Horoszkóp

Melyik karácsonyfát választod? Döntésed valami egyedit árul el rólad

Melyiket választod a csodaszép karácsonyfák közül? Melyiket látnád a legszívesebben néhány nap múlva a lakásodban is? És vajon a választásod milyen különleges dolgot mesél rólad? Válassz egy gyönyörű fát, és máris megtudhatod.

Karácsony előtt vélhetően te is lázasan készülődsz. Talán karácsonyi dalokkal, csengettyűszóval is hangolsz az ünnepekre. Tégy egy próbát, és tudd meg, vajon mit mesél rólad az a karácsonyfa, amelyiket a legszebbnek tartod. Semmi mást nem kell tenned, mint alaposan megnézned a csodaszép fotókat, és választani egyet a képek közül. Nos, melyik karácsonyfát találod a legszebbnek, és mit árul el rólad a döntésed?

Ha az 1. karácsonyfát választottad

Olyan vagy, mint a napfény, ragyogsz, és csodás energiákat sugárzol másokra, ha ezt a képet választottad. Az aranyban pompázó karácsonyfa különleges ünnepi hangulatot és pompát kölcsönöz az otthonodnak. Mosolyt csal az arcodra, ahogyan te is nagyon pozitívan hatsz a körülötted élőkre. Talán nem is tudod pontosan, milyen sokan csodálnak téged. Bámulatos, ahogyan végzed a munkádat, mellette gondozod a családot, irányítod az otthoni feladatokat. Az is biztos, ha csupán 1-2 napra vonulsz vissza, vagy kiveszed a szabadságodat, a családtagok, a munkatársaid máris megérzik a hiányodat.

Ha a 2. karácsonyfát választottad

Pontosan tudod és érzed, melyek azok a pillanatok, amikor a legtöbb kedvességre lehet másoknak szüksége. Valahogyan mindenkor ráérzel, kinek és miben segíthetsz. A legkisebb önzetlenséggel is hatalmas örömet tudsz szerezni bárkinek, amiért köszönetet sem vársz cserébe. Téged is örömmel tölt el, amikor mások rendelkezésére állhatsz. Bámulatosan önzetlenül tudsz viselkedni, sokan csodálnak és tisztelnek a nagylelkűségedért. Az is biztos, békét, nyugalmat és felhőtlen örömet adsz karácsonykor is a szeretteidnek.

Ha a 3. karácsonyfát választottad

Nagyon szívesen küldesz üzeneteket karácsonykor is mindenkinek, aki igazán közel áll a szívedhez. Képeslapot vagy levelet írsz, de az is lehet, a közösségi oldalon küldesz üdvözletet és kívánsz boldog karácsonyt az ismerősöknek. A kívánságokat mindenkor komolyan is gondolod, nem csupán udvariasságból írod azokat. Olyan típus vagy, aki nagyon szívesen szerez örömet ezzel az apróságnak tűnő figyelmességgel. Biztos lehetsz benne, szeretteid valóban meghatódnak, hogy gondolsz rájuk, és az üzeneteket sem törlik ki egyhamar.

Ha a 4. karácsonyfát választottad

Minden évben valahogy ráérzel, milyen karácsonyi ajándéknak örülnének a szeretteid a leginkább. Van hozzá türelmed és kitartásod is, hogy felkutasd a tökéletes meglepetést. Szeretteid hihetetlenül boldogan bontogatják az ajándékokat karácsony éjjelén, a lelkedet pedig elönti a jó érzés, hogy ismét örömet tudtál szerezni. Bámulatos kreativitásodnak is köszönheted, hogy viszonylag kevés pénzből is igazán emlékezetessé tudod varázsolni a karácsonyt.

(via apost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top