Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket ne akard ellenőrizni

Ezeket a csillagjegyeket ne akard ellenőrizni, és korlátozni sem érdemes őket. Függetlenek, önállóak, magabiztosak, a saját akaratuk szerint döntenek, és nagyon nem szeretik, ha beleszólnak a dolgaikba. Barátként és párkapcsolatban is érdemes megfogadni a tanácsokat. A horoszkóp elárulja, melyek ezek a csillagjegyek. Te is köztük vagy?

A Kos nem viseli a korlátokat

kos nő horoszkópA Kos nő erős és független, nem visel semmilyen korlátozást, ellenőrzést, a szánalmat pedig végképp nem tűri el. Az egész világa széteshet, ő akkor sem panaszkodik, és senkinek sem engedi, hogy gyengének láthassa. Született vezető, vérbeli alfa-nő, aki természeténél fogva képes kézben tartani és kezelni a dolgait. Lényegtelen, mennyi csapás vagy baj éri, kihúzza magát és emelt fővel addig harcol, amíg szükséges. Soha nem adja fel, igazi túlélő típus. Ha csak egyszer is megpróbálnád az ellenkezőjéről meggyőzni, talán még a fejedet is levenné. Szóval, inkább hagyd őt, hadd tegye szabadon, amit gondol.

A Bika szereti az ellenőrzést

bika nő horoszkópA Bika nő első pillantásra érzékinek, gyengének, engedelmesnek és rendkívül bájosnak tűnik. Ő az, akire a mondás tökéletesen illik: „A könyvet soha ne a borítója alapján ítéld meg.” Szereti az ellenőrzést, de csak addig, amikor ő ellenőrizhet másokat. Azt már kevésbé viseli, ha őt akarod kontrollálni. Amit egyszer a fejébe vesz, arról képtelenség lebeszélni. Rendkívül makacs típus, és nem tágít, amíg el nem éri, amit szeretne. Lehetsz bármilyen vonzó és sármos, őt nem tudod levenni a lábáról, ha csak pontosan ugyanazt szeretné, amit te is akarsz. Nagyon következetes és kitartó, ezért a legcsodásabb ajándékoknak, a legszebb szavaknak is képes ellentmondani, ha az ütközik a saját elgondolásával. Érdemes a kérdést feltenni magadnak: vajon lesz elég türelmed hozzá?

Az utolsó szó mindig az Ikreké

ikrek nő horoszkópAz Ikrek az egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb csillagjegy, legalábbis nagyon sokan ezt gondolják róla. Ők azok, akik óriásit tévednek. Az Ikrek nő ugyanis sosem fogja megengedni neked, hogy gyengének, érzékenynek lásd vagy gondold őt. Ő az, aki mindenkor irányítani és kézben szeretné tartani a dolgait – nem beszélve rólad, és az is biztos, kertelés nélkül kimondja, ami a szívét nyomja. A nyelve éles mint a borotva, szóval másodpercig se gondold, hogy gyámoltalan és bizonytalan lenne, akit védeni és óvni kell. Sőt, mindenkor övé az utolsó szó, ahogyan az is biztos, mellette olyan túl sok szavad sem lehet. Irányítani pedig végképp lehetetlen, hiszen ragaszkodik a szabadságához, a függetlenségéhez, ráadásul úgy manipulál, hogy észre sem veszed.

A Nyilas a legfüggetlenebb csillagjegy

nyilas nő horoszkópA Nyilas nő a szabadságához sokkal jobban ragaszkodik, mint bármi máshoz. Számolnod kell vele, ha a terveid ütköznek az övéivel, igencsak gyorsan és könnyedén int búcsút. Gondolkodás nélkül szakít veled, ha csak picit is keresztezed a szándékait. Bármennyire is szereted őt és ő bármennyire is tisztel téged ezért, mégis amikor úgy érzi, veszélybe kerülhet az önállósága, nem marad veled. Sosem engedné, hogy korlátozd vagy ellenőrizd őt. A szakításról sem tudod lebeszélni, mert nem marad olyan férfi mellett, akiről úgy gondolja, kalitkába akarja zárni. Az érzelmi manipulációnak pedig végképp nem enged. Gyorsan átlátja a szándékaidat, ezért felé csak úgy érdemes közelítened, ha meg tudod neki engedni, hogy azt tegye, amit szeretne.

A Bak a legfegyelmezettebb

bak nő horoszkópA Bak nő önfegyelme bámulatos. Pontosan tudja, mit akar az élettől, és persze mit vár a párkapcsolatától is. Éppen ezért elképzelhetetlen, hogy az övétől eltérő véleményedet ráerőltesd. Szereti azt érezni, hogy ő irányítja, ő tartja kézben a dolgait, ebbe valóban nem érdemes beleszólni. Legfeljebb okos, praktikus és nagyon logikus javaslatokkal győzheted meg őt a saját elképzelésedről. Ha tartós kapcsolatot képzelsz el vele, akkor véletlenül se próbáld irányítani vagy befolyásolni őt. Nagyon önálló, független és szabad lélek, aki mindenkor a maga ura kíván lenni. Csak és kizárólag egyenrangú kapcsolatban érzi jól magát, amelyben mindketten önálló döntést hoztok, és még csak véletlenül sem függtök a másiktól.

Ezek a csillagjegyek függetlenek és önállóak, nem engednek beleszólást az életükbe

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top