Horoszkóp

Ki a kisgyerek édesanyja? Döntésed bámulatos dolgot árul el rólad

Nézd meg a cikkben található képet, és döntsd el, vajon melyik nő a középen játszó kisgyermek édesanyja. Választásod bámulatos titkot árul el a személyiségedről. Nos, mit gondolsz, melyik nő a kisfiú valódi édesanyja? A válasz legalább olyan meglepő, mint a kérdés.

Ezen a rajzon két nőt láhatsz, amint egymással szemben ülnek egy-egy széken. Középen egy kisgyerek játszik. Az egyik nő a kicsi édesanyja. De vajon melyik? Döntésed meglepő dolgot fecseg ki rólad. Nézd meg tehát alaposan a képet, ne siesd el a döntést. A válaszokat a kép alatt találod. Kérünk, csak azt követően olvasd el, miután végleges döntést hoztál. Kezdődhet a játék? Akkor íme:

valódi anya személyiség teszt

1. A baloldali nő a kisgyerek édesanyja

A többséggel értesz egyet, ha szerinted az 1-es számmal jelölt, baloldali nő a kicsi édesanyja. A megkérdezettek 70 százaléka válaszol eképpen. A helyzet az, hogy rosszul döntöttél. Bármilyen alaposan is nézted meg ezt a képet, egyetlen apró részlet elkerülte a figyelmedet. Hogy mégis mi az, a másik válaszból megtudhatod. Ennek ellenére számos pozitív tulajdonsággal rendelkezel, szóval, nincs miért bánkódnod.

Kreatív típus lehetsz, kisgyermekként vélhetően szívesen játszottál a babaházaddal, amelyet kedvedre magad variálgattál, szépítgettél. Az is biztos, kifejezetten találékony vagy, könnyen elképzeled, a fejedben is látod a dolgokat. Könnyen és szívesen ismerkedsz, mindez természetesen már gyermekként is igaz lehetett rád. Kivételes a zenei ízlésed, a művészeteket is nagyon kedveled. Jószívű vagy, az empátiád pedig egészen bámulatos. Szorgalmasan végzed a feladatokat, az elképzeléseidet többnyire megvalósítod.

Különleges érzelmi intelligenciádat csak ritkán csillogtatod meg nyilvánosan, pedig merész és határozott típus vagy. A legfontosabb értéket számodra a család képviseli, a pénz, az anyagiak csak ezt követően számítanak.

2. A jobboldali nő a kisgyermek édesanyja

A válaszod azért helyes, mert a kicsik tudattalanul úgy játszanak, hogy arccal mindenkor édesanyjuk felé fordulnak. A kisebbséghez tartozol, hiszen a válaszadók mindössze 30 százaléka gondolja úgy, a 2-es számmal jelölt nő a kicsi édesanyja. Döntésed különleges intelligenciáról, logikus gondolkodásról és problémamegoldásról árulkodik.

Egészen biztosan kiváló tanácsadó lehetsz, hiszen nagyon jól átlátod a problémákat. Sokat olvasol, nagyon tájékozott vagy, a közösségi életet is kedveled. Nyilvánvalóan sokat fordulnak hozzád bizalommal. Magabiztosság jellemez, hiszel a képességeidben, az adottságaidban. Bámulatos a személyiséged, a kisugárzásod, sokszor szinte ragyogsz, kedveled a romantikát, az udvarlást.

Nyitott és érdeklődő típus vagy, szívesen fedezel fel új dolgokat a barátaiddal, a kedveseddel, ugyanakkor, ha tervezned kell, inkább háttérbe vonulsz, és egyedül gondolod át a dolgaidat.

(via GAG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top