Horoszkóp

Egészséghoroszkóp 2018: ezt ígérik a csillagok

A 2018-as évben két nagy bolygójegyváltás lesz, ami hatással van az egészségünkre: 1. Jupiter november 7-ig a Skorpióban a regenerálódási képességet erősíti. 2. Uránusz május 15. és november 5. között átlép a Bikába, majd vissza a Kosba. Ez felfokozza a stresszt különböző időszakban különböző jegyeknél. Hogy mikor kinél, azt vegyük sorra!

KOS
A Kosok január 26. és március 16. között csúcsformában lesznek: tele energiával és lendülettel. A legszuperebb napnak a március 11. látszik. Azonban március végén és április elején vigyázniuk kell magukra. Ekkor több próbára tevő fényszög munkahelyi túlterhelést, rivalizálást és konfliktust mutat, ami megterheli a szervezetüket. Elengedhetetlen, hogy megtanulják kezelni a konfliktusokat. Máskülönben egyik betegségből a másikba esnek. Egészségi szempontból lesz két remek időszak: augusztus 23–31. és szeptember 6–9. Novembertől felemás hatások jönnek: lelkesedni fognak, de közben fáradtság lehet úrrá rajtuk.

BIKA

2018 munkahelyi nyomással kezdődik. Ha az év első hónapját szeretnék betegség nélkül megúszni, minél többet gyalogoljanak és szellőztessenek! De csak akkor, ha tiszta a levegő! Ködös, füstös napokon ez nem ajánlott. Március 11. és április 11. között a pihenésre fordítsanak kellő időt! Nyár végén lesz két szuper bolygóháromszög, ami a lehető legjobb hatással lesz rájuk: augusztus 23–31. és szeptember 6–9. Természetesen megint megvan az egyensúly, mert lesz 2 kritikus bolygóháromszög is: július 22–30. és szeptember 11–19. Ekkor a stressz okozhat bajt. Év végén kitűnő ötlet, ha sportra adják a fejüket.

IKREK

2018-at izgatottan kezdik az Ikrek: egyrészt megszámlálhatatlan tervük és fogadalmuk lesz, másrészt a szerelem vagy annak a lehetősége dobja fel őket. Közben észre se veszik, hogy hideg és szeles az idő. Emiatt könnyen meghűlhetnek. Egyszerűbb lenne ezt megelőzni. Szerencséjük van, mert ebben az évben a regenerálódó képességük szupernek látszik. Vagyis bármikor gyorsan meggyógyulnak, különösen június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ősszel és télen 2 téma fog iszonyatos energiát vinni tőlük: a karrier és a párkapcsolat. Mindkettő fontos. Pont ezért fordítanak olyan sok időt rá.

RÁK

2018 az elmúlt évek legcsodásabb éve lesz a Rák-szülöttek szempontjából. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy legyenek derűlátóak! Ezt receptre kéne felírni nekik. Minél többet nevetnek, minél többet beszélnek pozitív dolgokról, annál erősebbek és egészségesebbek lesznek. A legszuperebb időszakok: június 1–5., június 18–22., július 1-12. között lesznek. Csupán a párkapcsolatukból fakadóan válhatnak gondterheltté: 1. a párkapcsolat hiánya miatt; 2. a párjuk problémáinak átvétele miatt. Mindkettőbe belebetegedhetnek. Kérdés, hogy ez segít-e. Amennyiben rájönnek, hogy nem, abba is hagyhatják.

OROSZLÁN

Az Oroszlán-szülötteknek 2018-ban a központi téma a család és/vagy ingatlan ügyek lesznek. Ennek sikere erős hatással lesz a közérzetükre, ill. az egészségi állapotukra: ha jól mennek a dolgok, akkor jól fogják érezni magukat, de ha gondok adódnak, nyomottak lesznek. Különösen nyomott időszakok: július 22–30. és szeptember 11–19. 2018 legzseniálisabb égi híre az Oroszlánok számára, hogy Jupiter november 8-án belép a Nyilasban. Ettől az energiaszintjük topon lesz. Kérdés, hogy ezt a többletenergiát mire fordítják. Itt az ideje felszabadítani a kreativitásukat, és felszínre hozni gyermeki énjüket.

