Horoszkóp

Ezt jósolja a számmisztika 2018-ra

2018 különleges évnek ígérkezik. Már önmagában azzal is egyedi, hogy mesterszám, a 11 energiáját közvetíti. Nagy tettekre, nagy lehetőségekre és üdítő változásokra számíthatsz az új évben. Hogy pontosan milyen fordulat várható az életedben, mi az, amit megteremthetsz magadnak, a személyes éved árulja el. Ezt jósolja tehát 2018-ra a számmisztika.

Számold ki a személyes évedet

A számmisztikában a személyes évek általában nem egyeznek meg a naptári évekkel, mert azok mindenkor a születésnapodon kezdődnek és a következő születésnapon érnek véget. Kilenc éves periódusokon át halad az életed, valamennyi személyes év más és más energiát képvisel, más tevékenységre, tapasztalatok szerzésére alkalmas. A periódusok mindig a 9-es évvel kezdődnek, hiszen előbb le kell ahhoz zárnod egy korszakot, hogy újat indíthass. A kör utolsó és legerőteljesebb energiákat közvetítő éve a 8-as.

Hasonlóan a sorsszámhoz, ezúttal is előbb össze kell adnod a számjegyeket, hogy megtudhasd, éppen melyik személyes éved kezdődik 2018-ban. A születésed évét ezúttal cseréld ki 2018-ra, és ezzel számolj. Jelen esetben a születési év tehát valójában lényegtelen. Például, ha 1982. május 13-án születtél, a személyes éved 2018-ban a következő: 2+0+1+8+5+1+3=20. A kapott eredményt addig számold tovább, amíg egyetlen számjegyet kapsz. A példa szerint a 20 számjegyeit tovább egyszerűsítve, 2+0=2, azaz a személyes éved 2018-ban – a születésnapodtól kezdődően – 2-es. A 2-es személyes év energiáit fogod érezni egy teljes éven át.

9-es személyes év: bölcsen dönts

számmisztika 2018 jóslatA 9-es személyes évek a legalkalmasabbak a lezárásra, az összegzésre. 2018 mégis sokkal többet jelent majd annál, mintsem hogy megszabadulsz, a fölösleges és már használhatatlan dolgoktól. Több kapcsolatod, legyen az baráti, családi vagy párkapcsolat, végérvényesen megszakadhat, mert felismered, hogy mindenkinek jobb a különválás, a sorsotokat más utakon folytatjátok. Tudni fogod, mit jelentettek ezek a kapcsolatok, és hálát érzel, hogy megélhetted, megtapasztalhattad azokat, az életed részei lehettek ezek az emberek. A hála érzése segít ahhoz, hogy a következő, új kezdetet jelentő évben egy magasabb lépcsőfokra léphess majd. 2018-ban biztosan bölcsebbé és megfontoltabbá válsz.

1-es személyes év: bármit megvalósíthatsz

számmisztika személyes év 20182018 bámulatos lehetőségeket vetít eléd. Olyan, talán soha vissza nem térő ajánlatokat kaphatsz, amelyekkel egészen új ismereteket, tapasztalatokat szerezhetsz. Új dolgokat, új embereket ismerhetsz meg, te döntöd el, mit teremtesz magadnak, mely lehetőségekkel élsz, és mi az, amit beindítasz az életedben. Önállósodhatsz, bármilyen vágyadat megvalósíthatod, a céljaidat sínre teheted és elindíthatod. Bátrabb és határozottabb lehetsz önmagadhoz képest is. Képviseled önmagad, megállsz végre a saját lábadon, önállóbb is lehetsz, sőt önállósodhatsz is. Már most érdemes végiggondolni, kitalálni, mit szeretnél megvalósítani 2018-ban. Ne is hezitálj, indulj el, tedd meg a kezdőlépést, a többi jön magától.

2-es személyes év: boldog lehetsz

személyes év számmisztika 2018 jóslat2018 a párkapcsolatok terén is óriási változásokat ígér. Ha még magányos vagy, ebben az évben rátalálhattok egymásra az igazival. Ebben a nagyon erős és különleges energiájú évben be tudod vonzani a számodra rendelt társat. Képzeld el, fogalmazd meg, ki az, akire a szíved mélyén vágysz, aztán ne lepődj meg, ha pontosan ilyen partnerrel hoz össze a sors. Ha már párkapcsolatban élsz, a kapcsolatotok emelkedhet egy újabb és magasabb szintre. Rájöttök, mennyire fontosak vagytok egymás számára, a szerelem ismét fellángolhat. Azok a kapcsolatok, amelyekben ugyanakkor nagyon sok a probléma, könnyen lehet, végérvényesen elszakadnak. Mindketten fellélegezhettek, és esélyt adtok így egymásnak egy új és méltó partnerrel való ismerkedésre.

számmisztika 2018

2018 különleges lehetőségeket tartogat mindenkinek

3-as személyes év: hozd ki magadból a legtöbbet

számmisztika 2018 jóslatA 3-as személyes év egészen különleges és emlékezetes lehet. Amellett, hogy kinyílsz és ragyogsz, fellendül a társasági életed, a kreatív energiád bámulatos szintre emelkedik. Ha könyvíráson gondolkodnál, vagy bármilyen alkotói feladat foglalkoztat, ne is tétlenkedj, fogj hozzá, az inspirációhoz ennél jobb időszakot nem is találhatnál. Könnyebben érthetsz szót másokkal, a közös hangot is sokkal egyszerűbben találod meg, mint máskor, jóval logikusabban érvelsz. Ha szeretnél valami újat tanulni, már most nézegetheted a tanfolyamokat, az iskolákat, hiszen kétségtelenül sikerrel vizsgázol, és veszed az akadályokat. Önmagadhoz képest is vidámabb, boldogabb, optimistább lehetsz. Talán többet is utazol 2018-ban a szokotthoz képest, belföldön szinte biztosan.

