Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csapnivaló feleségek

Valóban túlzás lenne azt állítani, hogy ezekről a csillagjegyekről mintázták a tökéletes és szuper feleségek szobrát. Ők egészen más dolgokban jeleskednek, más tulajdonságaikért lehet őket szeretni. Vajon mely csillagjegyek kerülnek ezúttal nagyító alá? A horoszkóp róluk is lerántja a leplet. Te is köztük vagy?

A Szűz a porszemeket is sorba teszi

szűz horoszkóp nő feleségA Szűz már-már ijesztően rendezett és rendszerezett életet él. Maximalista, pedáns, és természetesen ő az, aki mindig pontosan tudja, mi a jó és mi a rossz. Együtt élni egy Szűz nővel… nos bármelyik férfi türelmét próbára teheti. Mégis megéri. Jobb, ha nem keresztezed az elképzeléseit, hagyod, hadd csinálja és szervezze a dolgait a maga kedvére, hiszen bámulatos társra találsz a benne. Néha picit bogaras és nehézkes, túlpörögheti a házimunkát, és tutujgatást se várj tőle, mégis annak ellenére, hogy nem ő a feleségek gyöngye, hihetetlenül ragaszkodó, odaadó és nagyon szerethető csillagjegy. Ha úgy döntesz, megkéred a kezét, kezeld humorral, és fogadd el a szokásait.

Az Oroszlán tökéletesnek hiszi magát

oroszlán horoszkóp nő feleségA Oroszlán fantasztikus nő. Valójában megütötted a főnyereményt, ha a kegyeibe fogadott. Azért persze nem árt körültekintőnek lenned vele, ő ugyanis az a típus, aki ha nem kapja meg mindenkor, amit akar, óriási jelenetet rendez, vérig sértődik, duzzog és dühöng. Idővel magad is rájössz, miért érdemelte ki a drámakirálynő címet. Az is igaz, óriási szíve van, nagyon tud szeretni, gondoskodó és hűséges csillagjegy, ráadásul bámulatosan vonzó jelenség. Feleségként nem ő a követendő példa, amit persze sosem ismerne be, hiszen meggyőződése, ő mindenkinél többet ér. Valójában könnyen kijöhetsz vele, csupán akkor kerüld jó messzire, amikor dühöng. Ilyenkor várd meg, hogy lecsillapodjon, aztán úgyis visszakapod az édes macskát.

A Kos csodás nő, feleségnek már nem annyira

kos horoszkóp nő feleségA Kos nagyon értelmes, csodás és ragyogó nő. Nem véletlenül figyeltél fel rá, és nem véletlenül szerettél bele. A házasságban nagyon hűséges és kitartó, de az is igaz, mindezt nem teljesen önzetlenül teszi. Ha nem teljesíted az elvárásait, ha nem adod meg neki, amit akar, könnyen lehet, kisétál az ajtón és keres magának valaki mást, aki hajlandó a kéréseit teljesíteni. Valójában megteheti, hiszen ahogyan te is észrevetted őt, másnak is fel fog tűnni, mennyire különleges nő. Az ellenőrzést nagyon nem szereti, ahogyan azt sem, ha korlátokba ütközik. Érdemes megadnod és megengedned neki, amit szeretne, mert valójában nem is kér olyan nagyon sokat. Ne okozz neki csalódást, és nagyszerű feleségre találsz benne. 

A Nyilas nem viseli a kötöttségeket

nyilas nő horoszkóp feleségHa izgalmakra, változatosságra és szokatlan eseményekre vágysz, mindenképpen Nyilas nőt kérj feleségül. Ő ugyanis amellett, hogy rendkívül szenvedélyes csillagjegy, képtelen hosszasan egy helyben maradni. Neki változatosságra, kalandra, szórakozásra, kihívásra és nagyon sok inspirációra van szüksége. Kétségtelen, hogy mellette sosem fogsz unatkozni, viszont egyetlen nyugalmas perce sem számíthatsz. Arra is érdemes nagyon odafigyelned, hogy ha úgy érzi, elveszed tőle a levegőt, vagy vissza akarod tartani a céljaitól, akkor olyan gyorsan válik köddé, hogy a szemednek is alig hiszel. Viszont ha fel tudod venni a tempóját, számtalan helyre viszed a világban, és persze nagyon szereted, személyében tökéletes partnerre és feleségre találsz.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top