Horoszkóp

Melyik gyűrűt viselnéd? Érdekes dolgot árul el rólad

Melyik meseszép gyűrű tetszik a leginkább? Melyiket viselnéd a legszívesebben? Melyiknek örülnél a legjobban, ha párod letérdelve megkérné a kezedet? Szóval, melyik gyűrűt választod? Döntésed többet árul el rólad, mint hinnéd. Izgalmas játékra invitálunk.

Állítólag a gyémánt a nők legjobb barátja. Végül is lehet benne valami, hiszen ki az, aki nem viselne szívesen az ujján egy meseszép gyémántgyűrűt. Nos, ezek a gyönyörűséges ékszerek még ennél is többet mondanak el rólad. Különleges dolgot tudhatsz meg a személyiségedről, ha választasz egyet a képen látható gyűrűk közül. Nézd meg a fotókat alaposan, és válaszd ki a szerinted legszebbet. Lejjebb görgetve olvashatod el a jellemzéseket.

gyémánt gyűrű személyiségteszt

Ha az 1. gyűrűt választottad

Bámulatosan vonzó és energikus személyiségtípus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Mély nyomokat hagysz másokban, téged nem könnyű elfelejteni. Akadnak rajongóid bőven, akiket elbűvöl a kisugárzásod, a magabiztosságod. Szereted a kalandokat, a változást, talán épp ezért és a népszerűséged miatt irigyelnek téged többen is. Nem érdemes foglalkoznod, mint gondolnak mások, veled ellentétben ők túlzottan elfoglaltak, hogy élvezzék az életet.

Ha a 2. gyűrűt választottad

Nagyon nőies, romantikus és álmodozó típus lehetsz, ha ezt a gyűrűt választottad. Óriási szíved van, és nagyon szerethető a személyiséged, a legszívesebben a legközelebbi barátaid és a szerelmed társaságában töltöd az idődet. Feltűnő és vonzó külsődnek köszönhetően könnyedén felhívod magadra a figyelmet. Szívesen beszélgetsz, társalogsz idegenekkel is, de flörtölgetés sem áll tőled távol.

Ha a 3. gyűrűt választottad

Te vagy a klasszikus nő. Méltán lehetsz büszke kifinomult ízlésedre. Pontosan tudod, milyen holmik állnak igazán jól neked, kiváló a stílusérzéked. Nem véletlenül csodálnak téged nagyon sokan, hiszen a valós korodnál jóval fiatalabbnak tűnhetsz. Szívesen kérnek tőled tanácsokat, mert könnyen ráérzel mások problémájára. Ismerőseid tudják, előtted nincs rejtegetni valójuk. Önmagadat, a lelkedet ugyanakkor nagyon is véded, mert nem szeretnél sebezhetőnek tűnni.

Ha a 4. gyűrűt választottad

Nagyon optimista, vidám és inkább szerény típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Népszerű vagy, meggondolt és tapintatos személyiségedért nagyon sokan kedvelnek. Soha nem felejtesz el egyetlen születésnapot sem, ahogyan minden fontos eseményt is számon tartasz. Előbb gondolsz másokra, mint saját magadra. Nyugodtan lehetsz egy picit önzőbb, és legalább csak néha tedd azt, amire a szíved mélyén vágysz.

Ha az 5. gyűrűt választottad

Árad belőled a szeretet, az életöröm. Szereted a munkádat, az életet, az embereket, nagyon szívesen utazol, de a leginkább a szerelem érzését élvezed. Könnyen szerelmes leszel, viszont gyakran ér csalódás, mert nem a megfelelő partnerbe szeretsz bele. Hálát érzel mindenért és mindenkiért, ami és aki körbevesz téged. Pontosan ez a pozitív életenergia, a megbecsülés érzése sodor a valódi szerelem, a lélektársad karjaiba.

Ha a 6. gyűrűt választottad

Valódi királynő vagy, ha ezt a gyűrűt választottad. Nemcsak azokkal vagy mindenkor őszinte, akik körbevesznek téged, hanem önmagaddal is. Tisztában vagy az értékeiddel, és éppen ez tesz téged nagyon vonzóvá mások szemében. A barátaidra, a szeretteidre mindenkor jut időd, akik pontosan tudják, bármikor felhívhatnak téged. Mégis légy óvatos, hiszen hajlamos lehetsz túlzottan is megnyílni mások előtt, akadnak ugyanis a környeztedben, akik visszaélhetnek a bizalmaddal.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top