Horoszkóp

Bámulatos dolgot árul el, ahogyan összefonod a hüvelykujjad

Talán még sosem figyelted meg tudatosan, hogyan fonod egymásba a két kezedet. Vajon a jobb vagy a bal hüvelykujjad kerül felülre? Bámulatos dolgot árul el rólad ez az egyszerű, mégis tudattalan mozdulat. Kíváncsi vagy a részletekre?

Senki sem tökéletes, ami természetesen csöppet sem probléma. Mindenki a jó és kevésbé jó tulajdonságaival együtt lehet önmaga és lehet egyéniség. Ennek ellenére nagyon sok hasonló tulajdonságot hordoznak a hasonló személyiségtípusok. Számos viselkedési minta szintén azonosságokat jelez. Például nagyon érdekes dolgot árul el az is, ahogyan a kezedet ökölbe szorítod, vagy éppenséggel az, ahogyan az ujjakat fonod egybe. Megnézted vajon egyszer is, melyik hüvelykujjad kerül felülre? Ez egy teljesen önkéntelen, tudattalan mozdulat, éppen ezért is nagyon árulkodó. Tégy egy próbát, aztán a kép alatt olvasd el a jellemzéseket.

hüvelykujj személyiség teszt

Ha a jobb hüvelykujjadat teszed felülre

Amennyiben a kék színnel jelölt rajz szerint kulcsolod össze a kezedet, azaz a jobb hüvelykujjad kerül felülre, a bal pedig alá, elmondható rólad, hogy az emberek közel 70 százalékához tartozol. Valójában a kutatók sem tudják pontosan a választ, miért csinálod éppen ezen a módon. Csak feltételezik, talán így sokkal kényelmesebb, vagy talán a legközelebbi barátod is így fonja össze az ujjait, és tudattalanul másolod a mozdulatot. Szóval erre a kérdésre a válasz egyelőre rejtély marad. Ugyanakkor óriási gratuláció jár neked, hiszen optimistán tekintesz a világra, a lehető legjobbat és legtöbbet adod magadból, és a döntéseidet is megfontolod, minden lehetőséget megvizsgálsz. Kiváló problémamegoldó képesség jellemezhet. Nagyon népszerű ember lehetsz, könnyen ismerkedsz, könnyedén teremtesz baráti és párkapcsolatokat, sokan gyorsan a bizalmukba is fogadnak.

Ha a bal hüvelykujjadat teszed felülre

Már tudod, személyiséged szerint a kisebbséghez tartozol, hiszen a népesség nagyjából 30 százaléka kulcsolja össze hozzád hasonlóan – a piros rajz szerint – a kezét. Különleges képességgel rendelkezel. Előre megsejted ugyanis, hogy rossz dolgok történhetnek, így valójában előre tudod, életed végéig sajnálni fogsz bizonyos döntéseket, ha megteszed, vagy éppenséggel ha nem. Ugyanakkor az sem véletlen, hogy többnyire jól döntesz, és a veszélyes helyzeteket is ugyanezen okból el tudod kerülni. Nem véletlen, hogy barátaid szívesen kérnek tőled segítséget, tanácsot, amikor válaszút előtt állnak. Egy picit talán lehetnél mégis óvatosabb, időnként hajlamos lehetsz a túlzott magabiztosságra, és túlzottan is a megérzésekre hagyatkozol. Néha nem árt racionálisan közelíteni a dolgok felé. Nagyon szeretsz utazni, érdekel más országok kultúrája, más emberek szokásai, a helyi ételspecialitásokat is szívesen megkóstolod. Szívesen olvasol, vagy nézed a kedvenc filmedet, amely újabb és újabb élményekkel tölt fel.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top