Horoszkóp

Készen állsz megismerni a lelked különleges üzenetét?

Ha úgy érzed, hogy igen, márpedig egészen biztosan így van, ha rátaláltál erre a cikkre, akkor válassz egyet a különleges spirituális szimbólumok közül. Ismerd meg azt az igazán fontos üzenetet, amit lelked súg, és ami nélkülözhetetlen információkat fed fel előtted. Felkészültél?

Csöppet sem véletlen, ha intenzíven érzed az energiákat. Lehetsz a megszokotthoz képest feszültebb, energikusabb vagy kíváncsibb, mint máskor. Mindez pedig azt bizonyítja, hogy bámulatosan érzékeny és intuitív vagy. A lelked folyamatos kapcsolatban áll az univerzális energiákkal – vagy az angyalokkal, ha így elfogadhatóbb –, és pontosan tudja, mi az, amire igazán szükséged van. Hogy megismerhesd lelked üzenetét, válassz egyet a gyönyörű szimbólumok közül.

Nem kell sietned, mindenképpen adj magadnak néhány percet a választáshoz. Most még inkább érvényes, hogy befelé, a megérzéseidre figyelj, hiszen a lelked szólal meg benned.

lélek üzenet univerzumAz 1. szimbólum: a kolibri

lélek üzenet madár szimbólumLelked üzenete szerint ezekben a napokban könnyen lehet, többen is félreérthetnek téged, ami nem véletlenül érint nagyon érzékenyen. Történjék bármi, mindenképpen végy legalább tíz mély lélegzetet, mielőtt bármire is reagálnál, válaszolnál. Ne dőlj be a provokációnak sem. Semmiképpen se húzz ujjat a többiekkel, vagy merülj bele értelmetlen vitákba. Inkább lazíts, már amennyire lehetséges. Ne feledd, teljesen mindegy, mit gondolnak vagy mondanak rólad mások, tedd azt, amire a szíved mélyén vágysz, amit jónak gondolsz. Az életed a tiéd, és egyedül te döntesz róla.

A 2. szimbólum: a csillag

lélek spirituális üzenetHa ezt a szimbólumot választottad, akkor valójában te magad is tudod, nem halogathatod tovább a fontos döntéseket. A pillanat, amikor meg kell hoznod őket, már nem várat magára sokat, és aztán nincs visszaút. Még átgondolhatod, mit szeretnél pontosan tenni. Valójában a döntés sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, te bonyolítod túl. Amikor várakozol, halogatod vagy tologatod magad előtt a feladatokat, akkor az álmaid, a céljaid megvalósítását lassítod. Ne várj tovább, állj fel, és lépd meg bátran, amiről pontosan tudod, hogy meg kell tenned. A jutalom sem marad el.

A 3. szimbólum: a pillangó

lélek spirituális üzenetLelked azt súgja, ne fogd vissza magadban a könyörület, a részvét érzését. Nagyon empatikus típus vagy, a szeretteidnek pedig különösen fontos, amikor meghallgatod őket, együtt érzel velük. Mindenki a maga kis belső harcával küszködik, és mindenkinek nagyon jólesik, ha legalább egyetlen szerettüknek elmondhatják, mi zajlik bennük. A fény ott csillog a te lelkedben is, és vannak körülötted többen is, akiknek nagyon sokat segíthetsz csupán azzal, hogy támaszt nyújtasz, hogy meghallgatod, megérted a gondjaikat. Téged is tölteni és erősíteni fog az együttérzés. Rajtad áll, kipróbálod-e.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top