Horoszkóp

Így csal meg a párod a horoszkóp szerint

A csillagjegyek más és más trükköt vetnek be, ha hűtlenkedésen járnak a gondolataik. Akadnak közöttük, akiket képtelenség leleplezni, mások ugyanakkor rémesen gyenge mesékkel próbálják magukat védeni. Vajon hogyan csalják meg párjukat a csillagjegyek? A horoszkóp mindenkit leleplez.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp megcsalásA Kos általában rámenős, céltudatos típus, amit szeretne, azt meg is szerzi magának. Ugyanakkor nagyon okos csillagjegy, ezért ha meg akar csalni, azt úgy teszi, hogy semmi esetre se találhass bizonyítékot vagy szemtanút, ami vagy aki lebuktathatná őt. Biztosan megtesz minden óvintézkedést, az is biztos, ha szeretőt akar magának, azt a lakóhelyetektől távol keresi, ahol senki sem ismerheti őt. Egyébként meg a munkája mellett nem is valószínű, hogy van ennyi ideje.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp megcsalásA Bika rendkívül megbízható csillagjegy, kitartó és hűséges. Ahhoz, hogy félrelépjen, nagyon kiábrándultnak vagy csalódottnak kell lennie. Ha úgy dönt, hogy megcsal téged, az esetek többségében a korábbi szerelmei között keresgél. Szívesen nosztalgiázik, idézi fel ugyanis egykori párjával az elmúlt kapcsolatot, ahogy ő mondja, a régi szép időket. Mivel szinte mindenkor jóbarátokként szakít a partnereivel, és a kapcsolatot is tartja velük, pontosan tudja, ki az, akinél vigasztalódhat.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp megcsalásAz Ikrek könnyed, és nagyon szívesen flörtöl. A legtöbbször viszont mindez csupán ártatlan móka, mégsem vehetsz mérget a hűségére. Ő is nagyon okos, ezért a félrelépést sem könnyű rábizonyítani. Kiszámíthatatlan, időnként érthetetlenül viselkedik, valójában sosem tudhatod, mit rejteget, vagy mi az, amit nem mond el. Akkor csal meg, ha unatkozik melletted, és akkor is inkább olyasvalakivel, aki szintén párkapcsolatban él. Úgy teszi, hogy soha ki nem találnád, ki az illető.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp megcsalásA Rák soha nem csalna meg pusztán a testi örömökért. Ő akkor lép félre, ha érzelmileg elhanyagoltnak érzi magát, ha valaki az érzelmeiben érinti meg őt. Csak akkor fog megcsalni téged, ha beleszeret valaki másba. Amikor a Rák szerelmes, az érzései olyan mélyek, hogy képtelen eltitkolni, és nem is fogja rejtegetni előtted. Eléd áll, és korrekt módon szakít veled. Nem tudod és nem is érdemes lebeszélni, hiszen ő az érzéseit követi.

