Horoszkóp

Melyik kártyát választod? Felfedi a sötét oldaladat

Melyiket választod a különleges jóskártyák közül? És milyen választ kapsz majd? Ezek a kártyák a sötét oldaladra világítanak rá, melyről talán nem is tudsz pontosan. Vajon mit üzennek, mivel szembesítenek a lapok? Máris kiderül. Izgalmas és sejtelmes jóslásra invitálunk.

Mindenkinek van sötét oldala, hiszen az éppúgy hozzátartozik a személyiséghez, mint a pozitív, kedvelt és vonzó tulajdonságok. Te ismered a sötét oldaladat? Van benned olyasmit, amit nem szeretsz, amit szégyellsz, vagy amitől szívesen megszabadulnál? Vagy mi lehet az a tulajdonság, amit másokban gyűlölsz? Ez éppúgy mesél rólad, mint a saját nem kedvelt tulajdonságaid.

Válassz egyet a különleges jóskártyák közül, és megismerheted, megértheted a sötét oldaladat. Ez a részed is a tiéd, nem érdemes elnyomni, elfojtani, ne gyűlöld, inkább értsd meg magad. Nos, melyik kártyát választod, és vajon mit árul el rólad? A döntéshez adj magadnak néhány percet. Nézd meg alaposan mindhárom kártyát, és válaszd azt, amelyik valamiért erősen vonz téged, vagy épp ellenkezőleg, kifejezetten taszít.

jóskártya személyiség sötét oldal

Ha az 1. kártyát választottad

A kártya üzenete szerint hajlamos vagy másokat hibáztatni a balsorsért, mindazért, ami veled történt vagy éppen történik. Biztosan benned is ott rejlik a fény, és talán a szüleidet már nem hibáztatod az életedért, de mégis előfordul, hogy áldozatnak érzed magad. Talán azt gondolod, nincs szerencséd a szerelemben, vagy nem érted, miért nem értékelnek megfelelően, pedig nagyon sokat teszel és dolgozol. A legfontosabb, hogy ismered fel, ezzel a hozzáállással csak önmagadat akadályozod. Ne bújj többé az áldozat szerepébe, hanem minél inkább azt erősítsd és érezd belül is, hogy megérdemled a boldogságot, a megbecsülést.

Ha a 2. kártyát választottad

Túlzottan is hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni a dolgokat. Értelmes, intelligens ember vagy, pontosan tudod és érted mindazt, ami veled történik, tudod, ki az, aki hibáztat, vagy mi az, ami meggyógyít, mit tégy meg, és mit ne. A fejedben pontosan tudod a megoldást, a szívedig mégsem jut el az érzés, a sötét oldal pedig éppen itt rejlik. Az érzelmekben, az átérzésben érdemes fejlődnöd. Ne keresd kívül, és ne csodaszerekben keresd a gyógyulás lehetőségét, a szívedben érezd jól magad, a megoldást ott találod. Ha ezt eléred, fényt sugárzol magadból.

Ha a 3. kártyát választottad

Megkülönböztetsz  és rossz érzelmeket, érzéseket. Elutasítod az irigységet, a haragot, a dühöt, a gyűlöletet, mert szerinted a felvilágosult, spirituálisan gondolkodó ember már túllépett ezeken az érzelmeken. Amikor így gondolkozol, máris engedsz a sötét oldalnak. Ugyanis senki sem tökéletes, mindenkinek van jó és kevésbé jó oldala. Mindenki átél pozitívnak és negatívnak mondott érzelmeket, mindenkiben ott rejlik valamennyi. A személyiségtől is függ, mely érzések az erősebbek. Mindenki követ el hibákat, mindenkinek megadatik a lehetőség a javításra, a fejlődésre. A kulcs abban rejlik, hogy törekedj több jót cselekedni, mint rosszat.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top