Horoszkóp

Januári horoszkóp: a nagy energiák felszabadulásának hónapja

A Jupiter és a Mars együttállnak, amelyből arra következtethetünk, hogy hihetetlenül nagy erővel rendelkezünk, és nincs olyan, amit most ne tudnánk elvégezni. Roppant eredményes hónap előtt állunk.

Kos

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki nehéznek bátran nevezhető helyzetek. De az is lehetséges, hogy a felettesed állhat elő olyan dolgokkal, amelyek miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Mindennél fontosabb, hogy megőrizd a hidegvéredet, mert így kerülheted el a bosszúságot. Egészségedre, testi épségedre nagyon vigyázz, mert sérülésveszélyes a hónap.

 

Bika

Az év első hónapjában minden figyelem a párkapcsolatodra helyeződik. A régi viszonyokban olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt megkérdőjeleződhet a kapcsolat jövője. Akivel most hozhat össze a sors, azzal ne tervezgess, mert ez az ismeretség nem állja ki majd az idő próbáját. Pénzügyeid alakulása miatt viszont nem kell aggódnod: lesz mit a tejbe aprítani.

 

Ikrek

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy kolléga igyekszik ártani neked. De az is lehet, hogy más hibája miatt kell tartanod a hátad. Az is megeshet, hogy a körülmények változása miatt válhatsz feszültté. Egészségedre jobban ügyelj. Ha betegséggel küszködsz, tegyél meg mindent a gyógyulásodért. Pénzzel és hivatalokkal kapcsolatos ügyek lebonyolítására most kerüljön sor.

 

Rák

A munkában, megélhetésben történhet egyik pillanatról a másikra olyan változás, amely miatt hirtelen olyan helyzetet teremt, amely miatt összeugorhat a gyomrod. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert nem eszik olyan forrón a kását. A házasságokban, régi párkapcsolatokban is egymást követhetik azok az események, amelyek egész hónapban izgalomban tarthatnak. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Oroszlán

Még az is lehet, hogy annyi munka szakadhat a nyakadba, hogy alig győződ erővel, energiával. De az is megtörténhet, hogy a munkád során olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat a későbbiekben neked. Ezért legyél mindenkivel kedvesebb, dicsérj, mert ez nem kerül semmibe, viszont olyan eredményt érhetsz el vele, amilyet szeretnél. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amelynek hatására megkérdőjeleződhet a közös jövő. Akivel most hoz össze a sors, azzal olyan viharos lehet a viszonyod, amelyet talán eddig még sohasem éltél át. Ha vállalkozó vagy, akkor alkalmazkodnod kell a kialakuló helyzethez, így kerülheted el a nehézségeket vagy a veszteséget. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatosabb.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amelynek a hatására talán búcsút inthettek egymásnak. De az is megeshet, hogy most derülhet fény arra, ki az, aki a hátad mögött áll, és aknásítja a terepet. Pénzedre jobban ügyelj, mert minden esély meglesz arra, hogy olyasmire adj ki, amire nincs szükség, vagy amivel megcélozhatod a kukát.

 

Skorpió

Többen vannak olyanok a környezetedben, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy olyan események történhetnek, amelyek egekbe emelhetik a vérnyomásodat. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így kerülheted el az őrjítő helyzeteket. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatosabb. A munkában is változás várható, amihez a saját érdekedben alkalmazkodj.

 

Nyilas

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan szituáció, amely miatt idegessé és bizonytalanná válhatsz. Különösen igaz ez akkor, ha egy olyan régi kapcsolatról van szó, amelyben egyszer már búcsút inthettetek egymásnak. Váratlan eseményekben is bővelkedhet a hónap, amikor muszáj lesz alkalmazkodnod a közvetlen környezetedben élő emberekhez, ha sikert akarsz elérni.

 

Bak

Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely miatt nehezebben jöhet álom éjszakánkét a szemedre. Előfordulhat, hogy egy titok is napvilágra kerülhet, amely tovább fokozza a feszültséget. Ráadásul ezek a dolgok nincsenek jó hatással a magánéletedre. Híres vagy arról, hogy minden helyzetben meg tudod őrizni a nyugalmadat. Erre lesz most is szükség, ha sikeres akarsz lenni.

 

Vízöntő

Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amihez nehezebben tudsz alkalmazkodni. Pedig erre lenne szükség ahhoz, hogy felül tudj emelkedni a nehézségeken, és jó eredményt érj el. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nagyon fontos, hogy ne kapkodj, ne rohanj, mert akár még össze is törheted magad. Kiváló az idő állásváltoztatásra, de felettesváltásra is sor kerülhet.

 

Halak

Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyet nem terveztél, amely egyik pillanatról a másikra alakulhat ki. De megeshet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek nincsenek jó hatással az anyagi helyzetedre. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, remek formában leszel, minden gyorsan és könnyedén megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top