Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy pillanatok alatt a csúcsra jut

Ezek a csillagjegyek a többiekkel szemben abban mindenképpen előnyt élveznek vagy legalábbis szerencsésebbek, hogy bámulatos gyorsasággal jutnak el a csúcsra. Igen, pontosan arra a csúcsra... Hogy kik ők, és miért is rendelkeznek ezzel a különleges képességgel, arról a horoszkóp lebbenti fel a fátylat. Te is köztük vagy?

A Vízöntő nő bámulatos az ágyban

orgazmus horoszkóp vízöntőA Vízöntő szívesen él az élet élvezeteinek, a testi szerelemhez pedig különösen vonzódik. Hajlamos rá, hogy a problémákat igencsak felnagyítsa az életében, de mindenről azonnal megfeledkezik, amint belép a hálószobába. Ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban, és olyan szerencsés alkat, hogy többszörös orgazmusra is képes. Minden gondolatával párjára és az együttlére figyel, semmi és senki nem zökkenti ki a pillanat hevéből. Kívülről nem is látszik rajta, mennyi tűz és szenvedély lobog a testében. Csak az tudhatja, aki képes őt meghódítani, akinek teljesen átadja önmagát. Vitathatatlan, hogy a Vízöntők közül kerülnek ki a legjobb szeretők.

A Skorpió nő a legszenvedélyesebb

skorpio orgazmus horoszkópA Skorpió egészen különleges energiákkal és rendkívül vonzó kisugárzással rendelkezik, nem véletlenül tartják őt a legszexibb csillagjegynek. Bámulatos az ágyban, vele egészen biztosan nem csupán szimpla élvezetre számíthatsz, olyasmiben részesít, amire csak ő képes. Az is igaz, hozzá kitartásra lesz szükséged, őt el kell varázsolni, meg kell hódítani, persze, csak akkor sikerülhet, ha ő is benne van a játékban. Nincsenek nála tabuk, bármit szívesen kipróbál, elképesztően bátor és szenvedélyes csillagjegy, lehengerlő, visszautasíthatatlan típus. Szó szerint szédítő az ágyban, és feledhetetlen, amivel persze pontosan tisztában is van. A fantáziája… nos, határtalan, ahogyan az orgazmusképessége is.

A Kos nő jut a csúcsra a leggyorsabban

kos nő hoproszkópA Kos mindig tudja, mit szeretne elérni, mindig megkapja, amit akar, és mindig megszerzi magának azt a férfit, aki igazán tetszik neki. A szex az ő életének is fontos része, és gyakran meg is teremti rá a lehetőséget. A Kos bámulatosan gyors, igen, a szexben is. Kétségtelenül ő az, aki minden más csillagjegyet megelőzve elsőként jut a csúcsra. Olyan, mintha még ebben is versenyezne, persze leginkább csak önmagával. Elképesztő vele a szex, mert ő az első másodperctől kezdve beleveti magát az élvezetekbe. Nála előjátékra sincs szükség, az együttlét gondolatától fellobban benne a szenvedély. Mivel nagyon gyors, így legyen bármilyen elfoglalt is, egy kis hancúrozásra mindenkor jut ideje.

horoszkóp szex orgazmus

Ezek a csillagjegyek pillanatok alatt a csúcsra jutnak

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top