Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek 2018 a legjobb éve lesz

Ez a három csillagjegy bámulatos évnek néz elébe. A horoszkóp szerint 2018 minden korábbinál több sikert, örömet ígér a nekik. Vajon milyen üdítő változásokra számíthatnak, mit hoz számukra az új év? A horoszkópból kiderül. Vajon te is a három legszerencsésebb csillagjegy egyikében születtél?

A Kos élete nagyot fordul

horoszkóp 2018 kos2018 bámulatos változást ígér a Kos csillagjegynek, az új év valódi izgalmat és kihívásokat tartogat. A változás mindenkor felcsillantja a szemed, de ne gondold, hogy azért a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Éppen ellenkezőleg, aktivitás és cselekvés nélkül semmi sem változhat. A Jupiter bolygó kedvező fényszögének köszönhetően végre minden csontvázat kiboríthatsz a szekrényedből. Ami elmúlt, megtörtént, lépj túl rajta, hiszen új kezdet, új lehetőségek és szerencse várnak rád. Ha máris megtetted a céljaid megvalósulásáért a legfontosabb lépéseket, akkor az eredményt is hamarosan realizálhatod. Haladj tovább az önmegvalósítás útján, így egyre inkább magadhoz vonzod a hozzád illő feladatokat és embereket. A magánéletedben is csodás fordulatra számíthatsz. Csupán légy türelmes, és hidd el, minden bekövetkezik a maga idejében.

A Mérleg révbe ér 2018-ban

horoszkóp 2018 mérlegA Mérleg csillagjegynek 2018 az édes megkönnyebbülést ígéri. Végre olyan fordulat áll be az érzelmi életedben, amire nagyon hosszú ideje vársz. Váratlan találkozásban lesz részed, és a szüleiddel való kapcsolatodat is rendezni tudod. A váratlan fordulatok bolygója, az Uránusz kedvező fényszögének köszönhetően a szerelmi életed régóta nem látott mértékben pezsdül fel. Az igazán hozzád illő partnerrel hoz össze a sors, ha még keresed a társadat. Ha már párkapcsolatban élsz, a szerelem elmélyülhet köztetek, vagy bámulatosan éled újjá. Bárhogyan is történjen, a magánéletedben olyan átalakulásra számíthatsz, amely mindenképpen kijár neked. Az is biztos, a lélek, a személyiség, az önismeret ebben az évben még inkább foglalkoztatni fog téged.

A Skorpió új életet kezdhet 2018-ban

skorpió horoszkóp 2018A Skorpió csillagjegynek új lehetőségeket ígér 2018. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter 2017 novembere óta tartózkodik a jegyedben, és szinte egész évben a szerencsét sugározza rád. Önmagad, a saját utad mindennél fontosabbá válhat. Ne is állj ellen, engedj a fejlődés, az előrejutás lehetőségének. A Jupiter a hit bolygója is, ezért a hited, az önbizalmad is erősödik. Arra viszont érdemes odafigyelned, az illúziók, a hamis ígéretek ne tévesszenek meg. A személyes határaidat mindenkor tartsd szem előtt, ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. A hited mellett a türelmedet is próbára teszi ez az év, bízz és remélj, hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Pontosan megérted, és tisztán látod, mi miért történt veled. A személyes fejlődésed útján óriási lépést tehetsz, minden kérdésedre választ kapsz, és magad is meglepődsz, milyen különleges eredményeket érsz el végül.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top