Horoszkóp

Húzz egy kártyát, és olvasd el a jóslatot

Képzeletben húzz egyet a bámulatosan szép tarot kártyák közül. Különleges jóslat, különleges üzenet vár rád. Nem véletlenül bukkantál erre az írásra, számodra is tartogat valamit, ami segíthet egy döntésben, a továbblépésben vagy egyszerűen csak rávilágít valamire, amit érdemes a közeli jövőben megtenned. Akkor hát, melyik kártyát választottad?

Az év utolsó hónapjában is érdemes a tarot kártyákat faggatni. Vajon milyen üzenet, milyen jóslat vár rád még decemberben? A tarot mindenkor úgy válaszol, ahogyan kérdezed. Ha játéknak fogod fel, a választ sem érdemes túlzottan komolyan venni. Amennyiben a szándékaid valóban őszinték, és szívből szeretnéd tudni az égiek üzenetét, biztosan a számodra legmegfelelőbb választ kapod.

Nézd meg a lapokat, és képzeletben húzz egyet a gyönyörű tarot kártyák közül. Mielőtt döntenél, adj időt magadnak, nézd meg alaposan a képeket. Mit ábrázolnak, mit súgnak? Melyik tetszik a leginkább? Miután választottál, csak akkor görgess lejjebb a jóslatokhoz.

tarot kártya jóslás

Az első tarot kártya: A Botok Ász

tarot kártya jóslásA változás szinte máris az ajtódon kopog, ha ezt a kártyát választottad. Történjen veled mostanában bármi, a legfontosabb, hogy ne ijedj meg, és ne állj ellen a változásnak. Előfordulhat, először inkább ijesztőnek tűnhet ez a változás, valamivel később jössz majd rá, hogy a lehető legjobb dolog történik veled. Talán te is azok közé tartozol, akik hajlamosak áldozatokat vállalni, és önmagukat kevésbé tartják értékesnek. A kártya üzenete szerint értékeld és szeresd magad sokkal jobban, hiszen számtalanszor kiérdemelted már az elismerést.

A megfelelő ösvényen haladsz, hogy végre az történhessen az életedben, amire hosszabb ideje vársz, és vágyakozol. Engedd meg magadnak a pihenést, ha lehetséges, az ünnepekre hangolódva is tölts egyedül minél több időt. A csend, a nyugalom átjárja testedet, lelkedet, így a következő, logikus lépést is könnyebben meg tudod tenni. Próbáld megérteni a jelen helyzetet, fejlődj és tanulj általa. Engedj el mindent, amire már nincs szükséged, szabadulj fel, hagyd szárnyalni a lelked.

A második tarot kártya: A Kardok 2.

tarot kártya jóslatEz a kártya önmagáért beszél. Figyelj a lelki társadra, törődj vele is. Töltsetek együtt minél több időt, merítsetek egymásból erőt és inspirációt. Közösen bármire képesek vagytok, és a fantasztikus jutalmat is megszerezhetitek. Ha még egyedül élsz, a kártya azt üzeni neked, hamarosan emlékezetes találkozásban lesz részed. Légy ezért figyelmes az elkövetkező időben, és persze mozdulj ki otthonról minél többször. Egészen váratlan és különleges meglepetésben lehet majd részed. Az elkövetkező időszakban több emberrel is találkozhatsz az utad során, add meg a lehetőséget az ismerkedésre, sosem tudhatod, milyen új barátokat szerzel.

A mostani élethelyzeteden is javíthatsz még, készen is állsz rá, hogy megtedd, amit még szükségesnek érzel. A mindennapok harmóniáját ugyanakkor máris érezheted, az életed természetes és nyugodt ciklusát tapasztalhatod meg. Az előtted álló időszak kiváló az összegzésre, hogy átgondold, mit tapasztaltál, mit tanultál és miben fejlődtél az elmúlt hónapok alatt. A fejlődés az életed minőségét eredményezi.

A harmadik tarot kártya: Az Érmék Lovag

tarot kártya jóslásFontos döntéseket kell hamarosan meghoznod, ha erre a kártyára esett a választásod. Sokoldalú ember vagy, és nagyon sok minden érdekelhet. Ezért könnyen megeshet, a lehetőségek sokszínűségében szinte választani sem tudsz. Ebben az időszakban ez okozhatja a legtöbb nehézséget. Szeretnél a lehető legjobban dönteni, miközben azt sem tudod pontosan, melyik választás a legjobb a számodra. Megkérdezheted mások véleményét, de a kártya szerint érdemes csak fontolóra venned a javaslatokat. Ez a te életed, csak te tudhatod, mi a legjobb megoldás a számodra.

A lelked rendkívül érzékeny, és a megérzéseid is kiválóak. Figyelj rájuk, most igazán érdemes. Amit belül érzel, az lesz a legjobb válasz a kérdésedre. Bátran kövesd az ösztöneidet, hiszen sohasem csapnak be. Ha nem is tűnik egyszerűnek, de engedd el a kétségeket, a félelmeket, és bízz magadban. Fogalmazd meg a célokat, amiket el szeretnél érni, élj az új lehetőséggel, amely előrevisz az utadon.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top