Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek se-veled-se-nélküled a kapcsolata

Ezek a csillagjegyek rendre egymásba szeretnek. Pedig a lelkük mélyén pontosan tudják, hogy ők sosem lehetnek igazán boldogok. Hol szakítanak, hol újrakezdik a kapcsolatot, sem együtt, sem külön nem érzik jól magukat. Közös életük macska-egér harc, mégsem tudnak elszakadni egymástól. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek élnek se-veled-se-nélküled párkapcsolatban. Te és a párod köztük vagytok?

Az Oroszlán és a Szűz párkapcsolata

oroszlán párkapcsolat horoszkópszűz párkapcsolat horoszkópKettejük kapcsolata a Szűz idegeinek tesztje is lehetne. Kezdetben elkápráztatják egymást, a szerelem bámulatos erővel lobban fel bennük. Az Oroszlán elvarázsolja párját, nagyvonalú és figyelmes, még arra is hajlandó, hogy a számára alapból oly fontos csillogásról párja érdekében lemondjon. Ez pedig nála igencsak sokat jelent. A Szűz fürdőzik a szeretetben, de persze ő is mindent megtesz szerelme boldogságáért. Eleinte legalábbis. Aztán, ahogyan szépen lassan szertefoszlik a rózsaszínű köd, úgy ismerik fel egymás hibáit. A Szűz partnerre vágyik, aki hajlandó tenni a kapcsolatért, az Oroszlán figyelmét ugyanakkor az anyagi dolgok kötik le elsődlegesen. Gondoskodást, feltétel nélküli figyelmet vár a Szűztől, no meg azt, hogy ő is tegye hozzá közös életükhöz a szükséges anyagi fedezetet. A Szűz úgy érzi, csak ő fordít energiát a kapcsolatra, az Oroszlán szerint a Szűz folyton költekezik. A viták mindennapossá válnak, mégsem tudnak elválni elszakadni egymástól. A kapcsolat elején érzett szerelem köti össze őket, pedig a lelkük mélyén tudják, nagyon eltérően gondolkoznak az életről, így ők sosem lehetnek igazán boldogok együtt.

A Kos és a Rák szerelme

kos szerelem párkapcsolatrák szerelem horoszkópFolyamatos vihar és vita a Kos és a Rák párkapcsolata hosszú távon. A szerelem közöttük is gyorsan fellobban, úgy tűnik, komoly és tartós kapcsolatot köthetnek egymással, náluk összeillőbb párt szinte találni sem lehetne. A Rák feltétlenül rajong párjáért, a Kos mindent megad, hogy boldoggá tegye őt. Mindketten nagyon mélyen érző típusok, hűségesek, kitartóak a szerelemben. De ahogy egyre jobban megismerik egymást, úgy bukkannak elő a bosszantó tulajdonságok is. A Rák nagyon nehezen tolerálja a Kos lobbanékonyságát, aki a Rák túlérzékenységétől és sértődékenységétől kap még inkább dührohamot. Mégis szükségük van a másikra. A Rák gondoskodásával érzelmi támaszt nyújt a Kosnak, aki az anyagi biztonságot, a stabilitást adja neki. Mindezt leszámítva egészen másra vágynak, a Rák romantikára, gyengédségre, nyugalomra, a Kos élményekre, kihívásra, inspirációkra. A szakításokat még nagyobb kibékülések követik, hogy aztán ismét folytatódjon a macska-egér küzdelem közöttük.

A Bika és a Vízöntő párkapcsolata

bika szerelem horoszkópvízöntő horoszkóp párkapcsolatRájuk mindenképpen igaz a mondás, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást. Annyira különbözik a személyiségük, hogy éppen emiatt lobban fel köztük a szerelem. Ami belőlük hiányzik, ott van a másikban. Úgy érzik, hegyeket képesek megmozgatni együtt. A gondok ott kezdődnek, amikor rádöbbennek, éppen ez az ellentét a legidegesítőbb a kapcsolatban. A Bika rendkívül makacs és önfejű típus, persze Vízöntő sem az alkalmazkodásáról híres. A Bika kiszámítható, megbízható társra vágyik, a Vízöntő gyűlöli az elvárásokat, a feltételeket, az előírásokat. Mindketten a saját igazukat szajkózzák, kívülről olyanoknak tűnnek, akik ugyanazon az úton haladnak, csak éppen az ellenkező irányban. Nem mondanak le a saját igényeikről, mindketten azt teszik, amit jónak gondolnak – ami persze teljes mértékben ellenkezik a társuk elképzelésével. Valójában csak az ágyban tökéletes közöttük az összhang, ezért ők azok a csillagjegyek, akik jobban teszik, ha csak szexelnek.

csillagjegyek szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem lehetnek igazán boldogok egymással

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top