Horoszkóp

Erre készülj januárban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén!

„Igazából szerelem” sorozatunkban Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek az adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Januári szerelmi előrejelzésünk következik.

Minden hónap utolsó napján leülök a szőnyegre, kiterítem magam elé a kártyákat, behunyom a szemem, és veszek néhány mély lélegzetet. Amikor megfelelőképpen elcsendesedtem, megkérdezem:

Melyek a legfontosabb információk, amelyekre az olvasóimnak a következő hónapban szükségük van?
Mi az, ami a leginkább segíti őket abban, hogy megtapasztalják a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot?

Aztán – továbbra is behunyt szemmel, a belső vezettetésre hagyatkozva – kihúzom a kártyákat.

Az elsőt Tori Hartmann: A csakrák bölcsessége című csomagjából húzom. Ez erre a kérdésre válaszol:

Miről szól ez a hónap?

A másodikat Esther and Jerry Hicks: Getting into the Vortex (Belépés a vonzás örvényébe) című paklijából húzom, amelynek ez az alcíme: Relationship Cards (Kapcsolati kártyák). Ebből erre a kérdésre kapunk választ:

Mi lesz a feladatunk ebben a hónapban?

A harmadikat pedig Kris Carr: Crazy Sexy Love Notes (Őrülten csábos szerelmes üzenetek) című kártyáiból húzom, és ezt kérdezem hozzá:

Mivel táplálhatjuk és támogathatjuk magunkat abban a folyamatban, amit a másik két kártya üzenete elindít?

Lássuk tehát, mi vár ránk januárban!

  • Amiről a hónap szól: Kiteljesedés.
  • Ami a feladat: Képes vagy a vágyaiddal egyező kapcsolatokat vonzani.
  • Ami támogatni fog: Fogadd el magad!

1. lap: Kiteljesedés

Ez aztán a reményt keltő lap januárra! Akár az egész 2018-as év szavának is választhatnánk, annyira örömteli energiát hordoz. És hát, ha a magban ott van az egész növény, akkor talán az első hónapban ott lakozik mind a tizenkettő …

Ezért ennek a lapnak most kétféle jelentése is van. Az egyik az, hogy már most, januárban légy nyitott a kiteljesedésre. Valami, amiért eddig oly sokat tettél, most beérik, és megvalósul. Neked csak az a dolgod, hogy észrevedd és örömmel fogadd. Mivel ez új megtapasztalásokat is hoz magával, fontos, hogy ne ijedj meg a változástól, hanem ülj fel a hullámra, és engedd, hogy lágyan ringatózva magával sodorjon.

A másik jelentés pedig nagyon is illik az év első hónapjának az energiájához. Ez egy csendes időszak. Minden arra hív, hogy behúzódjunk kedves, meleg kuckóink valamelyikébe, és álmodozni kezdjünk a jövőről. Válassz hát ki egy alkalmas időpontot, fogd a naplódat, és válaszold meg magadnak a kérdést:

Mi mindennek a kiteljesedésére vágyom ebben az évben?

Ha ezzel a listával kész vagy, akkor kérj tanácsot az elemektől: a tűztől, a földtől, a levegőtől, a víztől. A tűz a kreativitást, a szenvedélyt, a belső erőt képviseli. A föld a biztonság, a szilárdság, a táplálás, a megtartó erő szimbóluma. A levegő az, ami elhozza, és továbbviszi a dolgokat, segít az elengedésben, a szél erejével lefújja rólad, amire már nincs szükséged. A víz pedig tisztít, és gyógyít: segítségedre van a megbocsátásban, a sérelmek és a harag elengedésében.

Kérdezd hát meg mindegyiküktől:

Hogyan leszel a segítségemre? Mit tehetek annak érdekében, hogy a te energiád is támogassa a vágyaim kiteljesedését?

Ha engeded, hogy a válaszok megszülessenek benned, és aztán megteszed, amire inspiráció érkezett, már januárban észre fogod venni a beteljesülés első jeleit.

2. lap: Képes vagy a vágyaiddal egyező kapcsolatokat vonzani.

