Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél optimistább

Ezek a csillagjegyek lelkesek, optimisták, nyitottak, vidámak, céltudatosak. Tudják, mit szeretnének elérni az életükben, és abban következetesen hisznek is. Nem ismerik a lemondást vagy az „úgysem sikerülhet” kifejezést, ők azok, akik töretlenül haladnak előre. Vajon mely csillagjegyekről esik szó ezúttal? A horoszkópból minden részlet kiderül. Te is köztük vagy?

A Kos a leglelkesebb

kos csillagjegy horoszkóp optimistaA Kos született optimista. Szívesen beszélget, könnyen ismerkedik, és alapból is azt szereti, amikor a dolgok rendben, a maguk útján haladnak körülötte. Kedves és segítőkész, megbocsátó, és hiszi, mindenkiben van valami pozitív tulajdonság. Rendkívül optimista típus, így az sem kérdés, a legtöbbször ő a társaság mozgatórugója. Nem feltétlenül akar a figyelem központjába kerülni, de valójában semmit sem kell tennie ahhoz, hogy mindenki csak rá figyeljen. Energikus, fáradhatatlan, igazi vezető típus. A többiek szinte vakon követik az ötleteit, a tanácsait. Nem véletlenül népszerű csillagjegy, sokan szeretik és tisztelik, hiszen a belőle áradó optimizmus másokra is gyorsan átragad.

Az Oroszlán a legmelegszívűbb

oroszlán optimista csillagjegy horoszkópkA melegszívű és nagyon barátságos Oroszlánt nagyon sokan veszik körül. Nagyon könnyen és szívesen ismerkedik, könnyen beszélget bárkivel, bármilyen témáról. Gyakran szinte le sem lehet lőni, úgy árad belőle a szó. Mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat kösse és ápolja a barátaival. Azt sem szégyelli megmutatni, mennyire hisz bennük, mennyire fontosak a számára. Nagyon szerethető csillagjegy, és még akkor is próbál mindenkor pozitívan gondolkodni, amikor nem a legjobb dolgok történnek vele. Nem véletlenül tartanak ki mellette a barátai, hiszen elképesztően lelkesítő tud lenni. Előfordul időnként, hogy nem a legtoleránsabb, főként, ha épp a negatív időszakát éli, de aki ismeri, pontosan tudja, hamarosan ismét a legszebb arcát mutatja.

A Mérleg a legromantikusabb

mérleg optimista csillagjegy horoszkópA Mérleg számára talán nincs is fontosabb, mint a szerelem és a párkapcsolat. Nagyon romantikus típus. Soha nem verseng, soha nem akar másokat legyőzni. Ő a született diplomata. Bámulatosan képes a vitákat elsimítani. Nála a kulcs az egyensúly. Inkább a dolgok szebbik oldalát akarja látni, keresi a jót, a pozitívumot mindenben. Nála a pohár biztosan félig tele van, ezért az sem véletlen, hogy nagyon sokan szeretik őt. Vonzó és elragadó a személyisége, pozitív a kisugárzása, az optimizmusa verhetetlen. Ő valódi angyal. Persze, vele is előfordulhat, hogy mélypontra kerül, ilyenkor elveszíti önmagát, szinte csak néz ki a fejéből. Aztán megrázza magát, és újra megtalálja az életben a szépséget.

A Nyilas született optimista

nyilas horoszkóp optimista csillagjegyA Nyilas nagyon jószívű, rendkívül intelligens és nyitott, nem mellesleg született optimista. Imád flörtölni, ismerkedni, rendkívül pozitív a kisugárzása. Kifejezetten jól eső érzés a közelében lenni. Szívesen vállal kockázatokat, merész és bátor típus. Ő valóban mindenben a jót látja, néha talán picit naivnak is tűnhet emiatt. Folyton bízik és reménykedik, ez lehet a gyenge pontja is. A hibázás, úgy érzi, tönkreteszi őt, kihívást jelent ilyenkor talpra állnia. Az optimizmusa ugyanakkor éppen ebben segíti őt. Nem ismer lehetetlent, előre tekint, és azt mantrázza: meg tudom csinálni. Mondani sem kell, mennyi erő rejlik benne. Aki mélyebben ismerheti őt, pontosan tudja, mennyire inspiráló és ösztönző típus.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top