SZŰZ

A 2018-as év egészen más év lesz a Szűz-szülöttek számára. Egész évben a legnagyobb támogatójuk Szaturnusz, ami a fegyelem és a kitartás bolygója. Ettől magabiztosnak és erősnek érzik magukat. Lesz egy pár hónap, amikor Uránusz is „segítségükre siet”: május 15, és november 5, között. Közben lesz 2 szuper bolygóháromszög is: augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. Ekkor annyira feltöltődhetnek, hogy év végéig kitart az energiájuk. Kulcs a derű, az életvidámság és a humor. Amennyiben ennek átmenetileg híján vannak, keressenek olyan társaságot, ahol ebből kapnak bőségesen! Garantáltan élvezni fogják…

MÉRLEG

Kardinális, sarkalatos témák fogják foglalkoztatni a Mérleg-szülötteket egész 2018-ban: fészekrakás, család, párkapcsolat. Az egészségi állapotuk attól függ, hogy ezek hogyan alakulnak. De szabad ennyire függeni? Úgy tűnik, itt az ideje önmagukkal, a saját vágyaikkal, a saját álmaikkal is törődni. Lesz 3 szuper bolygóháromszög, amely jó esélyt ad erre: június 1–5., június 18–22., július 1–12. között. Ezek pont a nyaralásra esnek. Érdemes lenne víz mellé menniük. Ott feltöltődhetnek nemcsak napfénnyel, hanem bizalommal is. Így feltöltődve már a kardinális témák is sokkal simábban megoldhatónak ígérkeznek…

SKORPIÓ

2018 meghatározó fontosságú bolygója a Jupiter, amely a Skorpióban jár november 7-ig. Ez a regenerálódást segíti, amire szükségük lesz a Skorpióknak, mert Jupiter olykor felnagyítja a tüneteket, hogy ne vehessék félvállról az egészségüket. Főleg július 22. és 30., ill. szeptember 11. és 19. között. Szerencsére Jupiter a Nagy szerencse bolygója 3 szuper bolygóháromszögben vesz részt: június 1–5., június 18-22., július 1–12. között. Szóval minden esélyük megvan arra, hogy egészségesek maradjanak. Csak a stresszt kell higgadtan kezelniük május 15. és november 5. között. Próbálják ki a citromfűteát! Meg fognak lepődni…

NYILAS

Jupiter, a Nyilas-szülöttek bolygója november 7-ig a Skorpióban járva ijesztő tüneteket „produkálhat”. Teszi ezt azért, hogy a Nyilasok kerüljék a szélsőséget mindenben: túl sok alkohol, túl sok evés, túl sok munka, túl sok sport stb. Tudjanak róla, hogy nagy a tét most! Ha november 8. előtt betegszenek le, akkor lassú gyógyulásra, szövődményre és/vagy visszaesésre kell számítaniuk. Ijedtség, pánik helyett semmi mást nem kell tenniük, csupán a mértékletességet gyakorolni. Pont ez lesz a kihívás. Különösen július 22. és 30., ill. szeptember 11. és 19. között. November 8-tól minden szerencsésebben fog alakulni…

BAK

2018 nagy változását a Bakok bolygójuknak, a Szaturnusznak köszönhetik, amely fegyelmezetté és magabiztossá teszi őket. Ez egészségi szempontból a legjobb hír. Ám Mars március 17. és május 15., ill. augusztus 13. és szeptember 10. között szokatlanul ingerlékennyé és türelmetlenné teheti őket. Közben lesz 2 szuper bolygóháromszög augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. Vagyis még sincs akkor baj. A siker kulcsa az a felismerés, amit Szaturnusznak köszönhetnek: a komolyság és a komorság között 1 betű a különbség. Folyamatosan figyeljék magukat, és tegyenek meg mindent, hogy a jókedv domináljon!

VÍZÖNTŐ

2018-ban a Vízöntő-szülötteket kettős hatás fogja érni. Egyik bolygójuk, a Szaturnusz a Bakban egész évben kitartást hoz nekik. Másik bolygójuk, az Uránusz kellemetlenséget mutat május 15. és november 5. között. Utóbbi ingerült, stresszes hangulatot gerjeszt. Közben lesz még 2 kellemetlen bolygóháromszög július 22. és 30., ill. szeptember 11. és 19. között. Ekkor vigyázzanak magukra! A munka, a család és a párkapcsolat kiboríthatja őket. A megoldás az lehet, ha egyiket se akarják mindenáron kontrollálni. Muszáj lenne kicsit lazábban, megengedőbben kezelni. Emellett a szabadban töltött idő is kedvező hatású.

HALAK

A Halak-szülöttek egészségi állapotával minden rendben lesz 2018-ban. Ezt Jupiternek köszönhetik, amely egyrészt az ő bolygójuk, másrészt november 7-ig a legszerencsésebb fényszöget veti rájuk. Ráadásul elemükben lesznek június 1–5., június 18–22., július 1-12. között. Idén nyáron is víz mellé menjenek nyaralni! Ám lesz 2 kritikus időszak július 22–30., ill. szeptember 11–19. között. Ekkor a balesetveszély és megterhelően sok munka okozhat betegeskedést. Ha gyengélkedni kezdenek, tudjanak róla, hogy túlfeszítették a húrt. És azonnal vegyenek vissza, pihenjenek többet! Különben hosszan fogják az ágyat nyomni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top