Horoszkóp

Húzz egy lapot. Különleges jóslat vár rád

Húzz egyet képzeletben a különleges jóskártyák közül. Vajon milyen jóslat vár rád ezúttal? Mi lehet az a legfontosabb üzenet, amit mindenképpen érdemes elolvasnod? Nem véletlenül találtál erre a cikkre, valamiért mindenképpen lényeges, hogy válassz egy kártyát. Melyik mellett döntesz?

Válassz egyet a különleges és csodaszép kártyák közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot. Mielőtt döntenél mindenképpen érdemes legalább egy kicsit ellazítanod magad. Amennyire lehetséges, kapcsold ki az elmét, és a belső hangokra figyelve válassz a kártyák közül. Amelyik energiáját a legerőteljesebben érzed, annak a jóslata, üzenete szól neked a leginkább. Nézd meg tehát alaposan a lapokat, és csak a végleges döntésedet követően görgess a jóslatokhoz.

kártyák jóslat jóslás

Az 1. jóskártya: A Bátorság

kártya jóslásA kártyán egy fehér virág látható, amint a sziklák között próbál a fény felé törni. A mag nem tudhatja, mi történik vele, csak rendületlenül hajt fölfelé. Arról sem tud, hogy egyszer csodás virág bontakozik ki belőle. Az élet hosszú utazás. Nem tudhatod, merre visz az utad, csak azt érzed, haladnod kell tovább. Semmi sem biztos, te döntesz, merre kanyarodsz, és merre folytatod az utat tovább. Veszélyes helyzetekbe kerülhetsz, csak a saját erődben bízhatsz. Épp, mint a mag, amelyik kihajt a földből, a sziklák rései között. A növény mutatja az utat, merre haladj. Keresd a fényt, a kiutat. Légy bátor, bontsd ki te is a szirmokat, nyiss a világ felé, a segítséget, az útbaigazítást megkapod.

A 2. jóskátya: A Villámok

jóskártya jóslat üzenetEzen a kártyán az égő toronyból emberek ugranak a mélybe, nincs más választásuk. A háttérben egy meditáló férfi látható, ő jeleníti meg az öntudatot. A torony ledőlt, a változás elkerülhetetlen. A villámlás a viharral együtt elvonul, az ég ismét kiderül, a nap pedig felragyog. A kártya jóslata szerint érdemes megvizsgálnod az életed és megfigyelni, vajon mi lehet az, amit le kell rombolnod, amiből már ideje lenne kiugranod ahhoz, hogy új életet kezdhess. A múltat engedd el, nem tudsz már változtatni rajta, hagyd porig égni. Építkezz újra, tedd le ismét az alapokat, az idő éppen erre a legalkalmasabb. Tervezd meg, amit lehetséges, de váratlan fordulatokkal is számolj. A változások téged szolgálnak, amikor akadály keresztezi az elhatározásodat, lépj át az rajta és építsd magad tovább.

A 3. jóskártya: A Gyógyulás

kártya jóslásA kártya szereplője ruhátlan, ezért rendkívül gyenge és sebezhető. Az aurája mégis fényesen ragyog, amely kiegyensúlyozottságról árulkodik. Már megoldotta a problémákat, túllépett a szenvedésen. Meggyógyította az életét, meggyógyította magát. Te még hordod a sebet, az egód nem engedi gyógyulást. Valójában senkit sem érdekel a sérülésed, mindenki a sajátját pátyolgatja. Az energiát fecsérled csupán a múlt sebeinek cipelésével, pedig a sérülés nem is létezik, csak a fejedben él még. Engedd el, gyógyulj meg, hadd ragyoghasson az aurád. Már nem szolgál téged az egykori fájdalom. A mostani a legjobb idő ahhoz, hogy eltávolítsd a kötést és lesöpörd magadról a sebet. Felszabadultságot és boldogságot érzel majd ezért cserébe.

(via gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top