Horoszkóp

Ide utaznának 2018-ban a csillagjegyek

Vajon hová, melyik országba, melyik városba utaznál a legszívesebben? És gondoltad volna, hogy a horoszkópból a csillagjegyek kedvenc úti céljai is kiolvashatók? Ha esetleg nem engedheted meg magadnak, hogy épp arra a helyre utazz el, ahová a horoszkóp javasolja, legalább gondolatban tégy egy csodás körutazást! Íme az országok és a városok, ahová 2018-ban utaznának a csillagjegyek.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként sosem hagynád ki a kaland lehetőségét. Keményen dolgozol, ezért kőkeményen ragaszkodsz a kikapcsolódáshoz is. Nagyon szeretsz hegyeket mászni, a kihívások éltetnek. Ha eldöntötted, hogy elutazol, semmi sem tarthat vissza. Keresed a veszélyeket, ezért olyan országot választasz úti célként, ahol igazán kipróbálhatod magad és a bátorságodat is. A tökéletes hely nem más, mint Etiópia bámulatos hegycsúcsai.

utazás horoszkóp kos

A Kos minden bátorságát bevetheti Etiópia bámulatos hegycsúcsain (Getty)

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként imádod a luxust, a kényeztetést. Nem véletlenül vágysz olyan helyre, ahol kipróbálhatod a földi örömöket. Elnyúlhatsz a finoman simogató, tengerparti homokban, mennyei ízeket és italokat kóstolhatsz meg. A látvány elbűvöl, a nyugalom körülölel. Amikor elutazol, tökéletes kikapcsolódásra vágysz, amikor addig alhatsz, amíg jólesik, senki sem siettet, és a helyi emberek is hozzád hasonlóan élvezik az életet. Mi mást is választhatnál ehhez, mint egy görögországi tengerparti villát.

utazás horoszkóp bika

A Bika Görögországban hódolhat a luxusnak (Getty)

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként imádod, ha zajlik és pezseg körülötted az élet, ha inspirációt meríthetsz a külvilágból. A japán fővárosban, Tokióban minden kíváncsiságodat kielégítheted. Bámulatos világba csöppensz, ahol mindig történik valami, ahol igazi intellektuális kihívások várnak. Töltsd a szabadságodat egyedül vagy társaságban, egészen biztosan élményekkel feltöltődve érkezel haza. Miért ne gyönyörködhetnél legalább egyszer a bámulatos cseresznyevirágzásban?

utazás horoszkóp ikrek

Az Ikrek az olyan helyeket kedveli, ahol sosem áll meg az élet (Getty)

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként romantikára, érzelmekre, nyugalomra és feltöltődésre, emlékezetes családi kikapcsolódásra vágysz, amikor elutazol. Szívesen visszatérsz azokra a helyekre, ahol a legtöbb élményt szerezted. Talán semmi sem csal nagyobb mosolyt az arcodra, mint az ünnepi pillanatok. Ilyenek pedig mindenképpen azok, amikor szeretteiddel barangolhatod be a legromantikusabb helyeket. Kanada bámulatos hegyekkel körbeölelt tavai örök emlékként rögzülnek.

utazás horoszkóp rák

A Rák a családi utazásokat kedveli a leginkább (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként számodra az utazás azt jelenti, egy kicsit ismét sztárnak érezheted magad. A legszebb és a legkedveltebb helyeket keresed a világban, ahol a legismertebb emberek is megfordulnak. Nagyon szeretsz utazni, valódi kikapcsolódásra vágysz. Számodra az utazás vidámságot, könnyedséget és életörömöt jelent. A rendkívül népszerű brazil város, Rio de Janeiro leghíresebb tengerpartján, a Copacabanán igazi királynőnek vagy királynak érezheted magad.

utazás horoszkóp oroszlán

Az Oroszlán Rióban sztárnak érezheti magát (Getty)

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként inkább a városjárók közé tartozol. Annak ellenére, hogy maximalista típus vagy, a nyaraláson ki szeretnél kapcsolódni, és nem arra vágysz, hogy minden tökéletes rendben legyen körülötted. Amikor feltöltődhetsz a látvánnyal, a színekkel, elvarázsol a helyi emberek kedvessége, kultúrája, tökéletesnek érzel mindent. Szívesen próbálod ki a helyi specialitásokat, gyűjtöd az információkat, meg szeretnél örökíteni mindent. Svédország és fővárosa, Stockholm mindenben megfelel az elképzelésednek.

