Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen megszelídíteni

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megszelídíteni, megváltoztatni pedig egyenesen lehetetlen küldetés. Mellettük annyit tehetsz, hogy te változol, így talán hosszú idő alatt és sok kitartással elérheted, amit szeretnél. A feladat csöppet sem egyszerű vagy könnyű. Ki tudja, talán megéri. Te is e csillagjegyek egyikében születtél?

A Vízöntő könnyen menekülőre fogja

vízöntő horoszkópMegfékezni vagy megszelídíteni egy Vízöntőt? Már maga az ötlet is vicces. Ezt a csillagjegyet ugyanis sosem tudod kalitkába zárni. Valódi menekülőművész, aki ha csak picit is úgy érzi, szorul a hurok a torkán, csapdába került, azonnal veszi a nyúlcipőt. Nem is érted, mi a gondja, mert te még egyáltalán nem érzed a korlátozást, amikor ő már alig kap levegőt. Azonnal lázad, ha valami másként történik, ahogyan elképzeli. A szabadság, a függetlenség a lételeme, akkor is szüksége van a szabad mozgástérre, amikor igazán szerelmes. Szóval, ha azt szeretnéd veled maradjon, engedj neki minél nagyobb teret. Fura? Ez van.

A Skorpió nem változik meg

skorpió horoszkópA Skorpió számtalan trükköt ismer, hogy meggyőzzön, ő sosem fog megváltozni. Sosem fogod tudni megzabolázni, mert ő annál sokkal erősebb és határozottabban. Kettőtök közül az akaratát ő fogja érvényesíteni. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré, hogyan érje el nálad, amit akar. A szenvedélye letaglóz, az intelligenciájával sem tudsz mit kezdeni. Pontosan ismeri a gyenge pontodat, hiszen a lelkedbe lát. Minél inkább sarokba akarod szorítani, annál több erőt gyűjt magába, és annál inkább veri vissza a támadást. Nem tudod legyőzni, mert a Skorpió legyőzhetetlen. Inkább fogadd el és feltételek nélkül szeresd, abból nem lehet baj.

A Kos a saját feje után megy

kos horoszkópA Kos szenvedélyes, céltudatos és igencsak erős akarattal rendelkező csillagjegy. Őt biztosan nem tudod megállítani, amit a fejébe vesz, attól nem tántorít. Nem tudod meggyőzni, fölösleges energiapazarlás és időpocsékolás a saját véleményeddel ostromolni őt. Makacsabb és önfejűbb annál, mintsem hogy engedjen az akaratából. Megváltoztatni vagy megszelídíteni? Lehetetlen küldetés. Azonnal versenybe száll, mert imád küzdeni, már pedig ő sosem veszít. Mindig egy lépéssel előtted jár, és mindenre újabb és újabb indokot képes felhozni, csak bizonyítsa a saját igazát. Inkább hagyd rá, és akkor máris szent a béke. Nem megéri?

A Nyilast nem tudod megszelídíteni

nyilas horoszkópBefogni és megszelídíteni a Nyilast újabb lehetetlen küldetés, és nagyon hamis elképzelés. Rendkívül szabad lélek, aki semmilyen korlátot nem tűr meg. Amint azt érzi, fogy a levegő körülötte, máris köddé válik. Semmilyen kötöttséget, semmilyen elvárást nem tolerál. Abban hisz, hogy minden szerelem után jön egy következő. Ha be akarod fogni őt, gyorsan keres magának olyasvalakit, akinek mindez eszébe sem jut. Hagyd élni, hagyd menni, ez az egyetlen út a szívéhez. A kaland, a kihívás élteti, tarts inkább vele. Fárasztó, de sokkal egyszerűbb és eredményesebb.

Az Ikrek gyorsan elunja magát

ikrek horoszkópAz Ikrek esetében működhet a megszelídítés. Nagyjából 30 másodpercig. Ekkor eszmél rá ugyanis, hogy meg akarod őt változtatni. Márpedig a kötöttségeket, az elvárásokat, az előírásokat ő is nagyon rosszul viseli. Akkor érzi jól magát, amikor szabadon teheti, amit csak akar, amikor zajlik az élet körülötte, amikor mehet és gyűjtheti az információkat. Ha valamit nem visel, az az unalom és az a pont, amikor már beszélgetni sem tudtok egymással. Ekkor áll fel, ekkor lép le, és ekkor keres magának újabb kihívást. Megpróbálhatod őt megszelídíteni, csak közben ne felejtsd el minél inkább motiválni és inspirálni is.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top