Horoszkóp

Ezt árulja el a horoszkóp Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről

Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is bejelentették Harry herceg és szerelme, Meghan Markle házasságkötésének időpontját. Az újabb királyi esküvőre 2018. május 19-én kerül sor. Természetesen a hercegi frigy horoszkópját is elkészítették már. Mit lehet máris tudni az álomesküvőről? Íme a részletek.

Máris tudni lehet, mikor mondja ki egymásnak a boldogító igent Harry herceg és Meghan Markle. Wales hercege és menyasszonya a Windsor-kastély kápolnájában fogadnak egymásnak örök hűséget 2018. május 19-én. A királyi esküvő horoszkópja is elkészült, így már az is tudható, vajon mit jósolnak csillagok a világ egyik leghíresebb álompárjának.

Terry Nazon asztrológus számítása szerint május 19-én a Hold, a család bolygója a saját jegyében, a Rákban tartózkodik. Ezen a napon a Vénusz, a házasság bolygója is a Rák jegyben áll, éppen ezért a választott időpont a családi események, az esküvő szervezésére, házasságkötésre kifejezetten alkalmas. Feltételezhetően nem véletlenül választotta Harry herceg és jegyese éppen ezt a napot.

A horoszkópból az is kiolvasható, hogy a nagy napot követően a királyi család szeretettel fogadja soraiba Harry herceg feleségét. A házasságot ez a pozitív hozzáállás nagyban segíti majd, amely igazán szerencsés, áldott és boldog lehet. Úgy tűnik, György hercegnek és Sarolta hercegnőnek a kistestvérük mellett hamarosan unokatestvérük is születik…

(via msn)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top