Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legkülöncebb

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál szokatlanabbak. Különc és furcsa a viselkedésük, gyakran nem könnyű őket megérteni. A horoszkópból kiolvasható, hogy miben viselkednek másként, mint a többiek. Vajon te is köztük vagy?

Az Ikrek rémesen paranoiás

ikrek horoszkóp különc csillagjegyekAz Ikrek szerint, ami nem megszokott, ami eltér az átlagtól, az a normális. Persze, nála sosem lehet biztosra tudni semmit. Kettős csillagjegy, ezért hol az egyik, hol pedig a másik végletbe esik. Az egyik pillanatban képtelenség kihúzni belőle egyetlen mondatot is, a következőben meg úgy ömlik belőle a szó, hogy leállítani lehetetlenség. Nem mellesleg ez a csillagjegy igencsak paranoiás típus. Mintha mindentől rettegne, folyton valamilyen betegségtünetet vél felfedezni magán, aztán a végrendeletét fogalmazza magában. Ugye, nem véletlenül ő az egyik legfurcsább típus?

A Halaknak fogalma sincs, mi zajlik körülötte

halak különc csillagjegyek horoszkópA Halak álmodozik, a felhők között lebeg, ezért nála azon sem érdemes különösebben meglepődni, hogy sokszor azt sem tudja, épp hol van, vagy mi zajlik körülötte. Mintha meg sem hallaná, amit mondasz neki. Az Ikrekhez hasonlóan ő is kettős típus, ezért is tűnhetnek a szokásai szokatlanoknak és furcsáknak. Időnként saját magának sincs tudatában, máskor meg épp ellenkezőleg, elbűvölő és a legkülönlegesebb csillagjegy. Amikor épp nem a realitás talaján mozog, nála ez viszonylag gyakran megesik, akkor meglehetősen bosszantó a viselkedése.

A Skorpiót nem könnyű megérteni

skorpió horoszkóp különc csillagjegyekA Skorpió szokatlan és különc természetét csak nagyon kevesen képesek megérteni. Nem véletlen ezért, hogy számtalan félreértés lebeg körülötte. Persze, ő próbál meggyőzően érvelni, hogy minden, amit tesz, az úgy normális és hétköznapi. Viszont imádja a vitákat, ezért mindig él a lehetőséggel, és véletlenül sem akarja elkerülni az alapból teljesen fölösleges és értelmetlen szócsatákat. Oyan ügyesen manipulál, hogy ehhez mindenkor megtalálja magának a megfelelő társaságot.

A Vízöntő a legkülöncebb csillagjegy

vízöntő csillagjegy különc horoszkópNem véletlenül nyerte el a Vízöntő a legkülöncebb csillagjegy címet. Őt minden szokványos és elvárt kötelesség, feladat untatja. Mindig megkeresi a kiskaput, és még csak véka alá sem rejti, hogy úgyis valami mást tesz, mint a többiek. Minden bizonnyal ő a legbonyolultabb szerető, ahogyan az is igaz rá, hogy őt valóban nem lehet semmilyen sorba sem beállítani. Szokatlan viselkedése vonzó, és éppen ezért nagyon megnyerő, mert nagyon más, nagyon eltérő a többiekétől. Független és szabad, lehetletlenség megszelídíteni. De nem is kell.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top