd szeretőre találhatsz a személyében.

A Mérleg a legromantikusabb

mérleg horoszkóp gyengéd szeretőA Mérleg minden bizonnyal az egyik legragaszkodóbb csillagjegy. Hűséges, megbízható, nála a család, a párkapcsolat az élet legfontosabb értékeit képviselik. Mohón vágyik rá, hogy örömet szerezhessen neked, nagyon figyelmes és a legromantikusabb típus. Büszkén mutatja ki mások előtt is, mennyire fontos vagy neki, hogy mennyire szeret. Hasonlóan a Halakhoz, ő is az egyenrangú párkapcsolatok híve. Mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen, és nem csak az ágyban. Személyében mindenképpen tökéletes társra lelhetsz.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top