Horoszkóp

Melyik égi szimbólumot választod? Ezt üzeni őrangyalod

Őrangyalod mindenkor veled van, vigyáz rád, követítésével isteni védelemben részesülsz. Létezését mégis csak nagyon ritkán érzed, az üzeneteit sem egyszerű megérteni. Mindezek ellenére ő gyakran próbál kapcsolatba lépni veled. Közvetítők útján a legegyszerűbb megérteni az üzeneteket. Az angyalok szívesen küldenek jeleket, vagy különböző szimbólumokkal próbálják magukra hívni a figyelmet. Ezúttal is így tettek. Nos, melyik égi szimbólumot választod? És mit üzen az angyalod?

Az égi szimbólumoknak önálló jelentésük is van. Ha ismered a jelentést, őrangyalod üzenetét is könnyen megérted. Ahhoz, hogy megismerhesd, mit szeretne veled angyalod tudatni, mindössze választanod kell a gyönyörű szimbólumok közül. Melyik áll hozzád a legközelebb, melyik energiáját érzed igazán erősen? Ne siess a döntéssel, nézd meg figyelmesen a képeket. Csak akkor olvasd el a neked szóló angyali üzenetet, amikor már biztos vagy a döntésedben.

angyali szimbólumok üzenet

1. Ha a csengőt választottad

csengő angyali szimbólumA csengő szimbólumként azt jelenti, elindultál az ébredés, a spiritualitás útján. A csengőt szívesen használják a különböző szertartásokon, legyen az polgári vagy egyházi típusú. A karácsonyfáról nem hiányozhat a csengettyű, ahogyan a déli harangszó nélkül sem telhet el a nap. A csengő hangja felpezsdíti a mozdulatlan energiát, így új lehetőségeket, új ismeretségeket, ötleteket és információkat vetít eléd. Szinte olyan ez az energia, mint a tavaszi megújulás. A tested és a lelked egyaránt érzékeli a különleges vibráló hangot. Amikor csengővel álmodsz, vagy meditáció közben villan fel előtted, angyalod azt üzeni, életed néhány területét – hasonlóan a tavaszi nagytakarításhoz – mindenképpen érdemes megtisztítani. Próbáld ki, és bámulatosan nyitottá válsz az angyali kommunikációra, egyben a blokkokat is feloldod.

2. Ha a koronát választottad

korona angyali szimbólum üzenetA koronát angyalod szimbolikusan a fejedre helyezte, és gratulációját tolmácsolja. Talán eléggé bölcs vagy már ahhoz, hogy a kihívások helyett inkább az áldásokat tartsd számon az életedben. Őrangyalod rendkívül büszke, amikor így teszel, hiszen az utóbbi időben egyre mélyebbe merültél a spiritualitásba. Amikor ezzel a szemlélettel éled az életedet, megtapasztalod annak valódi értelmét is. A világ szó szerint feltárul előtted. A korona a fejeden a koronacsakrát jelképezi, amelyen keresztül képes vagy az univerzum és az angyalok üzenetét is megérteni. Összekapcsolódsz a szemmel nem látható világokkal. Amikor álmodban vagy meditáció közben koronát látsz, igazán elégedett lehetsz. Azt jelenti látványos spirituális fejlődésen haladtál keresztül.

3. Ha a hárfát választottad

hárfa angyali szimbólum üzenetA hárfa az angyalok legkedveltebb hangszere. Bámulatosan lágy dallamok szólalnak meg rajta, a gyönyörű zene nyugalommal tölt el. Különleges energiája gyógyító hatású. Angyalod azt üzeni, nyugalmas, kiegyensúlyozott, békés és nagyon boldog időszak elé nézel. Zaklatott heteket éltél át, kimerültél, ezért most már rád fér a jól megérdemelt lazítás és pihenés. Egyszerűen csak élvezd, hogy létezel. Valójában semmi másra nincs most szükséged, hiszen átölel a teljes lelki béke érzése. Minden a helyére került az életedben. Amikor hárfával álmodsz vagy meditáció közben villan fel a képe, angyalod azt súgja neked, mindennek megvan a maga rendje és ideje. Bízz az égiekben, akik pontosan tudják, mire és mikor van szükséged.

4. Ha a kardot választottad

angyali üzenet szimbólumokA kard Mihály arkangyal szimbóluma, ő a harcos angyal. Ha erre a szimbólumra esett a választásod, akkor tudatosan vagy tudattalanul Mihály arkangyalt szólítottad meg, az ő közbenjárását kéred. Biztos lehetsz benne, hall téged, és figyel rád, akkor is ha kételkedsz benne, hogy fel tudtad venni vele a kapcsolatot. Bármikor segít, hogy leküzdhesd magadban az olyan démonokat, mint az egészségtelen szokások, a félelem, a negatív gondolatok vagy az önbizalom hiánya. Talán felmerül benned, hogy elég értékes vagy-e ahhoz, hogy megszólítsd a legfőbb arkangyalt. A válasz természetesen igen. Ha csak egyetlen embertársadhoz vagy egyetlen állathoz kedvesen szóltál egyszer is az életedben, már kiérdemelted az angyali segítséget. Élj bátran a lehetőséggel.

(via mystical raven) Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top