Az egyik kiteljesedésre váró célod valószínűleg neked is a boldog, harmonikus párkapcsolat, vagy legalábbis a kiegyensúlyozott, örömteli kapcsolat valakivel, aki fontos neked. Ezek a céljaink januárban kifejezett támogatást fognak élvezni.

Ez a támogatás abban is megnyilvánul majd, hogy észre fogod venni azokat a gondolataidat, amelyekkel nem közelebb hívod, hanem egyre távolabbra küldöd a párkapcsolati boldogság lehetőségét.

Ha például már hosszabb ideje nem találod a párodat, akkor annak nem az az oka, hogy az, akit keresel, nem létezik, hanem az, hogy a hiányról szóló gondolataiddal távol tartod őt. Honnan ismerheted fel ezeket a gondolatokat? Onnan, hogy amikor felbukkannak az elmédben, nem jó, hanem rossz érzésekkel töltenek el. Ezekkel például biztosan gyakran találkoztál már:

Én most már mindig egyedül maradok.
Nincs is olyan férfi/nő, aki igazán tetszene nekem.
Minden valamirevaló férfi/nő mellett ott van már a párja.
Én biztos nem kellek senkinek.
Ha jön is, úgyis elhagy majd, mint az előző.

Nos, milyen érzés van most benned, hogy végigolvastad őket?

Tudom, hogy a kedvesem már elindult felém.
Alig várom, hogy végre összetalálkozzam a párommal!
Már most is élvezem az életem minden pillanatát, és amikor mellettem lesz a kedvesem, még csodálatosabb lesz minden!
Nagyszerű lesz végre együtt lenni!
Addig is, amíg a jövendőbelim ideér, szeretem magam, és felkészülök a közös életünkre.

És ezeket olvasni milyen érzés volt? Szerintem neked is fülig ér most a szád, mint nekem, amikor írtam őket!

Januárban tehát csípd fülön a rossz érzést kiváltó gondolatokat, és cseréld ki őket olyanokra, amelyek jókedvvel és bizakodással töltenek el. Ezekkel a gondolatokkal fogod elérni, hogy betoppanjon a kedvesed. De az ilyen típusú gondolatok fognak segíteni abban is, hogy egyre szeretetteljesebbé váljon a kapcsolatod mindazokkal, akik fontosak neked.

3. lap: Fogadd el magad!

Két szempontból is pont jókor érkezett most ez a lap. Az egyik szempont az előző gondolatmenet folytatása. Hiszen ott is arról van szó, hogy ne tiltakozz az aktuális helyzet ellen, mert attól semmi sem lesz jobb. Fogadd el, ami éppen most van, és közben rendszeresen emlékeztesd magad arra, hogy hová tartasz.

A másik szempont pedig pont neked szól, meg nekem és mindenki másnak is, aki időről időre olyan írásokat (vagy akár teljes könyveket) olvas, mint ez a mostani is. Amikor elszánjuk magunkat arra, hogy felderítsük személyiségünk eddig rejtett részeit, és átalakítsuk, ami ahhoz kell, hogy boldogan élhessünk, előfordulhat, hogy egy idő után már csak arra figyelünk, mennyi baj van velünk. Talán félreértjük a gondolatot, amely arról szól, hogy mi magunk vagyunk felelősek életünk alakulásáért, és hibáztatni kezdjük magunkat. Ám ez zsákutca, úgyhogy neked is azt javaslom, hogy fordulj meg, és indulj el kifelé.

Tudatosítsd magadban, hogy már most is szeretnivaló és bölcs és nyíltszívű vagy. Engedd el az elméleteket arról, hogy milyennek kellene lenned, és szeress bele magadba most azonnal, úgy, ahogy vagy! Ahányszor csak teheted, mondd el magadnak, milyen gyönyörű és vonzó vagy, és mennyire szerencsés (lesz) a párod, hogy veled élhet! Használd január napjait arra, hogy ezen a rendkívüli módon indítod el ezt a nagyszerű évet!

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta, a Szerelmeskönyv írója
www.igazabolszerelem.hu

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő

Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top