Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek képtelenség ellenállni

Ezeket a csillagjegyeket mindenki másnál vonzóbbnak találják a férfiak. Ezek a hölgyek valamit tudnak, amitől bámulatosan vonzó a kisugárzásuk. Ők azok, akik könnyedén az ujjuk köré csavarják az erősebb nem képviselőit. A horoszkóp róluk is fellebbenti a fátylat. Te is a legellenállhatatlanabb csillagjegyek egyikéhez tartozol?

A Vízöntő kisugárzása különleges

vízöntő nő vonzerő horoszkópA Vízöntő élénk és erős, független és szabadságkedvelő típus. Szereti a társaságot, így a lehetőséget is megadja, hogy körberajonghassák őt a férfiak. Vonzerejének, bájos kisugárzásnak pontosan a tudatában van. Legszexibb tulajdonsága a magabiztossága, amit a férfiak nagyra értékelnek benne. Őt nem könnyű meghódítani, mindenképpen kihívást jelent a kezét elnyerni. A legokosabb csillagjegy, akinek a sármos külső mellett az intelligencia is nagyon fontos részlet. Igazi egyéniség, aki mindig valami újat képes csempészni a kapcsolatba. Az is biztos, ha neked adja a szívét, hűséges társra találhatsz benne, aki mellett sosem lesz unalmas az életed.

A Skorpió a legszexibb csillagjegy

skorpió nő vonzerő horoszkópA Skorpió nő bámulatosan energikus, és köztudottan ő a legszexibb csillagjegy is. Elragadó típus, akit nem lehet nem észrevenni. Rendkívül erős a kisugárzása, nem véletlenül tartják a férfiak az egyik legvonzóbb nőnek, pedig nem feltétlenül ő a legszebb. Nagyon sokan zsongják körbe, így kedvére válogathat a lehetőségek között. Erős benne a szexualitás, nagyon szenvedélyes és fáradhatatlan csillagjegy. A Skorpió nővel randizni már önmagában is izgalmas lehetőségnek tűnik. Ha pedig mélyebben megismered, rájössz, mennyire érzékeny, ragaszkodó és hűséges típus. Csak arra figyelj, a féltékenységet föl ne ébreszd benne.

A Bak a legmegbízhatóbb típus

bak nő horoszkóp vonzerőA Bak nő híres megbízhatóságáról, éles elméjéről és versenykedvéről, ha csábításról esik szó. Olyan nagyon azért nem kell magát megerőltetnie, ha az ujja köré szeretné csavarni a kiszemelt férfit, hiszen feltűnő szépségével könnyedén magára hívja a figyelmet. Érett és bölcs nő benyomását kelti, nem véletlenül tartják őt ellenállhatatlannak az erősebbik nem képviselői. Nagyon pontos típus, a feladatokat mindenkor teljesíti. Ő soha nem késne egyetlen randiról sem, sőt, talán kínosan pontos e tekintetben is. Nagyon figyelmes hallgatóság, és ha nem is könnyű a szívét elnyerni, mindenképpen megéri a fáradságot, mert személyében hűséges és rendkívül odaadó partnerre lelhetsz.

Az Oroszlán a legnőiesebb

oroszlán nő horoszkóp vonzerőAz Oroszlán káprázatos nő, ha ő belép valahová, biztosan minden tekintet csak rá szegeződik. Persze meg is tesz mindent a hatásos belépőkért. Imádja a csillogást, a reflektorfényt, amikor ő lehet a társaság közepe, akkor ragyog a legfényesebben. A férfiak pedig rajonganak érte, már csak azért is, mert vidám, humoros és rendkívül magabiztos, szépséges külsejéről nem is beszélve. A megjelenése királynői. Ha elnyered a kezét, a teljes szívét neked adja. Nagyon gondoskodó, a szerelme intenzív. Szenvedélyes és lehengerlő csillagjegy. Rá akkor is emlékezni fogsz, ha a kapcsolatotok esetleg nem is tartott túlzottan hosszan. 

ellenállhatatlan csillagjegyek

Ezekben a csillagjegyekben születnek a legvonzóbb nők

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top