Horoszkóp

Ha felismered ezeket a különös jeleket, a lélektársaddal találkoztál

Különös jelekből ismerheted fel, hogy lelki társadra találtál vagy hamarosan megérkezik az életedbe. Mert mégis, ki ne vágyna arra a partnerre, akivel születését megelőzően döntött a nagy találkozásról. Mégsem mindenkivel történik meg ez a mindent elsöprő szerelem. Vajon te is azok közé tartozol, akik egymásra találtak a lelki társukkal? Ezekből a jelekből biztosan tudni fogod.

A lelke mélyen mindenki az elsöprő, az igaz szerelemre vágyik. Nem véletlenül vágyakozol, hiszen valahol mélyen pontosan tudod, rád is vár valaki, hozzád is tartozik egy lélek, aki ugyanúgy keres és kutat téged, ahogyan te is őt. Ha úgy érzed, már nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttél a korábbi párkapcsolatokból, sokat fejlődtél, akkor az is bizonyos, hogy egyre közelebb és közelebb kerülsz a lélektársadhoz, akivel hamarosan találkoztok. A következő különös jelek mind-mind arra utalnak, hogy az időpont már nincs messze.

1. Szerelemről álmodsz

A romantikus álmokban nem feltétlenül a lélektársaddal találkozol, nem biztos, hogy az ő arcát látod, de mindenképpen arra emlékeztet, hogy társad a közeledben van, a két lélek megérezte egymás közelségét. Amikor korábbi szerelmedet látod az álmokban, azt jelenti, hogy nagyon hiányzik az intimitás, a romantika az életedből.

2. Jól érzed magad a bőrödben

Amikor egyedül is kezded magad jól érezni, jól akarsz kinézni, egyre többet törődsz a külső megjelenéseddel, újabb jele, hogy lelked érzi lélekpárod közelségét. Nyitottabbá válsz, szívesebben ismerkedsz, mint korábban, többet jársz emberek közé és a kisugárzásod is megváltozik. Ez sem véletlen, hiszen tudattalanul már készülsz a mindent elsöprő találkozásra.

lélektárs lelki társ találkozás jelek

Különös jelek utalnak rá, hogy lélektársaddal találkoztál vagy hamarosan egymásra találtok

3. Szerelmespárokat látsz magad körül

Nagyon erős jele a közelgő találkozásnak, amikor egyre több szerelmespárt látsz magad körül. Úgy tűnik, körbevesz a boldogság, amelyből hamarosan te is meríthetsz. Örülj szívből mások boldogságának, hiszen ez az önzetlen érzés is az igazi szerelmed felé sodor téged.

4. Új lehetőségek érkeznek az életedbe

Korábban talán elképzelni sem merted, hogy idegenekkel állj szóba. Most pedig magadon is meglepődsz, mennyire könnyedén társalogsz bárkivel, aki valamilyen okból megszólít téged. Nem véletlen, hiszen egyre magabiztosabb vagy, így akaratlanul és tudattalanul is magadra vonod mások figyelmét. Jól teszed, mert bármennyire is vonzódjatok lélekpároddal egymás felé, kicsi az esélye, hogy becsöngessen az ajtódon.

5. Tanultál a korábbi kapcsolatokból

Amikor úgy érzed, végleg elengedted a korábbi kapcsolatokat, rájöttél, mit tanultál, vagy milyen hibákat követtél el azokban, óriási lépést tettél a lélekpárod felé is. A legtöbb párkapcsolat, a csalódások célja a lelked fejlődése, tapasztalok gyűjtése pontosan azért, hogy amikor az igazival találkozol, már érett lélekként élhesd meg a szerelmet. Bocsáss meg tehát magadnak és a korábbi társaknak is, akik mind-mind hozzájárultak, hogy az lehess, aki most vagy. Ők tereltek arra az útra is, ahol lélektársaddal találkoztál vagy hamarosan találkozhatsz.

(via simple capacity)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top