Horoszkóp

Melyik háromszöget választod? Ezt árulja el rólad

Válassz egyet a háromszögek közül! Nem a matektudásodról vagy a logikai gondolkodásodról kapsz fontos információkat, választásod sokkal izgalmasabb vizek felé kalauzol téged. A személyiségedről, a mélyen rejlő tulajdonságaidról árulkodik. Nos, melyik háromszöget választod? És mit mesél mindez rólad? Íme, a részletek.

Ezek a háromszögek első ránézésre talán csöppet sem tűnnek izgalmasnak. Sőt, inkább dögunalmasak. Mégis érdemes némi időt adnod magadnak, és választanod egyet az alakzatok közül. A személyiségteszt ugyanis annál izgalmasabb részleteket árul el rólad. Ne találomra dönts, nézd meg alaposan az öt képet, és amelyik valamiért a leginkább vonzza a figyelmedet, az ahhoz tartozó jellemzők érvényesek rád a leginkább.

háromszög személyiségtesztHa az 1. háromszöget választottad

A fekete, csúcsával lefelé álló háromszöget választottad. Döntésed alapán céltudatos lehetsz, keményen és sokat dolgozol. Erősséged mindenképpen a kitartásodban és az elszántságodban rejlik. Időnként talán túlzottan is sokat követelhetsz magadtól és másoktól, de mindezt azért teszed, mert a lehető legnagyobb rendet szeretnéd magad körül látni. Alapvetően sikeres típus vagy, mások nem akadályoznak az elképzeléseidben.

Ha a 2. háromszöget választottad

A fehér, talpára állított háromszöget választottad. Hiteles és nagyon eredeti a személyiséged. Az őszinteség erejében hiszel, így az sem véletlen, hogy a legtöbben megbízható és szavahihető embernek tartanak téged. Akik ismernek, megbíznak benned, pontosan tudják, amit megígérsz, amikor a szavadat adod, azt mindenkor be is tartod. Sem magadat, sem másokat sem csapnál be.

Ha a 3. háromszöget választottad

A fehér, csúcsára állított és elvékonyított formára esett a választásod. Intellektuális, gondolkodó személyiségtípus lehetsz. A céljaidat gondosan megtervezed, és sosem adod fel félúton, mindenkor végig is viszed, amit elhatároztál. Többnyire racionálisan döntesz, ilyenkor próbálod az érzelmeket félretenni. Mélyen érző típus vagy, de amikor döntést kell hoznod, elsősorban a kristálytiszta logikára próbálsz hagyatkozni.

Ha a 4. háromszöget választottad

A talpára állított, fekete háromszöget választottad. Szenvedélyes személyiségtípus lehetsz, amely azt jelenti, hogy következetesen kitartasz mindamellett, amelyben igazán hiszel. A céljaidra összpontosítasz, nem engeded, hogy bármi is elvonja a figyelmedet. Lelkesedésed másokra is könnyen átragad, inspirálod, és motiválod a körülötted élőket. A türelem ugyanakkor nem igazán jellemző rád.

Ha az 5. háromszöget választottad

Szintén fekete, talpára állított háromszög, viszont a legkisebb mindközül. Választásod szerint kifejezetten közösségi ember lehetsz. Nagyon szívesen dolgozol csapatban, és a barátaid is rendkívül fontosak a számodra. Szívesen és sokat beszélgetsz, könnyen ismerkedsz, könnyedén teremtesz kapcsolatokat. Nemcsak remekül kommunikálsz, de figyelmesen hallgatsz másokat is. A mély és tartós kapcsolatokban hiszel.

(via david wolfe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top