Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél őszintébb

Ezek a csillagjegyek mindenkinél őszintébbek. Az is igaz persze, hogy időnként kíméletlenül kimondhatják, ami a szívüket nyomja. A horoszkóp szerint megbízhatsz bennük, mert nem csapnak be. Ha elkötelezik magukat, hűségben kitartanak melletted. Meglepődsz, vajon kikről lesz most szó. Íme, a részletek. Te is köztük vagy?

A Rák a hosszú kapcsolatok híve

rák horoszkóp párkapcsolat hűségHa elnyered a Rák szívét, biztos lehetsz abban is, ő hosszú távra gondolkodik veled. Nem kedveli a futó kalandokat, a tartós és szeretetteljes párkapcsolatok híve. Nagyon ragaszkodó és odaadó csillagjegy, rendkívül megbízható és hűséges típus. Soha nem csapna be, soha nem ártana neked, soha nem árulna el. Valódi szövetségesre találhatsz a személyében. Mindent megtesz érted, gondoskodó, figyelmes, a kapcsolat, a család, a boldogság mindennél fontosabb a számára. Feltétel nélkül megnyílhatsz előtte, és megbízhatsz benne. Miután elnyerted a bizalmát, a végsőkig kitart melletted.

Az Oroszlán a leghűségesebb

oroszlán horoszkóp őszinteségAz Oroszlánról nagyon sokan azt gondolják, ő sohasem alkalmazkodna a párkapcsolatában, hiszen annyira önző és magának való, hogy csak az érdekli, neki mi és hogyan jó. Mindez ugyanakkor óriási tévedés. Kétségtelenül hajlamos arrogánsan viselkedni, és gyakran bosszantóan magabiztos, túlzottan vágyik a figyelemre, és könyörtelenül kimondhatja mindazt, ami a szívét nyomja, mégis nála megbízhatóbb és kitartóbb csillagjegyet alig találni. Amikor igazán szeret, nagylelkű, figyelmes és nagyon hűséges. Persze cserébe elvárja a gondoskodást és a tiszteletet, de ő is minden tőle telhetőt megad neked.

A Bak nagyon óvatos csillagjegy

bak horoszkóp párkapcsolat őszinteHa egyszer is randiztál már Bak jegyűvel, akkor azt is pontosan tudod, mennyire nehéz őt kiismerni, mennyire nehezen nyílik meg. A Bak nagyon fél az intimitástól, attól retteg ugyanis, hogy kiderülhetnek a gyengeségei. Már pedig ő mindenkor erősnek, határozottnak, magabiztosnak mutatja magát. Kitartásra lesz szükséged, hogy utat találj a szívéhez, viszont ha sikerül őt megnyitnod, a feltétlen bizalmát és hűségét is elnyered. Vakon hihetsz a szavában, ő mindenkor azt teszi, amit mond. Az is igaz, tőle ne várd, hogy kimondja, szeretlek, mert nem ilyen típus, de hogy az elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen, az is biztos.

 A Vízöntő elkötelezi magát

vízöntő párkapcsolat őszinte horoszkópA Vízöntő független és szabad lélek, közösségi típus, ezért talán nem véletlen, hogy az a hír járja róla, miszerint képtelen magát elkötelezni, és inkább menekül a házasságtól. Azért ez ebben a formában nem igaz rá. Kétségtelenül ő nem ugrik fejest a kapcsolatokba, és inkább viszonylag későn mondja ki a boldogító igent, de amikor úgy érzi, rátalált a megfelelő partnerre, nem vágyik arra, hogy több vasat tartson a tűzben. Ő is tud kitartó lenni, ráadásul nagyon önzetlen típus, előbb teljesíti a kérésedet, és inkább lemond a saját igényeiről, csak boldognak láthasson téged.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top