Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem érdemes komolyan venni

Ezeket a csillagjegyeket nem érdemes túlzottan komolyan venni. Valójában ők sem igazán veszik komolyan saját magukat. Azon sem érdemes bosszankodni, ha megígérnek valamit, aztán elfelejtik, vagy a találkozó előtti percekben jelzik, hogy még sincs idejük rád. Nem róluk mintázták a megbízhatóság szobrát, viszont kétségtelenül rendkívül szórakoztató típusok. Vajon melyik csillagjegyekről van szó? A horoszkóp leleplezi őket. Te is köztük vagy?

A Vízöntő komoly célokat tűz ki, csak…

vízöntő horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyek…csak nem fordít rá kellő energiát, hogy meg is valósítsa azokat. A Vízöntő azzal is pontosan tisztában van, az élet véges, mégsem képes megkomolyodni, vagy lemondani arról, hogy megtréfálja a barátait. Azzal persze semmi probléma, hogy nem veszi túlzottan komolyan az életet, ahogyan azzal sem, hogy alapvetően vidám, barátságos és vicces természet, a gond inkább ott kezdődik, hogy őt magát sem lehet igazán komolyan venni. Pedig nagyon okos és intelligens csillagjegy, csak éppen hajlamos elpazarolni a tehetségét. Az is megesik vele, hajnalig játszik a számítógépén, aztán persze képtelen kialudni magát reggelig. Rendetlenség, káosz veheti őt körül, mert a játék miatt ideje sem jut a rendrakásra, nem beszélve a munkájáról. Tízből kilenc esetben kedves és nagyon jópofa tud lenni, a tizedikben viszont lerombolja az önmagáról alkotott pozitív képet.

Az Ikrek két arcot mutat

ikrek horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyekAz Ikrek kettős csillagjegy, ezért esetében nem véletlen, hogy kétféle arcot mutathat. Időnként lógatja az orrát, talán maga sem tudja, mi a baja, máskor meg elbűvölő, vidám, könnyed és nagyon tréfás kedvében találhatod. Ez a kettősség viszont igencsak gyakran változhat nála. Amiért nem érdemes túlzottan komolyan venni ezt a csillagjegyet sem, az éppen a kiszámíthatatlansága. Lehet gondtalan, de ugyanígy gátlástalan is, előfordul, hogy pontosan betartja, amit megígér, de az is gyakran megesik, hogy az utolsó pillanatban mondja le a találkozót. Rosszabb esetben még csak nem is értesít, kikapcsolja a telefont, és köddé válik. Nagyon könnyen ismerkedik, így az egyik nap még a legjobb barátja vagy, a következőn talán másvalakinek önti ki a szívét. Nagyon kedves és szerethető típus, mégsem egyszerű megbízni benne. Azért talán van némi remény, hogy egyszer megkomolyodik ő is.

A Nyilas a legkevésbé megbízható csillagjegy

nyilas horoszkóp komolytalan csillagjegyekA Nyilas szerint első a szórakozás és csak utána jöhetnek a feladatok – legalábbis a szabadidejében. Rendkívül vidám és nyitott típus, mindig viccel, és ugratja a többieket. Az is biztos, mellette sosem unatkozol, hiszen nagyon szórakoztató és népszerű csillagjegy. Nem egy aggódós típus, könnyed és laza, spontán és rugalmas. Esetében sem lehetsz sohasem biztos, hogy megtartja az ígéreteit. Nem akar megbántani, egyszerűen csak hajlamos megfeledkezni azokról, mert könnyen előfordulhat, valamilyen izgalmasabb dolog vagy esemény ragadta el a figyelmét, a képzeletét. Nála az is megeshet, gondol egyet, beül az autójába és útnak indul, hogy aztán valahol megpihenjen éjszakára. Szereti a kalandokat, amikor zajlik az élet körülötte. Nem könnyű őt követni, ahogyan túlzottan komolyan venni sem tudod.

(via horoscopean)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top