utazás horoszkóp szűz

A Szűz csillagjegyet lenyűgözik a színek (Getty)

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként nagyon romantikus típus vagy. Olyan helyekre utazol a legszívesebben, ahol romantikára lelhetsz. Csodaszép fővárosunk, Budapest nem véletlenül került a világ legromantikusabb városai közé. Sétálj csak végig a kivilágított Lánchídon, robogj végig a Duna-parton a nosztalgiavillamossal, ülj fel a libegőre, ámulj a káprázatos panorámán, és magad is megtapasztalhatod, a külföldi turisták miért is rajonganak annyira Magyarországért.

utazás horoszkóp mérleg

A Mérleg a romantikus városokat kedveli (Getty)

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként azok az utazások érintenek meg a leginkább, amelyek a lelkedre hatnak. Vonzódsz az egzotikus országok kultúrájához, érdekel a vallás, szívesen részt veszel a helyi szertartásokon is. Kambodzsa olyan úti cél lehet, ahol mindenképpen a gyomrodban érzed majd a nyomást. Különleges energiájának, szomorkás hangulatának, ugyanakkor lenyűgöző látványvilágának köszönhetően ez az ország maradandó élményt nyújt. Nem beszélve arról, hogy bepillanthatsz a keleti filozófiák világába is.

utazás horoszkóp skorpió

A Skorpiót az egzotikus országok vonzzák a leginkább (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként az utazás szerelmese vagy. Bármely percben készen állsz, hogy összecsomagold a holmidat és beugorj az autódba, vagy repülőgépre ülve elutazz a világ legizgalmasabb pontjaira. Afrikához különösen vonzódhatsz, a nemzeti parkok látványát sosem unod meg. A számodra oly fontos szabadság érzését leginkább azokon a helyszíneken érzed át, tapasztalod meg, ahol valóssággal eggyé válhatsz az állatokkal. A Serengeti Nemzeti Park Tanzániában életre szóló élményekkel tölt fel.

utazás horoszkóp nyilas

A Nyilas a szabadságot Afrika nemzeti parkjaiban élheti át leginkább (Getty)

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként aprólékosan megtervezed az utazásodat, a nyaralást. A tökéletes nyaralásban a feltöltődésre éppúgy jut idő, mint a teljes nyugalomra, a lazításra. Nagyon sokat dolgozol, és nem is könnyen kapcsolódsz ki, ezért olyan helyre utazol, ahol a legkevésbé talál meg a munka. Ha lehet, minél messzebbre. A Karib-tenger bámulatos látványa, valószínűtlenül kék vize annyira lenyűgöz, hogy a pezsgős luxusvacsorákat is megengeded magadnak. Megdolgoztál érte, megérdemled. 

utazás horoszkóp bak

A Bak messze utazik, hogy a munkát maga mögött hagyhassa (Getty)

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként az újat, az izgalmasat, a felfedezésre várót keresed. A nyaralásod során is. Szívesen barangolsz olyan helyeken, ahol rajtad kívül csak kevesen jártak. A teljes szabadságot szeretnéd megélni, amikor nincsenek korlátok, nincs kötöttség, nincs rohanás, azt teheted, amit a szíved diktál. Szereted az állatokat, különleges, mély kapcsolat köt össze velük. Uganda érintetlen nemzeti parkjaiban a szabadságot, az izgalmakat, az állatvilágot mind-mind fölfedezheted, nem mellesleg frissen szedett banánt is ehetsz, amire mindennél jobban vágysz.

utazás horoszkóp vízöntö

A Vízöntő a felfedezés örömét keresi (Getty)

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként erősen vonzódsz a spiritualitáshoz. Azokat a helyeket kedveled a leginkább, amelyeket áthat ez a különleges energia. Srí Lanka szigetének bámulatos kertjeiben nemcsak teát kortyolgathatsz, de jógaórákra is beiratkozhatsz. Hogy igazi lelki feltöltődésre, kikapcsolódásra számíthatsz, az kétségtelen. A helyi hotelekben számos különleges, keleti gyógymódot és kezelést is kipróbálhatsz, így a lelked és az elméd mellett a testeddel is csodákat tehetsz.

utazás horoszkóp halak

A Halak a testi kikapcsolódás mellett a lelkét is feltöltheti Srí Lankán (Getty)

(via zodiac fire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top