Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem vállalja az érzéseit

Ezek a csillagjegyek nem vállalják fel az érzéseiket. Nyilvános helyen, társaságban egészen biztosan nem. Az utcán sem szívesen sétálgatnak kézen fogva, a nyilvános öleléstől, csóktól pedig valósággal rettegnek. Kívülről úgy tűnhet, mintha szerelmükkel csupán barátok lennének. Kettesben viszont egészen másként viselkednek. A horoszkóp leleplezi az érzéketlennek tűnő csillagjegyeket. Vajon te is köztük vagy?

A Bak semmit nem tesz az ablakba

horoszkóp bak férfi érzésekA Bak ismert arról, mennyire szorgalmasan, következetesen és kitartóan végzi a munkáját. Mindezt a lehető legkevesebb érzéssel, visszafogottan és rendkívül racionálisan teszi. Nem kérkedik a sikereivel sem, annak ellenére, hogy megérdemelten jár neki az elismerés. Ő az, aki nem teszi az ablakba a dicsőséget, ahogyan az érzéseit sem. Szerelmi ügyekben pontosan ilyen visszafogott típus. Tőle azt sem érdemes várni, hogy kimondja a bűvös szót, szeretlek. Nagyon fegyelmezett, nagyon erős benne az önuralom, így bármennyire is szeretnéd, képtelen az érzéseit szabadjára engedni. Emiatt úgy érezheted, talán nem is szeret téged igazán, nem is vagy neki különösebben fontos. Amikor kettesben vagytok, feloldódik a jég a lelkében, a hálószobában pedig szinte lángra lobban a szenvedélye. Amíg ezt tapasztalod, hidd el, nagyon szeret téged.

A Vízöntő elvicceli az érzéseket

vízöntő férfi horoszkóp érzésekA Vízöntő nagyon különleges csillagjegy. Vonzó és intelligens, szórakoztató, és valódi egyéniség. Az érzésekkel kimutatásával ugyanakkor ő is meglehetősen hadilábon áll. Képtelen felfogni, miért fontos neked, hogy kézen fogva sétáljatok vagy átöleljen az utcán. Inkább röhejesnek, mint érzelmes tartja azokat a párokat, akik egymást átölelve ülnek a moziban. Szerinte tudnod kell, mennyire fontos vagy neki anélkül is, hogy erre bármilyen célzást tenne. Nem egyszerű vele, és nem is véletlenül viseli a legbonyolultabb szerető címet. Ha rákérdezel a visszafogott viselkedésére, valójában fogalma sincs, mit csinál rosszul. Bátran megbízhatsz az érzéseiben, hiszen nagyon mélyen szeret, még ha csak keveset is fed fel belőle. Amikor bemutat a legjobb barátainak, és látod szemében a büszkeséget, a legbiztosabb jele, hogy nagyon szeret téged.

A Szűz visszafogott csillagjegy

szűz férfi horoszkóp érzésekTalán nem is feltételezed a Szűz csillagjegyről, mennyire visszafogott és kimért típus. Maximalista, ezért a gondolattól is retteg, hogy valami kiábrándítót tegyen vagy mutasson meg magából. Inkább hűvösnek és makulátlannak tűnik. Arra nem gondol, hogy viselkedésével kívülről érzéketlennek tűnhet. Meggyőződése, hogy ez a viselkedés illik a leginkább egy komoly és megfontolt felnőtt emberhez. Ne várd és ne is kérd tőle, hogy nyilvános helyen, társaságban vagy pláne a család többi tagja előtt öleljen át, vagy megcsókoljon. Irtózik ugyanis mindennek a gondolatától is. A szenvedélyét inkább arra az időre tartogatja, amikor kettesben lehet veled. Ne vedd ezért zokon, ha visszafogottan, távolságtartóan viselkedik – amikor kettesben lehettek, biztosan megmutatja majd az érzéki és a szerelmes arcát is.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top