Horoszkóp

5 jel, hogy boszorkány voltál az előző életedben

Szokatlan, talán megmagyarázhatatlan jeleket tapasztalsz a jelenlegi életedben. Könnyen előfordulhat, ezek a jelek éppen azt igazolják, hogy valamelyik előző életedben te is boszorkány voltál. Milyen jelekből következtethetsz nagy biztonsággal minderre? Íme a legjellemzőbbek.

1. jel, hogy előző életedben boszorkány voltál

Furcsa érzésekkel töltenek el a mágikus szimbólumok. Talán még a hátad is megborzong, amikor pentagrammát, vagyis ötágú, boszorkánycsillagot látsz. Mindez nem csupán arra utal, hogy előző életedben te is boszorkány voltál, hanem két egyéb okból kelthet benned félelmet:

  • Könnyen lehet, megátkoztak egykoron, aminek lenyomatát az aurádban hordozod. A boszorkánycsillag ugyanis rendkívül erős mágikus szimbólum, amelytől meditációban szerencsére megtisztíthatod magad. Csak képzeld el, hogy kitörlöd a csillag képét a téged körülölelő energiaburokból. Óriási megkönnyebbülést érzel a „szabadulást” követően.
  • Az is megeshet, nem magától a szimbólumtól félsz, hanem attól a mélyen elrejtett érzéstől, ami bajba sodort az előző életedben. Nagyon sok boszorkányt kínoztak vagy öltek meg egykoron. Te is köztük lehettél, a szimbólum ezt a fájdalmas emléket idézi fel benned.

2. jel, hogy előző életedben boszorkányként éltél

Émelygést, sőt rosszullétet is érezhetsz a boszorkányok képe láttán. Nagyon erős jel, hogy boszorkány lehettél előző életedben, ha ilyen érzések fognak el, vagy ha rettegsz azoktól a történetektől, filmektől, amelyekben boszorkányok is szerepelnek. Amikor máglyán égetik meg őket, talán ki is rohansz a moziból, vagy kikapcsolod a tévét. Ugyanígy nagyon erős taszítást érzel, amikor ártó mágiákról esik szó. Hallani sem akarod, hogyan és miként használható a szerelmi kötés vagy a fekete mágia bármilyen formája.

boszorkány jelek előző élet

Furcsa jelekből tudhatod, boszorkány voltál egykoron

3. jel, hogy boszorkány lehettél az előző életedben

Nem véletlenül borzaszt el a tűz látványa, félelmetesnek tűnhet még a legbarátságosabb tábortűz is. Ha csatlakozol is a társakhoz, a tűzhöz biztosan nem szeretnél túlzottan közel menni. Az érzés mindenképpen arra utal, hogy előző életedben boszorkánynak kiáltottak ki, és téged is máglyán égethettek el. A borzalmas élmény szó szerint beleégett a lelkedbe.

4. jel, hogy boszorkányként éltél korábban

Különböző jelek mutatják a tenyeredben, hogy boszorkány voltál egykoron. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy aki egyszer boszorkánynak született, mindenkor az marad. Bámulatos képességekkel rendelkezel, amelyeket mindenképpen érdemes használnod ebben az életedben is. Fejlődhetsz általa, és segíthetsz embertársaidnak. A tenyeredben látható jel arra is utalhat, hogy talán tartozást, adósságot, karmát kell lerónod a mostani életedben. Mindenesetre az bizonyos, előző életedben boszorkány voltál.

boszorkány jelek előző élet

Háromszög formájú vonal jelzi, hogy boszorkány voltál

5. jel, hogy előző életedben boszorkány voltál

Furcsa álmokban látod magad. Az is lehet, álmodtál már boszorkányokról, vagy visszatérő rémálmok gyötörnek időnként. A tudattalan az álmokon keresztül üzen. A szimbólumok és jelek a mostani életedben segíthetnek. Az előző életek történéseit újra és újra megtapasztalhatod az álmokban. Mágiáról, varázslásról álmodtál, vagy olyan álombeli történetre emlékszel vissza, amikor erdőben sétálsz, és boszorkányokkal vagy tündérekkel találkozol.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top