Horoszkóp

Melyik kártyát választod? Ezt jósolja mára

December 21-e az év legsötétebb napja, a téli napforduló időpontja is. A Nap csillagjegyet vált, a Nyilasból átlép a Bakba. Vajon milyen jóslat vár rád ezen a különleges és csöppet sem könnyű energiákat sugárzó napon? Válassz egyet a gyönyörű kártyák közül, és máris megismerheted a neked szóló jóslatot.

December 21-e, a téli napforduló időpontja, a legjobb alkalom, hogy önmagadra figyelj, és ellazulj. A jósláshoz is tökéletesek az energiák, így most arra is lehetőséged nyílik, hogy megtudj valami izgalmasat a jövődről. Nem véletlenül olvasod ez a cikket, a jóslat ezúttal épp neked szól, számodra is tartogat valami igazán fontosat. Válassz egy lapot, és olvasd el az égiek üzenetét.

A jóslásra mindig érdemes ráhangolódni. Gyújthatsz gyertyát is, de azzal is sokat teszel önmagadért, ha lazítasz néhány percet. Nézd meg a három kártyát, és válaszd ki azt az egyet, amelyik a leginkább magára hívja a figyelmedet, amelyik a legjobban tetszik, a leginkább hívogat. A jóslatot a kép alá görgetve olvashatod el.

kártya jóslás december

Ezt jósolja az 1. kártya

Tedd félre az érzéseket, az érzelmeket a következő időszakban, és a legfontosabb célokra, az előrelépésre figyelj elsősorban. Ne foglalkozz most azzal sem, mit gondolnak vagy mondanak mások, csak önmagadra összpontosíts. Próbáld a feladatokat más oldalról megközelíteni. Engedd el mindazt, ami nem működik, ami nem kellően hatékony az életedben. A megszokottság csak visszahúz, tétlenségre ítél. A legjobb lehetőséget kapod a változtatáshoz. Lépd meg bátran.

Ezt a jósolja a 2. kártya

A kártya jóslata szerint a családod most még fontosabb lehet a számodra. Bármilyen kapcsolat – személyes és munka – kössön össze benneteket egymással, a legnagyobb biztonságot jelenti most az életedben. Az is könnyen megeshet, örökölsz mostanában valamit egy elhunyt családtag után. Az is lehetséges, valamelyik idősebb családtag téged kér meg a vállalkozás vezetésére. Bárhogyan is történjen, a lelkedben hamarosan igazán gazdagnak érezheted magad.

Ezt jósolja a 3. kártya

Hamarosan végre megláthatod a fényt az alagút végén. Keményen dolgoztál, sokat tettél azért, hogy célba érhess. Szerencsés fordulat következik az életedben, egészen váratlanul hullik az öledbe a megoldás. A negatív és nehéz időszakon túlléptél. Könnyen lehet, hogy a jelenlegi helyzetet sötétebbnek látod a valósnál. A lehető legjobb időszak előtt állsz, hogy mérlegre tedd az elmúlt hónapok történéseit, és rájöjj, a nehézségekből mennyi mindent tanultál, és mennyi fontos tapasztalatot gyűjtöttél.

(via lightworkers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top