4-es személyes év: megkapod az álommelót

számmisztika személyes év 2018 jóslatMi az a munka, amit a szíved mélyen csinálnál? Mivel foglalkoznál a legszívesebben? 2018-ban bámulatos ajánlatot kaphatsz. A munkádat nemcsak szívesebben végzed, de energiával is feltölt és a méltó ellenszolgáltatást is megkapod érte. 4-es személyes évedben valóban megnyerheted a főnyereményt, és tiéd lehet az álommunka. Méltányos fizetést kaphatsz és olyan feladatot, amire mindig is vágytál. Ha elégedettséggel tölt el a mostani munkád, és eszedben sincs váltani, változásra itt is számíthatsz. Például magasabb fizetésre, vagy előléptetésre, bármire, amit igazán és szívből szeretnél elérni. Az életed alapjaiban változhat, de meg is alapozhatod ebben az évben, lakást szerezhetsz, olyan helyre költözhetsz, ahol úgy érezheted, végre otthonra leltél.

5-ös személyes év: 180 fokot fordulhat az életed

személyes év számmisztika 2018A számmisztika az 5-ös személyes évet a fordulat, a változások éveként tartja számon. 2018-ban valóban 180 fokot fordulhat az életed. Amit elhatározol, azt biztosan véghez viszed, valódi sikert arathatsz. Bámulatosan elindulhatsz fölfelé a létrán, de választhatsz a korábbitól merőben más utat is. Találd ki, mit szeretnél, az élet tálcán kínálja neked a lehetőséget. Helyetted persze semmit sem old meg, te döntöd el, mit és hogyan teszel. Nagyon sikeres éved lesz, számtalan változással, fordulattal, tele izgalmakkal. Légy könnyed, csak fogadd be az energiákat, hagyd magad sodorni. Az biztos, amit a fejedbe veszel, sikerre viszed. A párkapcsolatoknak nem feltétlenül kedvez ez az év, főként, ha párod képtelen lépést tartani veled. Nem lesz könnyű dolga, de a 6-os évben majd ő lesz a legfontosabb.

számmisztika 2018 személyes évek

A személyes évek más és más lehetőségeket kínálnak

6-os személyes év: főszerepben a család

személyes év 2018 számmisztikaA 6-os személyes év a családé, a családi eseményeké. 2018-ban közelebb kerülsz a szeretteidhez, többet és szívesebben találkozol a rokonokkal is. Ha már pároddal évek óta együtt éltek és a lelked mélyén csodás esküvőről ábrándozol, ebben az évben valóra válik a kívánságod. Ha kisbabára vágysz, 2018-ban óriási öröm elé nézhettek, szinte már a névválasztáson is gondolkodhatsz. Családi esemény sajnos a gyász is, könnyen előfordulhat, hogy hosszabb ideje betegeskedő idős szeretted távozik. A boldogtalan házasságok válással végződhetnek, de ebben az évben sokkal kevesebb feszültséggel és nagyobb megértéssel válnak szét útjaitok. Új szerelmet, új érzéseket tapasztalhatsz meg 2018-ban, hiszen lehetőséged nyílik, hogy lelki társadat vonzd az életedbe. A stabil házasságok még boldogabbak lesznek. Kerülhetsz súlyosabb döntések elé, de az év energiája mindenképpen segít a választásban.

7-es személyes év: csodákra számíthatsz

számmisztika személyes évek 2018A 7-es személyes év nagyon különleges energiákat hordoz. 2018-ban bámulatosan nagyon léphetsz előre az önismeret útján és rendkívül sokat fejlődhetsz lelkileg. Szinte egy beavatási folyamaton haladsz végig, hogy megtapasztalhasd a benned rejlő, eddig talán nem ismert erőt, energiát, képességeket. Az intuíciód nagyon felerősödhet, sőt akár még őrangyalod jelenlétét is megérezheted, megtapasztalhatod. Az álmokat érdemes jegyzetelni, mert azokon keresztül kaphatsz fontos üzeneteket. Ne lepődj meg, ha 2018-ban a megszokotthoz képest is jóval érzékenyebb leszel. Megérezhetsz olyan energiákat, amelyeket eddig egyáltalán nem tapasztaltál, könnyen lehet, hogy aktiválódik a harmadik szem csakrád, aurát láthatsz, bepillanthatsz egy különös és rejtett világba. A csodát élheted meg, ezért az életszemléleted is alapvetően változik meg.

8-as személyes év: learathatod a babérokat

számmisztika jóslat 2018A számmisztika szerint hihetetlenül sikeres évre számíthatsz. Mindent elérhetsz, minden gyümölcsöt learathatsz, amit csak szeretnél. Az elmúlt évek kitartó és kemény munkája, mint a legjobb befektetés, megtérül. Sok munkára, sok elismerésre, sok pénzre számíthatsz. Azért arra mindenképpen figyelj, ne szállj el a dicsőségtől. Az egyensúly is rendkívül fontos ebben az évben. Amit adsz, azt sokszorosan kaphatod vissza – legyen az pénz, segítség, szeretet, önzetlenség, hála. 2018-ban a nagylelkűségedről is bizonyságot tehetsz, akkor mindenképpen, ha megbocsátasz annak, aki korábban megbántott téged. Idén könnyen elengedheted a haragot, a neheztelést, helyette soha nem tapasztalt könnyű és csodás érzés járja át a lelked. Az így felszabadult energiával hegyeket mozgathatsz meg. Ugye, megéri?

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top