Horoszkóp

Melyik tündért választod? Íme a személyes jóslatod

Válassz egyet a színes tündérek közül! Melyik tetszik a leginkább? Melyik kelti fel a figyelmedet? A választásod szerinti tündér különleges jellemzést, spirituális üzenetet, jóslatot tartogat a számodra. Olvasd el a tanácsot, a javaslatot, amely bármikor és bármilyen helyzetben jól jöhet.

A tündérekről is számtalan hiedelem létezik. Néhányan úgy hiszik, ők a bukott angyalok, akik nem voltak elég jók, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, de elég rosszak sem, hogy a pokolra kerüljenek. Mi inkább a mesékben hiszünk, amelyekben a tündérek jóságosak és gyönyörűek, az angyalokhoz pedig csupán annyiban hasonlítanak, hogy ők is szárnyat viselnek. Erdőkben élnek, és időnként ők is jelekkel üzennek.

Most azt is megtudhatod, vajon mit üzennek számodra a tündérek. Ehhez csupán válassz egyet a rajzok közül, majd olvasd el a személyes üzenetet. Ha felkészültél, indulhat a játék.

tündérek jóslat

Ezt üzeni az 1. tündér

A piros tündér üzenete szerint nagyon energikus és komoly típus vagy. Időnként még veled is megeshet, hogy erősen hatnak rád mások érzelmei, problémái. Többen talán nem is tudják, mennyire szíveden viseled a sorsukat, hiszen kívülről nézve távolságtartónak és egy kicsit hűvösnek tűnhetsz. Mélyen belül nagyon is érző lelkű ember vagy, aki még a romantikus filmeken is képes meghatódni. Nagyon jók a meglátásaid, nem véletlen, hogy többen is szívesen kérnek tőled tanácsot. Az is igaz, néha kíméletlenül megmondod az igazat.

Ezt jósolja a 2. tündér

A sárga tündér jóslata szerint szabad lélek vagy, nagyon szereted a természetet. Mindegy, hogy a hegyekben túrázol, a tengerparton sütteted a hasad, vagy a közeli park egyik padján olvasgatsz, a lényeg, hogy kimehess a négy fal közül. Nyitott és kíváncsi a természeted, a túlzott jövés-menés, a nagyobb forgatag sem zavar téged, ahogyan az sem, ha az erdőben magadban barangolsz. Hajlamos lehetsz könnyelműen a bizalmadba fogadni másokat, ezért nem ártana, ha picit óvatosabb lennél. Fontos fordulat előtt áll az életed, ne állj ellen, hagyd, hogy minden a maga rendjében történjen.

Ezt üzeni a 3. tündér

A kék tündér üzenete szerint szereted a kalandokat, a kihívásokat az életedben, és szívesen hallatod a hangodat is. Kedves és megnyerő típus vagy, szívesen viccelsz és nevetsz, kiváló a humorérzéked. Az életedet magad irányítod, a hibákat pedig ügyesen kikerülöd. Nagyon kedveled a barátaidat, akikkel sok időt töltesz együtt. A tökéletes este az lenne számodra, ha egy homokos tengerparton kémlelhetnéd a csillagos égboltot, miközben a barátokkal elmélkedsz a világ dolgairól. Szívesen próbálod ki az újdonságokat, merész és bátor típus vagy. A közeli jövőben bőven adódik lehetőséged megmérettetni magad.

Ezt jósolja a 4. tündér

A lila tündér jóslata szerint megfontolt és nyugodt ember vagy, időnként ugyanakkor hajlamos lehetsz túlgondolni a dolgaidat. A legtöbb probléma éppen ebből adódik, hiszen előfordul, hogy olyasmit gondolsz bele a szituációkba, ami valójában meg sem történt, csak a fejedben létezik. Hajlamos lehetsz arra is, hogy aggódj a szeretteidért, a boldogságukért. Szívesen töltöd az idődet a barátokkal, de az sem zavar, ha épp egyedül vagy. Változásokra számíthatsz a közeli jövőben, a lehetőségek szinte már az ajtódon kopognak, és arra várnak, hogy beengedd őket az életedbe.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top