horoszkóp megcsalás

Eltérő okból lépnek félre a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp megcsalásAz Oroszlán mindene a kitüntető figyelem és szeretet. Amikor megkapja tőled, a végsőkig kitartó, nagyvonalú és hűséges. Nagyon tud szeretni, de épp ennyire bántani is. Ha úgy érzi, már nem fontos neked, máshol vívja ki magának a figyelmet. Szenvedélyes, rámenős, tudja, hogyan érheti el a célját. A megcsalást különösebben titkolni sem fogja, és még csak messzire sem megy a kalandért. Szeretőjét a közvetlen szomszédban vagy a baráti társaságban keresi és többnyire meg is találja.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp megcsalásA Szűz alapvetően a stabilitás híve. Viszont őt is meg lehet kísérteni, akárcsak a többi csillagjegyet. Annak ellenére, hogy maximalista, pedáns típus, a megcsalásban már nem ilyen tökéletes. Nagy valószínűség szerint ő is a legközelebbi baráti társaságban csábul el, vagy csábít el valakit, ezért az akcióra igen gyorsan fény derül. Amilyen okos, aprólékos és eltökélt, a félrelépésben éppen annyira ügyetlen.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp megcsalásA Mérleg a párkapcsolatok híve, mégsem bízhatsz meg benne maximálisan. Nagyon vonzó és kedves típus, társaságkedvelő, szívesen flörtöl, szóval minden adott nála, hogy időnként ő is elveszítse a fejét. Ha biztonságban szeretnéd tudni, nem árt, ha mindig elkíséred és szemmel tartod. A szembesítést, a számonkérést csöppet sem szereti, az érzéseire ugyanakkor lehet hatni. Ha elmondod, mennyire rosszul esik a viselkedése, a kacérkodása, talán elérheted, hogy megszólaljon a lelkiismerete.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp megcsalásA Skorpió szintén az a csillagjegy, aki nagyon erősen ragaszkodik a párjához, hűséges és megbízható. Legalábbis addig, amíg – szerinte – nem adsz okot a megcsalásra. Rendkívül féltékeny típus, amikor pedig szenved, azt akarja, hogy neked is fájjon. Nem dönt hirtelen, részletesen megtervezi, mit és hogyan tegyen. A megcsalással bosszút áll a sérelemért, ezért biztosan úgy teszi, hogy tudj róla. Olyan partnert keres, akivel a legmélyebben bánthat meg téged. Az ő bizalmát nem érdemes eljátszani.

csillagjegy horoszkóp megcsalás szerető

A csillagjegyek többsége a barátok között talál alkalmi vagy tartós szeretőre

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp megcsalásA Nyilas imádja a kalandokat, társaságkedvelő, könnyen ismerkedik, nagyon nyitott csillagjegy. Amikor párkapcsolatban él, képes kitartani, még csak azt sem lehet egyértelműen állítani, hogy képtelen lenne a hűségre. A kalandokat ekkor már nem keresi, viszont általában azok találják meg őt. És amikor valami új, más és izgató kelti fel az érzékeit, nem tud ellenállni. Akivel megcsal, egészen más partner lesz, mint te. Lehet idősebb vagy fiatalabb, de valami egészen mást tud majd nyújtani. 

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp megcsalásA Bak kitartó, nagyon hűséges és megbízható típus. A család a mindene, szóval valami eget rengető dolognak kell ahhoz történnie, hogy megcsaljon téged. Az is igaz, akadnak barátai, akik nagyon közel állnak hozzá, ezért ha megteszi, vagy közülük választ, vagy az egyik munkatárssal lép félre. Esetében inkább csak akkor van okod az aggodalomra, ha azt veszed észre, hogy valamelyik ellenkező nemű ismerőssel túlzottan is bizalmas kapcsolatot ápolgat.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp megcsalásA Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Ha a párja vagy, nyilvánvalóan ezt magad is tudod. Az érzelmekben ugyanakkor könnyen elveszik, és ilyenkor nem biztos, hogy helyesen dönt. Mivel a legtöbb Vízöntő a számítógép rabja, amikor hosszasan flörtölget valamelyik oldalon, talán kezdhetsz aggódni is. Mindez még nem jelenti automatikusan, hogy randevúzni is fog a csetpartnerrel, de ha az illető kellően fölkelti a figyelmét, a végzetes találkozásra is sor kerülhet. Persze ő az, aki sosem fogja beismerni, hogy félrelépett.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp megcsalásA Halak nagyon érzékeny és érzéki típus. Bámulatosan vonzó és különleges csillagjegy. Ő mindenkor a szívét, az érzéseit követi, így az sem véletlen, hogy időnként bizony bajba sodorja magát. Az is biztos, olyasvalakivel csalhat meg, aki közel áll a szívéhez, akit nagyon kedvel emberileg is. Többnyire a közeli barátok között talál ilyen partnerre. Ő sem ok nélkül lép félre. Amikor hiányzik az érzelmi támogatás, a megértés vagy az izgalom, akkor keveri fel a párkapcsolat állóvizét.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top