nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Készen állsz megismerni a lelked különleges üzenetét?

Készen állsz megismerni a lelked különleges üzenetét?

Ha úgy érzed, hogy igen, márpedig egészen biztosan így van, ha rátaláltál erre a cikkre, akkor válassz egyet a különleges spirituális szimbólumok közül. Ismerd meg azt az igazán fontos üzenetet, amit lelked súg, és ami nélkülözhetetlen információkat fed fel januárban előtted. Felkészültél?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

Január első napjaiban csöppet sem véletlen, ha intenzíven érzed az energiákat. Lehetsz a megszokotthoz képest feszültebb, energikusabb vagy kíváncsibb, mint máskor. Mindez pedig azt bizonyítja, hogy bámulatosan érzékeny és intuitív vagy. A lelked folyamatos kapcsolatban áll az univerzális energiákkal – vagy az angyalokkal, ha így elfogadhatóbb –, és pontosan tudja, mi az, amire igazán szükséged van. Hogy megismerhesd lelked üzenetét, válassz egyet a gyönyörű szimbólumok közül.

Nem kell sietned, mindenképpen adj magadnak néhány percet a választáshoz. Most még inkább érvényes, hogy befelé, a megérzéseidre figyelj, hiszen a lelked szólal meg benned.

lélek üzenet univerzumAz 1. szimbólum: a kolibri

lélek üzenet madár szimbólumLelked üzenete szerint ezekben a napokban könnyen lehet, többen is félreérthetnek téged, ami nem véletlenül érint nagyon érzékenyen. Történjék bármi, mindenképpen végy legalább tíz mély lélegzetet, mielőtt bármire is reagálnál, válaszolnál. Ne dőlj be a provokációnak sem. Semmiképpen se húzz ujjat a többiekkel, vagy merülj bele értelmetlen vitákba. Inkább lazíts, már amennyire lehetséges. Ne feledd, teljesen mindegy, mit gondolnak vagy mondanak rólad mások, tedd azt, amire a szíved mélyén vágysz, amit jónak gondolsz. Az életed a tiéd, és egyedül te döntesz róla.

A 2. szimbólum: a csillag

lélek spirituális üzenetHa ezt a szimbólumot választottad, akkor valójában te magad is tudod, nem halogathatod tovább a fontos döntéseket. A pillanat, amikor meg kell hoznod őket, már nem várat magára sokat, és aztán nincs visszaút. Még átgondolhatod, mit szeretnél pontosan tenni. Valójában a döntés sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, te bonyolítod túl. Amikor várakozol, halogatod vagy tologatod magad előtt a feladatokat, akkor az álmaid, a céljaid megvalósítását lassítod. Ne várj tovább, állj fel, és lépd meg bátran, amiről pontosan tudod, hogy meg kell tenned. A jutalom sem marad el.

A 3. szimbólum: a pillangó

lélek spirituális üzenetLelked azt súgja, ne fogd vissza magadban a könyörület, a részvét érzését. Nagyon empatikus típus vagy, a szeretteidnek pedig különösen fontos, amikor meghallgatod őket, együtt érzel velük. Mindenki a maga kis belső harcával küszködik, és mindenkinek nagyon jólesik, ha legalább egyetlen szerettüknek elmondhatják, mi zajlik bennük. A fény ott csillog a te lelkedben is, és vannak körülötted többen is, akiknek nagyon sokat segíthetsz csupán azzal, hogy támaszt nyújtasz, hogy meghallgatod, megérted a gondjaikat. Téged is tölteni és erősíteni fog az együttérzés. Rajtad áll, kipróbálod-e.

(via awaking people)

Megosztás Facebookon